נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה מגעיל אבל נראה לי שהבעיה האמיתית כאן מבחינת דולב חזיזה זה שהחליטו שהוא לא מספיק טוב ומפה הפגיעה האמיתית.
כל הניואנסים הקטנים של פה הוציאו הודעה לתקשורת ופה המאמן לא דיבר איתי כשהתאמנתי בצד זה פחות משמעותי.

חזיזה לא מקבל את זה שהוא פשוט לא מספיק טוב בשביל מכבי חיפה. והוא באמת לא מספיק טוב ובעיקר לא מספיק כשיר, אז מה לעשות? ההחלטה להיפרד ממנו הייתה מהפעולות הנכונות הבודדות שעשו הקיץ הזה.
בטוח שזה קשור כי הוא היה נחשב פה הכי קרוב לסמל שיש והדעיכה הגיע לצערנו.

כשמסתכלים על התמונה הגדולה יש פה בעיה הרבה יותר עמוקה של מנהל מקצועי שעובד באופן רציף עם התקשורת בשביל לא לחטוף ביקורת גם אם זה אומר לדרוך על אנשים בדרך. אותה התנהלות של בניון אגב, זה אותו בן אדם.
לא יכול להיות שגם במקרה של סק וגם דולב, גרועים ככל שהיו פה בסוף שלהם, קיבלו את אותו יחס ואותה שיטת עבודה בפרידה שלהם (שיחת שימוע "אישית" >> הודעה לתקשורת שיש סיכום פרידה בדיוק כמה דקות אחרי השיחה ומדגישים שמחפשים לו קבוצה, משמע, תזדיין מפה כמה שיותר מהר >> פגיעה מהמועדון). מבטיח לך שתחת מנהל נורמלי זה לא היה קורה וככל הנראה דולב גם לא היה טעון ברמה כזאת

בטוח שזה קשור כי הוא היה נחשב פה הכי קרוב לסמל שיש והדעיכה הגיע לצערנו.

כשמסתכלים על התמונה הגדולה יש פה בעיה הרבה יותר עמוקה של מנהל מקצועי שעובד באופן רציף עם התקשורת בשביל לא לחטוף ביקורת גם אם זה אומר לדרוך על אנשים בדרך. אותה התנהלות של בניון אגב, זה אותו בן אדם.
לא יכול להיות שגם במקרה של סק וגם דולב, גרועים ככל שהיו פה בסוף שלהם, קיבלו את אותו יחס ואותה שיטת עבודה בפרידה שלהם (שיחת שימוע "אישית" >> הודעה לתקשורת שיש סיכום פרידה בדיוק כמה דקות אחרי השיחה ומדגישים שמחפשים לו קבוצה, משמע, תזדיין מפה כמה שיותר מהר >> פגיעה מהמועדון). מבטיח לך שתחת מנהל נורמלי זה לא היה קורה וככל הנראה דולב גם לא היה טעון ברמה כזאת
נסכים שלא להסכים, לדעתי היה צריך להודיע לו בשיחה אישית שהוא לא ממשיך ולדעתי היה צריך לתת לו להתאמן עם הקבוצה הבוגרת עד שימצא קבוצה. את שני הדברים עשו. אין משהו מעבר. הוא קיבל פה שכר טופ לבל בליגה במשך שנתיים וחצי על תרומה אפסית. הוא יכול לבוא בתלונות למישהו? צריך גם להסתכל על המציאות לפעמים.

גם רונאלדו חשב שההתנהלות מולו כזו. בסוף שניהם חיבקו חיבוק דב את המועדון באותה נקודת זמן ומאוד רצו להרגיש נעלבים.
הם רוצים שיעשו מה שטוב להם ולא מה שטוב למועדון. שניהם חשפו על הדרך דברים שפחות או יותר ידענו גם ככה שלקויים, במקרה של יונייטד נניח תשתית.
דולב חזיזה פעם שם את עצמו מעל המועדון באותה רמה של רונלדו? הפעיל עיתונאים ועשה רעש כל פעם שלא שיחק?
אני באמת לא חושב שדולב חזיזה אי פעם עשה נזק למכבי חיפה למעט יכולת מקצועית נטו

נסכים שלא להסכים, לדעתי היה צריך להודיע לו בשיחה אישית שהוא לא ממשיך ולדעתי היה צריך לתת לו להתאמן עם הקבוצה הבוגרת עד שימצא קבוצה. את שני הדברים עשו. אין משהו מעבר. הוא קיבל פה שכר טופ לבל בליגה במשך שנתיים וחצי על תרומה אפסית. הוא יכול לבוא בתלונות למישהו? צריך גם להסתכל על המציאות לפעמים.
לא הבנת את הכוונה שלי
הכל נכון
הדבר הכי מגעיל שנעשה זה שהוא הפעיל עיתונאים מיד אחרי השיחה

דולב חזיזה מיותר כמו זה שהעיף אותו. היה טוב שנתיים-שלוש הראשונות, לאחר מכן הסריח את הדשא עוד שלוש שנים. לא היה צריך להישאר כאן

חזיזה דווקא אומר שאין לו בעיה עם ההחלטה לשחרר אותו, אלא עם הדרך. הוא אומר שבכר לא החליף איתו מילה באימון והתעלם ממנו.

