ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Rmc אמר:הוא לא עקץ, פשוט אמר את האמת בצורה מאוד ברורהRakMaccabi31 אמר:זה אמור להיות עקיצה על נטע?רק מכבי אמר:לא זוכר הרבה זמן שחקן שהציף ככה רגש אצל אוהדים. גם ''הסמלים'' של השנים האחרונות סטייל נטע או חזיזה לא מתקרבים למימדים האלה.
בכל מקרה אני חושב שפשוט כל ההייפ הזה על רפאלוב כי זה משהו שלא ראינו מעולם בליגת העל.
מעניין אם הסטטיסטיקה תתאזן. אבל הקצב שהוא משחק. קצב התגובה. החוכמה שלו בכל פעולה. ההקרבה ההגנתית שלו. החדות שלו. החופשיות שלו.
זה יותר טוב ממה שהיה לנו גם בשושלת של בכר. ויש מצב שגם דבר כזה בליגה לא נראה אפילו יותר זמן (ברמה של יותר מעשור וחצי)
הוא גם בועט יותר טוב ממנו לדעתירק מכבי אמר:בשולי הדברים - מאמין שיהפוך לבועט הפנדלים כעת כששרי עזב.
KevinDurant אמר:הוא גם בועט יותר טוב ממנו לדעתירק מכבי אמר:בשולי הדברים - מאמין שיהפוך לבועט הפנדלים כעת כששרי עזב.
אני חושב שהפציעה כנראה יותר דומה לפיירו שגם חזר מהר יותר מאשר לסונדגרןרק מכבי אמר:אגב, הפציעה של רפאלוב זה קרע קטן בירך אחורי.
אז אחרי שסונדגרן ופיירו נפצעו שם, וג'אבר גם, הגיע תורו של רפאלוב.
זו פציעה שקשורה בעיקר בעומסים. מקווה שמבינים את זה שם בצוות.
ג'אבר זה משהו אחר. לא קשור לעומסים.
KevinDurant אמר:אני חושב שהפציעה כנראה יותר דומה לפיירו שגם חזר מהר יותר מאשר לסונדגרןרק מכבי אמר:אגב, הפציעה של רפאלוב זה קרע קטן בירך אחורי.
חד משמעית וזה כבר כמה שנים ככהרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שהפציעה כנראה יותר דומה לפיירו שגם חזר מהר יותר מאשר לסונדגרןרק מכבי אמר:אגב, הפציעה של רפאלוב זה קרע קטן בירך אחורי.
סביר להניח. ב''מיני קרעים'' הללו זה מאוד תלוי בסוג הקרע, עובי וכו'.
כך או כך אני אישית ממש מאוכזב מהתנהלות של הקבוצה סביב הפציעות.
לא צריך להתבייש. ואם רפאלוב סובל מקרע, אז המועדון צריך להודיע על זה. ואם לחג'ג' יש בעיה, אז המועדון לא יכול להוציא הודעות עדכון על פצועים, ופשוט לא להתייחס אליו. זה לא עובד ככה.
על חזיזה אני כבר לא מדבר. כי לדעתי אף אחד שם לא יודע כלום, אז שותקים, ונותנים לזמן לעשות את שלו.
KevinDurant אמר:חד משמעית וזה כבר כמה שנים ככהרק מכבי אמר:KevinDurant אמר:אני חושב שהפציעה כנראה יותר דומה לפיירו שגם חזר מהר יותר מאשר לסונדגרן
סביר להניח. ב''מיני קרעים'' הללו זה מאוד תלוי בסוג הקרע, עובי וכו'.
כך או כך אני אישית ממש מאוכזב מהתנהלות של הקבוצה סביב הפציעות.
לא צריך להתבייש. ואם רפאלוב סובל מקרע, אז המועדון צריך להודיע על זה. ואם לחג'ג' יש בעיה, אז המועדון לא יכול להוציא הודעות עדכון על פצועים, ופשוט לא להתייחס אליו. זה לא עובד ככה.
על חזיזה אני כבר לא מדבר. כי לדעתי אף אחד שם לא יודע כלום, אז שותקים, ונותנים לזמן לעשות את שלו.