• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
עדכון לגבי רפאלוב:
ליאור נפגע בדרבי ברגל ימין כתוצאה מתיקול המגן של הסרדינים, נועם בן הרוש.
הפגיעה היא בצד הפנימי של כף הרגל, בבסיס בוהן ימין.
בגלל נפיחות וכאבים מאז הפגיעה הוחלט הבוקר לבצע צילום לשלול חבלה גרמית.
תוצאות הבדיקה: הצילום שלל שבר, ומדובר בחבלה בלבד (למזלנו).

נותן לו לנוח מול פאחם וגם מול חדרה.

הוא פצוע ועלה היום שוב עם זריקה.
לא יודע כמה זה מועיל לנו לעלות עם שחקן לא כשיר.

Daniel123 אמר:
הוא פצוע ועלה היום שוב עם זריקה.
לא יודע כמה זה מועיל לנו לעלות עם שחקן לא כשיר.
זה לא שיש לנו ממש ברירות אחרות. זה הסגל

היה חלש מאוד אתמול ובכללי נחלש בתקופה האחרונה, אולי הפציעה ברגל, אולי עייפות
בכל מקרה הייתי נותן לו פחות דקות במשחקים הבאים כי אנחנו צריכים אותו בשיאו לפלייאוף

הוא משחק פצוע ועולה עם זריקה בכל המשחקים האחרונים. בכל סיטאוציה אחרת לא היו משתפים אותו, אבל אין לנו סגל.
אני גם הייתי מעדיף להוריד ממנו עומסים מול אשדוד ואתמול, ולהחזיר אותו לכושר לישורת האחרונה. אבל מבין את השיקולים של דגו בעניין הזה. אין חזיזה, אין חג'ג', ולסובוי עדיין בחימום, ולא בשיא כושרו.

חלש בצורה בלתי רגילה.
מבין שפצוע, מבין שעייף, אבל בסוף אנחנו משחקים עם שחקן אגף שלא מסוגל לרוץ כמעט, לא משפיע לטובה על המשחק, בועט בצורה נוראית ומסיבה לא ברורה לא יודע לשחק עם קורנו (הזוי בהתחשב בזה שהוא היה ה-שחקן שידע איך לתת פס קטן למסיללה בזמנו).
קורנו אתמול 3-4 פעמים עקף אותו ולא קיבל ממנו כדור.
בסוף הגול הגיע מקורנו, כשקינדה היה זה שמסר לו.

עדיף להושיב אותו בספסל, לטובתו ולטובתנו.
לפחות במשחק הקרוב נגד פיורנטינה הייתי מושיב בספסל.

אני חושב שזה ברור שאם הייתה עוד אופציה ראויה ב10 הוא היה מקבל הרבה יותר מנוחות אבל כרגע זה מה יש.

אין לליאור מה לחפש באגף. פשוט באמצע, לקבל כדור מהקשרים האחוריים, להסתובב ולעשות את מה שהוא יודע. כל השאר סתם התחכמויות.

הגישה הזו של "אין אלטרנטיבה" היא אחד הדברים הכי מזיקים שאפשר. זה מה שבסוף לקח לנו את חזיזה לכל העונה כי טחנו אותו עם משחקים תחת פציעה במקום לתת לו להבריא כי "אין סגל".
רואים שרפאלוב מתקשה לתפקד בגלל הפציעה והזריקות. לתת לו לשחק עוד 3 משחקים בשבוע וחצי. עדיף אפילו ללכת עם בן שימול שיפתח איזה משחק מאשר לסכן את רפאלוב להמשך העונה.

שלא ישחק נגד פיורנטינה אפילו דקה.
כבר 3 משחקים עולה עם זריקה, בסוף יחמיר את הפציעה ויעדר לחודשיים= יגמור את העונה.

מוזר שלא נכתב פה, אבל ליאור ממשיך לעוד עונה.
זה לא מפתיע, אבל אני מקווה שבעונה הבאה יידעו לנהל את העומסים איתו בצורה טובה יותר, אולי אם אכן שרי יחזור, זה יקל.

לפי רדיו חיפה רפאלוב מתעקש לשחק היום עם זריקה, בקצב הזה הוא לא יממש את החוזה שלו בעונה הבאה

adoram אמר:
מוזר שלא נכתב פה, אבל ליאור ממשיך לעוד עונה.
זה לא מפתיע, אבל אני מקווה שבעונה הבאה יידעו לנהל את העומסים איתו בצורה טובה יותר, אולי אם אכן שרי יחזור, זה יקל.

וכשהוא יפרוש הוא צפוי לקבל תפקיד מקצועי במועדון

איזה תפקיד הוא יכול לקבל במידה ואלברמן ממשיך כמנהל מקצועי?

כובע קש אמר:
איזה תפקיד הוא יכול לקבל במידה ואלברמן ממשיך כמנהל מקצועי?

הוא מן הסתם יתחיל במשהו קטן יותר. אני לא יודע מה התכנון של ליאור לאחרי הפרישה, יש לו את העסקים שלו בבלגיה, אבל זה לא שאלברמן יישאר כאן לנצח.
בכל מקרה, לא נראה לי שליאור חושב בכלל על כיוון של מאמן.

לא הבנתי בשביל מה הוא טס אם ידעו שהוא לא ישותף. ובשביל מה ישב בספסל בכלל. על תקן מעודדת?

adoram אמר:
לא הבנתי בשביל מה הוא טס אם ידעו שהוא לא ישותף. ובשביל מה ישב בספסל בכלל. על תקן מעודדת?
זה הנוהל במ.כ חיפה.
שחקנים פצועים ונכים יושבים על הספסל כדי שהקריין בטלויזיה יגיד- תראו מי יושב בספסל.
אתמול היה השיא- היו שניים כאלה- ליאור ושון.
נגד אשדוד- סייף..
וכך הלאה.

אני מאוד מעריך את ליאור ואת ההקרבה שהוא עושה כשהוא משחק עם הפציעה אבל צריך להגיד שזה כבר הרבה זמן לא נראה טוב, הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי בכלל, לא מאיים על השער וגם לא מכניס כדורי עומק. קשה לוותר עליו כי הוא באמת הדבר הכי קרוב שיש למנהיג כרגע בקבוצה ואין לקבוצה הזאת ספסל אבל אני לא בטוח שאולי לא עדיף שהוא יפתח משחקים כרגע מהספסל ובהתאם להתפתחויות יכנס עד שהוא יצליח להתאושש מהפציעה. מקווה שהוא גם ינצל את הפגרה כדי לעשות התאוששות כמו שצריך.

חזרה
למעלה