נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הבעיה היא לא רק רפאלוב, הבעיה היא מי שמינה אותו. אתם באמת חושבים שאחרי שרפאלוב יפוטר, הם ימנו מחליף ראוי?
להזכיר לכם את אלאך וקרלסן?
רק אלברמן היה הצלחה חלקית וזה היה היוצא מהכלל.

הבעיה היא לא רק רפאלוב, הבעיה היא מי שמינה אותו. אתם באמת חושבים שאחרי שרפאלוב יפוטר, הם ימנו מחליף ראוי?
להזכיר לכם את אלאך וקרלסן?
רק אלברמן היה הצלחה חלקית וזה היה היוצא מהכלל.

לא. לא צריך בכלל מנהל מקצועי. כי זה לקבוע עובדות לבעלות הבאה.

אין על ה3-4-3 הזה בעולם! ככה רואים שהוא איש מקצוע אמיתי! שחק באותו מערך שסיטי שיחקה לפני כמה שנים כשלקחה טרבל ואתה תשחק בדיוק כמוהם, בלי קשר לאיכות השחקנים והמאמן, שאפו! רק עוד כמה משחקים וזה יתחבר אני בטוח, המשיכו כך! ממליץ גם לחזור על מה שניסו ב2 המשחקים הראשונים בגביע הטוטו שבהם המגן נכנס לשחק כקשר והקשר הלך לשחק על הקו לאפקטיביות מקסימלית!

לא רק רפאלוב כל הצוות המקצועי על הפנים גרשון המעפן הזה שבקושי ראה מגרש בגלל הרגלי ספגטי שלו לא כל אחד שלובש תמדים הירוקים יכול לנהל אותם לשניהם ביחד יש קריזמה של חסה להבדיל תביא אחד כמו יניב קטן שאתה פותח לו תוורידים אתה רואה שהדם שלו ירוק והוורידים לבנים זה אחד שיש לו ביצים ואת היכולת לעשות את מכבי חיפה לא רק כמה רמות מעל כל הליגה שלנו לא היינו נופלים מאחלה קבוצות באירופה בכר אתמול אומר שעל דעת עצמו הוא משחק 3-4-3 בחייאת ראבק מה יש לך תעלה להרכב 4-3-3 צמוד התקפי חזק הרכב שגורם לשחקנים לרעוד ברגליים אני אומר לכם יש לנו אחלה שחקנים אבל אין להם ביטחון נכון לא כולם כמו שהציגו לנו ולא כולם נותנים כותרות טובות אבל שיבוא להם בן אדם כמו קטן שיודע ומבין מתי צוחקים עלינו או לא, הוא היה מביא שחקנים חיוות רעות שמרעידים מגרשים לא כמו ההנהלה שיש עושים מאיתנו מאסחרה אני לא אומר שבכר צריך לשים את המפתחות אבל הוא צריך שמישהו יתן לו לעשות העבודה שלו כמו שהוא יודע כמו פעם זה מרגיש כאילו הם חתול ועכבר כל אחד אם גאווה שם שחררו אותנו גמרתם לנו את ראבו שלנו גמרתם אנחנו רוצים אוויר לנשימה רעבים לאליפויות רעבים לאירופה חלאס עם הדיאטה תביאו לנו לאכול תביאו לנו שערים תביאו לנו משחק יפה מרגל לרגל במרכז המגרש לא הגיוני שכבר כמה שנים האחוזים של ההחזקה בכדור שלנו יותר בחצי שלנו מאשר של היריבה כל פס הולך אחורה אין ראית משחק אין תנועה כולם סטטים והכיי גרועהה מהכל שהם שיחררו לנו אחד כמו חזיזה בחור לוחם לטוב או לרע הוא תמיד מנסה לעשות תנועה פסים בעיטות מעלה תביטחון לשחקנים.
החלוץ הכי טוב שיש בארץ(מלמד) איפה הוא?? אנחנו רוצים לראות אותו בחוד לראות אותו עם עוד חלוצים קורעים תרשתות כל משחק ובעיקר מוחמד מלמד ברונינו אזולאי סייף קנג׳י חייבים להיות הרכב פותח פלומבה קנג׳י תורידו לו תסרט מהיד אם כבר לזר אז או למוחמד או לסייף גלזר זה הטעות הכיי גדולה יותר מלתת לגרשון עוד במה בקבוצה הזאת שוער הכי גרוע שקיים לא הייתי נותן לו לעמוד בשער של עירני קריית גרביים מהליגה בשכונה זה בזיון הכי עיצבן אותי אתמול אצל בכר שהוא אמר לא שופטים אחרי 2 משחקים אז מתי נשפוט? גביע הטוטו שיחקנו כמו נערות מעפולה לא מספיק להבין תבעיות ולתת פתרונות מה אנחנו חוזרים שוב פעם לעשור שחור??