"הגעתי לאימון וברק לא דיבר איתי. אפס דו שיח. אפילו לא בוקר טוב, שלום. לא דיבר איתי מילה. אולי פעם אחת יום לפני שעזבתי. עשיתי אימון, עושה חימום ובא אליי עוזר המאמן ואומר לי לעזוב את האימון ולעבוד עם המאמן כושר ואני רואה שהיו מעלים שחקנים מהנוער. זה היה רגע משפיל ומקומם. ברק שלח הודעה ולא עניתי. אני לא כועס, אלא פגוע ממנו ברמה האישית כי לפחות את הדרך היה צריך לעשות בצורה טובה. הוא אכזב אותי כשהוא היה הכל בשבילי. כמו אבא. היינו מדברים על הכל".

"אפשר להיפרד, אני לא מראדונה. אבל הדרך... כשברק פוטר, לקחו אותי לראיון ואמרתי שהוא לא אשם. אנחנו השחקנים לא טובים. ציפיתי לפחות שההתייחסות האישית כלפיי תהיה אחרת. אני מאוד פגוע. אני לא ארצה את סגירת המעגל הזו בעתיד. אני לא רוצה את האנשים האלה סביבי. גם את ליאור מחקתי. לא אדבר איתו בחיים, לא אלחץ לו יד. אם הוא ייגש אליי, אני לא אעיף לו את היד, אבל אני לא אזום. ואותו דבר ברק".

"התקשר אליי ליאור ואמר שאני משהו מיוחד... הוא ניסה לעדן את מה שקרה ושאל אותי אם אני רוצה להתאמן עם הקבוצה. אמרתי לו שאקבל מה שהוא יחליט. הוא חזר אליי ואמר שאני אתאמן עם הסגל הבכיר עד שאמצא קבוצה. לא עברו כמה דקות ונכתב בתקשורת 'מתוך כבוד: נותנים לחזיזה להתאמן עם הקבוצה'. מה, הם עושים לי טובה? הכבוד שלי כבר נרמס. אמרתי יאללה, חשוב לי לשמור על כושר. זה היה ההפך הגמור מכבוד".

לא שאכפת לי מחזיזה אבל זו חובבנות. לכן אני אומר שגם דודו בזק צריף לעוף.

רחוק מלחבב את רפאלוב ובכר כרגע אבל גם חזיזה תינוק מגודל
ציפה שיקבל מסדר מציצות, שנתיים קיבל משכורת למרות יכולת פח אשפה, זה לא נמל אשדוד זה עסק תחרותי ומי שלא טוב זז הצידה
שיעלב בצד ושיפסיק לבלבל בשכל
זה מה שחסר לנו עוד "סמל" שיתבכיין עכשיו בפודקאסטים 20 שנה קדימה על העוולות שעשו לו ועל כמה שרק הוא יודע מה זה מכבי חיפה

אני באמת לא יודע אם לכעוס או פשוט להיות מובך בשבילו.
חזיזה שיחק במכבי חיפה שנים. זכה באליפויות, תארים, חווה ליגת אלופות, היה חלק מתקופה אדירה במועדון. קיבל משכורת בזמן, קיבל במה, קיבל אהבה מהקהל והמועדון החזיק אותו גם בתקופות שבהן כבר לא סיפק את מה שסיפק בשנים הגדולות שלו(שנתיים).

בסוף הגיע רגע שבו המועדון החליט מקצועית להיפרד. וזה לגיטימי. ככה עובד כדורגל.
ליאור התקשר אליו, דיבר איתו בצורה מכבדת, אמר לו שהוא משהו מיוחד, שאל אותו אם הוא רוצה להתאמן עם הקבוצה, וכשאמר שיקבל את ההחלטה הוא חזר אליו ואמר שיוכל להתאמן עם הסגל הבכיר עד שימצא קבוצה.
ואז הוא מספר על הכותרת בתקשורת “מתוך כבוד: נותנים לחזיזה להתאמן עם הקבוצה” ושואל “מה, הם עושים לי טובה?״
כן דולב. במובן מסוים כן. זו בדיוק הייתה מחווה של כבוד. כי ברגע שהתקבלה החלטה מקצועית להיפרד, הם יכלו להגיד לך “תודה רבה ובהצלחה” ולסגור את הדלת. במקום זה אפשרו לך להמשיך להתאמן עם הקבוצה, לשמור על כושר ולהשתמש במתקנים עד שתמצא מועדון חדש.
ואתה יודע מה עוד היה כבוד? הפרידה עצמה. לשבת איתך לשיחה ולהיפרד בצורה מכובדת, ולא לעשות ממך דמות נלעגת אחרי שנים במועדון.

