• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
במה רפאלוב מרכך את האמצע יותר מגוני נאור? גוני לא תורם שום דבר למשחק שלנו מעבר למסירות אחורה והצידה, רפאלוב גם בגילו יותר נייד ממנו

זה פחות האכויות של השחקן ויותר האזורים שנוח לו להיות בהם. אולי אני טועה, אבל התחושה שלי היא שגוני ועלי יקפידו להישאר מאחור ולעזור להגנה יותר מעלי וליאור.

כך או כך, אלו ברירות לא טובות ודגו אכל אותה עם הסגל שבנו לו. נשגב מבינתי איך שוב בונים סגל עם קישור לא מספיק איכותי ועמוק. העונה היחידה בעשור האחרון שבה היה לנו אמצע מעולה זה היה ב-2021/22 וגם זה קרה שלא בתכנון מראש, כשעלי הגיע כמחליף לפאני שלא עזב בסוף וג׳אבר עשה את קפיצת המדרגה אחרי שאיבדנו את נטע.
רפאלוב צריך ויכול לשחק פה בליגה לדעתי במשבצת של ה8 כמו ששיחקנו בעונה שעברה עם סבע ושרי, לא ב6.

גוני אומנם יותר קשר אחורי כמו שאתה טוען שמקפיד להישאר מאחורה אבל בפועל הוא לא תורם כלום למשחק, הוא בקושי מחלץ כדורים, הוא לא מכסה שטחים והוא לא מקדם את המשחק

מסכים. רק חושב שמול ב״ש זה יכול היה להיות בעייתי לתת לעלי להחזיק את האמצע לבד כשליאור ושרי מעליו, במיוחד אחרי שברדה הלך על האמצע האגרסיבי שהוא אוהב.

ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
זה פחות האכויות של השחקן ויותר האזורים שנוח לו להיות בהם. אולי אני טועה, אבל התחושה שלי היא שגוני ועלי יקפידו להישאר מאחור ולעזור להגנה יותר מעלי וליאור.

כך או כך, אלו ברירות לא טובות ודגו אכל אותה עם הסגל שבנו לו. נשגב מבינתי איך שוב בונים סגל עם קישור לא מספיק איכותי ועמוק. העונה היחידה בעשור האחרון שבה היה לנו אמצע מעולה זה היה ב-2021/22 וגם זה קרה שלא בתכנון מראש, כשעלי הגיע כמחליף לפאני שלא עזב בסוף וג׳אבר עשה את קפיצת המדרגה אחרי שאיבדנו את נטע.
רפאלוב צריך ויכול לשחק פה בליגה לדעתי במשבצת של ה8 כמו ששיחקנו בעונה שעברה עם סבע ושרי, לא ב6.

גוני אומנם יותר קשר אחורי כמו שאתה טוען שמקפיד להישאר מאחורה אבל בפועל הוא לא תורם כלום למשחק, הוא בקושי מחלץ כדורים, הוא לא מכסה שטחים והוא לא מקדם את המשחק

מסכים. רק חושב שמול ב״ש זה יכול היה להיות בעייתי לתת לעלי להחזיק את האמצע לבד כשליאור ושרי מעליו, במיוחד אחרי שברדה הלך על האמצע האגרסיבי שהוא אוהב.
אני פשוט חושב באופן כללי שגוני נאור ספציפית לא תורם כלום בקישור. אם היה חילוף אחר בספסל (ג'אבר, שואו, או כמו בעבר נניח פאני ונטע) היית אומר להכניס אותם לפני רפאלוב

KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
KevinDurant אמר:

אני פשוט חושב באופן כללי שגוני נאור ספציפית לא תורם כלום בקישור. אם היה חילוף אחר בספסל (ג'אבר, שואו, או כמו בעבר נניח פאני ונטע) היית אומר להכניס אותם לפני רפאלוב

כן, זה ברור לי שכל הדיון נובע מהרמה של גוני ואני כמובן כמוך חושב שהוא לא מתאים מקצועית כרגע.

המהלך האחרון של המשחק שהוא זחל ברחבה וציפה לפנדל, היו מביכים ומתארים למה בדיוק הוא צריך להיכנס רק לרבע שעה. תוקע את המשחק. ידענו שבוע שעבר שזו הייתה שמחנ רגעית ושקר גדול הגניבה של הדקה התשעים.

כבר תקופה שהוא השחקן הכי טוב שלנו.
מעבר לצמד היום, היה לו משחק מצוין גם הגנתית וגם התקפית.
נתן הוקי אסיסט מול פאו, בישול מול בית"ר, בישול מול ב"ש, בישול מול הפועל פ"ת.

אחלה ליאור. כיף לראות אותו.

אני חושב שאם נרוויח אותו זה רק מעמדת ה8 בתור מנהל משחק שדוחף כדורים קדימה ומזיז אותו וזה עוד היה אחד המשחקים ה"קשוחים" שיש בליגה

בעיני הוא היה הכי טוב היום. הופעה פשוט מצוינת.

https://twitter.com/roi_zaga/status/1739020255815516521?t=9YwdvagqE9mlRVfU7KsVPA&s=19

אמרתי מהרגע שהוא הגיע, בליגה שלנו הוא יכול וחייב לשחק את ה8.

רוב המשחקים יהיו כמו חדרה ואשדוד ובית''ר שקבוצות ישכבו אחורה ולרוב נשלוט במשחק וכל עוד הוא מחויב (והוא מחויב) ורץ ולוחץ, אין שום סיבה לא לשחק אתו ועם שרי ביחד ולהרוויח את שניהם

הפתיע אותי מאוד. מודה שלא ציפיתי ליכולת כזו ממנו

נראה שגם הוא היה זקוק לזמן התאקלמות מחדש במועדון.
ליאור בוגר, אחראי, מנווט, תומך ובעיקר מביא מספרים.
תענוג.

קחו בחשבון שבגלל הגיל והכל יותר סביר שתהיה לו יותר שחיקה מכמות המשחקים הגדולה שתהיה העונה ומהעובדה שבגלל המלחמה הכל גם נהיה יותר דחוס. דגו צריך לקחת את זה בחשבון אחרת הוא יפול מהרגליים בחצי השני של העונה

Shocking4U אמר:
קחו בחשבון שבגלל הגיל והכל יותר סביר שתהיה לו יותר שחיקה מכמות המשחקים הגדולה שתהיה העונה ומהעובדה שבגלל המלחמה הכל גם נהיה יותר דחוס. דגו צריך לקחת את זה בחשבון אחרת הוא יפול מהרגליים בחצי השני של העונה

מסכים.
נקווה שקינדה יגיע, ויגיע מהר.
גם ככה אין לנו שחקני קישור, אז עשיריות על אחת כמה וכמה, אחרי שסיימו עם דיא.

בלתי נתפס מה שהוא עושה בתקופה האחרונה.
בועט וזה פוגע!

מקווה שיעלה מהספסל מול הפועל ת"א.
מרגיש שהוא משחק המון לאחרונה.

רק מכבי אמר:
בלתי נתפס מה שהוא עושה בתקופה האחרונה.
בועט וזה פוגע!

מקווה שיעלה מהספסל מול הפועל ת"א.
מרגיש שהוא משחק המון לאחרונה.

בול. הוא בכושר מעולה אבל חייב מנוחה ביום ראשון.

מוכיח את עצמו עד עכשיו... חייב להמשיך לקבל צ'אנסים בבוגרים.
ולא התבלבלתי בנושא

חזרה
למעלה