הוא הכי גרוע שזכור לי בתפקיד כי הוא לא מבין בכלל את הבעיות של הסגל אבל לדעתי גם לא נותנים לו משאבים תקציביים.

הוא הכי גרוע שזכור לי בתפקיד כי הוא לא מבין בכלל את הבעיות של הסגל אבל לדעתי גם לא נותנים לו משאבים תקציביים.
חרטא.
גם עם תקציב בלתי מוגבל הוא היה עושה את אותם טעויות כי הם נובעות מחוסר הבנה בסיסית של המשחק.
הכי גרוע שהיה פה בפער.

כבר בקטע של "ארגנטינאי הזה" רפאלוב הוכיח שהוא בניון. בלי קשר שהנחיתו את פלורס בדיוק בשביל לצחוק על הקונספט.
אבל הראיון של חזיזה מזכיר לי ראיון של רונאלדו אחרי שחתך מיונייטד ב - 2022. בסוף אם שני מועדונים בריאים, אז האחת הייתה נפטרת מחזיזה הרבה קודם והשנייה לא מחזירה את רונאלדו כלל.
שניהם נהנו מהניהול הגרוע.

לא מסכים, ההשוואה בכלל בין רונלדו של קדנציה שניה ביונייטד לבין חזיזה במכבי חיפה לדעתי לא נכונה ועושה עוול לדולב
ההתנהלות מול חזיזה הייתה בושה וחרפה וגם עושה פי אר נוראי למועדון מול שחקנים שירצו\לא ירצו לבוא לפה

גם רונאלדו חשב שההתנהלות מולו כזו. בסוף שניהם חיבקו חיבוק דב את המועדון באותה נקודת זמן ומאוד רצו להרגיש נעלבים.
הם רוצים שיעשו מה שטוב להם ולא מה שטוב למועדון. שניהם חשפו על הדרך דברים שפחות או יותר ידענו גם ככה שלקויים, במקרה של יונייטד נניח תשתית.

לדעתי זה יותר על הקטע שהוא מדבר איתו שהחליטו להיפרד ממנו, וכמה דקות אחרי יוצאת הודעה לתקשורת. זאת התנהלות מסריחה שאומרת הרבה על הבן אדם

לדעתי זה יותר על הקטע שהוא מדבר איתו שהחליטו להיפרד ממנו, וכמה דקות אחרי יוצאת הודעה לתקשורת. זאת התנהלות מסריחה שאומרת הרבה על הבן אדם
זה מגעיל אבל נראה לי שהבעיה האמיתית כאן מבחינת דולב חזיזה זה שהחליטו שהוא לא מספיק טוב ומפה הפגיעה האמיתית.
כל הניואנסים הקטנים של פה הוציאו הודעה לתקשורת ופה המאמן לא דיבר איתי כשהתאמנתי בצד זה פחות משמעותי.

חזיזה לא מקבל את זה שהוא פשוט לא מספיק טוב בשביל מכבי חיפה. והוא באמת לא מספיק טוב ובעיקר לא מספיק כשיר, אז מה לעשות? ההחלטה להיפרד ממנו הייתה מהפעולות הנכונות הבודדות שעשו הקיץ הזה.

חזרה
למעלה