• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ינוח ברביעי. הוא עם צהובים.
אבל בכל מקרה, ברגע שקינדה ייכנס לעניינים יהיה יותר קל להפחית עומסים מליאור, ולתת לו גם לפעמים להתחיל מהספסל.

רק מכבי אמר:
ינוח ברביעי. הוא עם צהובים. הכל בסדר

זה צהוב חמישי שלו היום או שישי? אם חמישי אז הוא ישחק ברביעי ויחמיץ משחק אחר כך

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:

החוק שונה אפוקי.

Apoc אמר:
רק מכבי אמר:

למה?
לפי התיקון ההשעיה היא מיידית ולא מחכים עוד מחזור.

אני הייתי בעד ההבאה שלו וחשבתי שיהיה לו לא מעט לתרום לנו ב8 אבל אני חושב שאין אחד שציפה לתרומה כזאת מטורפת, מילא ביכולת, אבל מספרים מטורפים

פשוט מדהים, שובר פה את הסטיגמה בארץ של כוכבי ענק שבאים לעונת פרישה, איזה ספורטי ענק ואופי של ווינר.
מאמין שנראה אותו גם לאחר הפרישה משתלב פה יש לו המון מה לתרום.

ToniKroos אמר:
יסיים מעל זהבי בשערים?

לא.
ברור שליאור לא ימשיך את הכושר הזה בכל העונה. ועוד יבואו תקופות קצת פחות טובות, וקצת פציעות, ובסוף משחק ההתקפה שלנו מגוון ומערב המון שחקנים בניגוד למכבי ת''א שמבוססת על ערן זהבי ומילסון.
מה גם שליאור ישחק הרבה פחות מזהבי באופן טבעי, וזהבי רודף אחרי השערים, לוקח כל פנדל, וגם שמובילים 2-0 מבקש להישאר בשביל לנסות לעבור את מזרחי, ליאור לא שם ולא מחפש את זה.
בשורה התחתונה - לא יעבור את זהבי.

אבל זה בכלל לא משנה. זה הדבר האחרון שחשוב אולי.

טוב שינוח ברביעי. הוא עייף, בקושי הצליח להתאמן אתמול ע''פ דגו, ועם פציעות ועומסים. צריך ברייק עד נתניה.

ToniKroos אמר:
יסיים מעל זהבי בשערים?
אין סיכוי. הוא לא גולר כמו זהבי וגם לא משחק בעמדה קדמית כל כך כמוהו. הוא גם לא בועט את הפנדלים שלנו.

כמה קלאס
החזרה מרגשת בינתיים מעל לכל הציפיות

רק שימשיך ככה. קבוצות ילמדו אותנו ויעשו כל מה שאפשר לעצור לו את המומנטום, אבל כל עוד הוא ימשיך באותה הדרך יהיה להן קשה לעצור אותו!

רק מכבי אמר:
לא זוכר הרבה זמן שחקן שהציף ככה רגש אצל אוהדים. גם ''הסמלים'' של השנים האחרונות סטייל נטע או חזיזה לא מתקרבים למימדים האלה.
זה אמור להיות עקיצה על נטע?

בכל מקרה אני חושב שפשוט כל ההייפ הזה על רפאלוב כי זה משהו שלא ראינו מעולם בליגת העל.
מעניין אם הסטטיסטיקה תתאזן. אבל הקצב שהוא משחק. קצב התגובה. החוכמה שלו בכל פעולה. ההקרבה ההגנתית שלו. החדות שלו. החופשיות שלו.
זה יותר טוב ממה שהיה לנו גם בשושלת של בכר. ויש מצב שגם דבר כזה בליגה לא נראה אפילו יותר זמן (ברמה של יותר מעשור וחצי)

וולקאם. רפאלוב ג'וניור ששיחק עד עכשיו באנטוורפן, עובר לירוק.

419785027_1404912746805965_5175438954525837739_n.jpg

אחרי העזיבה של שרי, הכל הולך ליפול עליו. שחקן בן 37.
אני לא יודע אם הוא יהיה מסוגל פיזית לעשות את זה.
יצטרכו לשמור עליו טוב טוב.

ובשולי הדברים יהפוך גם להיות הקפטן הראשי.

RakMaccabi31 אמר:
רק מכבי אמר:
לא זוכר הרבה זמן שחקן שהציף ככה רגש אצל אוהדים. גם ''הסמלים'' של השנים האחרונות סטייל נטע או חזיזה לא מתקרבים למימדים האלה.
זה אמור להיות עקיצה על נטע?

בכל מקרה אני חושב שפשוט כל ההייפ הזה על רפאלוב כי זה משהו שלא ראינו מעולם בליגת העל.
מעניין אם הסטטיסטיקה תתאזן. אבל הקצב שהוא משחק. קצב התגובה. החוכמה שלו בכל פעולה. ההקרבה ההגנתית שלו. החדות שלו. החופשיות שלו.
זה יותר טוב ממה שהיה לנו גם בשושלת של בכר. ויש מצב שגם דבר כזה בליגה לא נראה אפילו יותר זמן (ברמה של יותר מעשור וחצי)
הוא לא עקץ, פשוט אמר את האמת בצורה מאוד ברורה

נתן כדור גדול לדינדה שכמובן הרס את הבישול. מעבר לזה היו לו עוד כמה מהלכים אדירים, כולל סיבוב אחד מופלא, ועוד כדורים אדירים על 30 מטר.

אין באמת קלאסות כאלה. לראות אותו מברך את חלאיילי אחרי הגול, עם סטירת לטיפה אבהית כזאת, תוך כדי שהוא אומר לו: ''מה זה היה, אתה משוגע''.
ואחר כך לראות איך הוא מפרגן לשרי, ורק רוצה שהוא יבקיע. שחקן גדול ואדם ענק.

דה פקטו שרי נותן לו את המפתחות, וזו הופכת להיות הקבוצה שלו. אני סומך עליו. רק שיישאר בריא וכשיר.

חזרה
למעלה