ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
תשמח בשבילו כי זה קרקע פורייה עבורו לסדר לעצמו את הג׳וב של אלברמןרק מכבי אמר:עצוב בשבילו שחזר לקבוצה החלשה הזאת, עם המאמן הלא מספיק טוב הזה.
נקודת האור היחידה בעונה הזאת.
נ. ב. לא הבנתי איך הוא לא העלה אותו מיד במחצית.
כובע קש אמר:הכי טוב על המגרש היום
עברתי על העמוד הראשון כדי לראות מה חשבו על הרכש הזה.Shocking4U אמר:הימורים על המספרים שלו העונה?
אני אומר 6 שערים ו4 בישולים
benrey אמר:עברתי על העמוד הראשון כדי לראות מה חשבו על הרכש הזה.Shocking4U אמר:הימורים על המספרים שלו העונה?
אני חושב שגם הבן אדם האופטימי בעולם לא האמין שהוא יהיה עם 6 שערים ו5 בישולים אחרי 14 מחזורים שמתוכם בחצי הראשון הוא בקושי שיחק
Judokan אמר:benrey אמר:עברתי על העמוד הראשון כדי לראות מה חשבו על הרכש הזה.Shocking4U אמר:הימורים על המספרים שלו העונה?
אני חושב שגם הבן אדם האופטימי בעולם לא האמין שהוא יהיה עם 6 שערים ו5 בישולים אחרי 14 מחזורים שמתוכם בחצי הראשון הוא בקושי שיחק
בדיוק עשיתי את אותו תרגיל ועברתי על הנושא פה.
מדהים כמה שללו את ההחתמה הזו - לא יוכל לתרום, יצפה להיות באנקר בהרכב, אין לו מהירות, אין לו הגנה.
כיף שיש את ליאור להזכיר שכמו שיש בכדורגל חארות חסרי תועלת עם אופי מגלומני כמו יוסי, יש גם מקצועני על שבגיל 37 יכולים ללמד את כל הליגה המון.
ובכפוף לזה, עבר גם את החלומות הורודים ביותר שלי בתרומה שלו, במנהיגות השקטה ובמוסר העבודה.
מלך!
https://mhaifafc.com/gameZone?gameID=4002כרמליסט ירוק אמר:לא הפסיד למכבי תל אביב כל הקריירה