התחושה שלו שהוא פגוע היא שלו, ואני לא מתווכח איתה. אבל להפוך את זה עכשיו לסיפור שבו מכבי חיפה רמסה את הכבוד שלו? לזה כבר קשה לי להתחבר.

למה אחרי כל השנים האלה צריך לשבת מול מצלמה ולפתוח את כל זה? למה להוציא החוצה רפש? למה לנסות לצייר את המועדון כאילו הוא עשה לך עוול נוראי, כשגם מהסיפור שלו עצמו עולה שהפרידה הייתה בשיחה, ושאחריה אפילו נתנו לו להמשיך להתאמן עם הקבוצה?
היה יכול לסיים את הפרק הזה כמו גדול. להגיד תודה על השנים, על התארים, על החוויות, על הקהל ולהמשיך הלאה.
במקום זה בחר להישאר עם הפצע ולספר לכולם כמה פגעו בו.
בעיניי, כבוד אמיתי הוא גם לדעת איך להיפרד. ומי שבאמת מכבד את עצמו, לא חייב לרמוס את מי שנפרד ממנו כדי להרגיש שהוא יצא צודק.

חבל. כי אחרי כל מה שהוא עבר במכבי חיפה, הייתי מצפה ממנו להרבה יותר.

לא רק רפאלוב כל הצוות המקצועי על הפנים גרשון המעפן הזה שבקושי ראה מגרש בגלל הרגלי ספגטי שלו לא כל אחד שלובש תמדים הירוקים יכול לנהל אותם לשניהם ביחד יש קריזמה של חסה להבדיל תביא אחד כמו יניב קטן שאתה פותח לו תוורידים אתה רואה שהדם שלו ירוק והוורידים לבנים זה אחד שיש לו ביצים ואת היכולת לעשות את מכבי חיפה לא רק כמה רמות מעל כל הליגה שלנו לא היינו נופלים מאחלה קבוצות באירופה בכר אתמול אומר שעל דעת עצמו הוא משחק 3-4-3 בחייאת ראבק מה יש לך תעלה להרכב 4-3-3 צמוד התקפי חזק הרכב שגורם לשחקנים לרעוד ברגליים אני אומר לכם יש לנו אחלה שחקנים אבל אין להם ביטחון נכון לא כולם כמו שהציגו לנו ולא כולם נותנים כותרות טובות אבל שיבוא להם בן אדם כמו קטן שיודע ומבין מתי צוחקים עלינו או לא, הוא היה מביא שחקנים חיוות רעות שמרעידים מגרשים לא כמו ההנהלה שיש עושים מאיתנו מאסחרה אני לא אומר שבכר צריך לשים את המפתחות אבל הוא צריך שמישהו יתן לו לעשות העבודה שלו כמו שהוא יודע כמו פעם זה מרגיש כאילו הם חתול ועכבר כל אחד אם גאווה שם שחררו אותנו גמרתם לנו את ראבו שלנו גמרתם אנחנו רוצים אוויר לנשימה רעבים לאליפויות רעבים לאירופה חלאס עם הדיאטה תביאו לנו לאכול תביאו לנו שערים תביאו לנו משחק יפה מרגל לרגל במרכז המגרש לא הגיוני שכבר כמה שנים האחוזים של ההחזקה בכדור שלנו יותר בחצי שלנו מאשר של היריבה כל פס הולך אחורה אין ראית משחק אין תנועה כולם סטטים והכיי גרועהה מהכל שהם שיחררו לנו אחד כמו חזיזה בחור לוחם לטוב או לרע הוא תמיד מנסה לעשות תנועה פסים בעיטות מעלה תביטחון לשחקנים.
החלוץ הכי טוב שיש בארץ(מלמד) איפה הוא?? אנחנו רוצים לראות אותו בחוד לראות אותו עם עוד חלוצים קורעים תרשתות כל משחק ובעיקר מוחמד מלמד ברונינו אזולאי סייף קנג׳י חייבים להיות הרכב פותח פלומבה קנג׳י תורידו לו תסרט מהיד אם כבר לזר אז או למוחמד או לסייף גלזר זה הטעות הכיי גדולה יותר מלתת לגרשון עוד במה בקבוצה הזאת שוער הכי גרוע שקיים לא הייתי נותן לו לעמוד בשער של עירני קריית גרביים מהליגה בשכונה זה בזיון הכי עיצבן אותי אתמול אצל בכר שהוא אמר לא שופטים אחרי 2 משחקים אז מתי נשפוט? גביע הטוטו שיחקנו כמו נערות מעפולה לא מספיק להבין תבעיות ולתת פתרונות מה אנחנו חוזרים שוב פעם לעשור שחור??
קודם כל ברוך הבא לבורד
מסכים עם רוב הנאמר.
גלזר דווקא מציג יכולת טובה , אף אחד מהשערים לא באשמתו.

חזרה
למעלה