נושא הנהלה ליאור רפאלוב - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ליאור רפאלוב במסר לאוהדים:

"משפחה ירוקה,

רגע לפני ראש השנה, אני רוצה לאחל לכל אוהדי ואוהדות מכבי חיפה שנה טובה וחג שמח.

לאחר סיום חלון ההעברות והיציאה לפגרת הנבחרות, אדבר בפתיחות על כל הסוגיות המקצועיות ואענה על השאלות שמעסיקות, להסביר, לשקף ולשתף אתכם. אני מבין היטב עד כמה מכבי חיפה יקרה לכל אחת ואחד מכם, ועד כמה אתם חיים ונושמים את המועדון. אני מרגיש בדיוק כמוכם. גדלתי במכבי, היא חלק ממני וממשפחתי, אני אוהב אותה אהבה גדולה. לכולנו יש רצון ומטרה משותפים, להצליח ולהחזיר את מכבי חיפה למקומות שהיא ראויה להם.

הצוות הניהולי, המקצועי והשחקנים עובדים קשה כל יום כדי לחבר את הקבוצה. אני מאמין בקבוצה הזאת, באנשים שבה ובדרך שאנחנו בונים יחד.

שנה טובה וירוקה לכולנו 💚 ".

נערך לאחרונה:
נשמע כמו פריימינג לזה שהחלון נסגר מבחינת המועדון ונקבל תשובות דומות לאלו ששמענו בעונה שעברה.

הקטע שהוא יושב עם שחר במקום לשבת עם הצוות שלו בעמדה של אנשי המקצוע מטורלל.

הערבוב הזה פסול ולא בריא.

לא זוכר את אלברמן יושב ליד שחר.

הקטע שהוא יושב עם שחר במקום לשבת עם הצוות שלו בעמדה של אנשי המקצוע מטורלל.

הערבוב הזה פסול ולא בריא.

לא זוכר את אלברמן יושב ליד שחר.

ניסה לגנוב לו את הארנק במהלך המשחק
זה הסיכוי היחיד לרכש

בהמשך לזה שהייתי במשחק ולקריאות תתפטר ולקללות שהוא קיבל, אני חושב שאנשים הגזימו אתו לגמרי.

הוא עשה מספיק במכבי חיפה ועוד מוקדם מאוד בשביל לצעוק לו תתפטר כשמובילים 2-0 בדרך ל9/12.

אפשר לדבר על הכל ויש ביקורות וכו', אבל הוא הביא הרבה שחקנים חדשים ועל סמך גביע הטוטו וקונספירציות בתקשורת החליטו שיורדים ליגה.

נכון, הוא לא בנה סגל מושלם וגם לדעתי חסר פה שחקן בעמדה 6 ועוד מגן שמאלי טבעי (סיטואציה הזויה לחלוטין ש2 מגנים שמאליים "בכירים" קורעים צולבת), אבל להביא באותו חלון על הנייר וכרגע 2 שחקני התקפה כמו ברוניניו וברז'או זה לגמרי לזכותו וגם גלזר עד כה נראה רכש טוב מאוד ועוד יש סימני שאלה לגבי הזרים האחרים.

רוצה לומר, צריך לתת עוד זמן לפני ששופטים אותו באופן סופי, אם הוא ייכשל יהיה לנו עונה ארוכה מאוד לקרוא לו להתפטר.

אם בחור ממדינה אחרת פותח טרנספר מרקט רואה מי הגיע הקיץ ואיך הם נראים ומה שוחרר ואיך המאזן של העברות/ מכירות היו אומרים שזה מנהל מקצועי שעשה עבודה מעולה.
אני חושב שעיקר הביקורות זה האנטי סביב מכבי חיפה ויענקל׳ה שחר וכן גם לו יש חלק בעיקר בערבוביה.
מקצועית למרות שיש כמה חורים עשה עבודה מעולה הביא כנראה 2 שוברי שוויון שאני לא זוכר לא את אלברמן ולא ג׳ורדי או מנספורד מנחיתים בקיץ אחד שני כוכבים.
גם שאר הרכש לא רע, אישית אוהב את לונוויק וחושב שרכש טוב.
יש לו עין לשחקנים גם עונה שעברה הזרים שהביא היו טובים סטיוארט קורנו ובטאי וגם אגבה לא כוכב אבל לא זר למקוע ובמועדון פחות לחוץ אולי כן היה משתלב טוב יותר.
סך הכול בפרמטר הכי חשוב שזה רכש רואים שהוא מבין עניין, רק תחשבו שאם במקום מאוהל וסברינה אלברמן היה מביא את ברוניניו ופדרו או שחקנים ברמתם לדעתי היינו עם לפחות עוד אליפות..

אם בחור ממדינה אחרת פותח טרנספר מרקט רואה מי הגיע הקיץ ואיך הם נראים ומה שוחרר ואיך המאזן של העברות/ מכירות היו אומרים שזה מנהל מקצועי שעשה עבודה מעולה.
אני חושב שעיקר הביקורות זה האנטי סביב מכבי חיפה ויענקל׳ה שחר וכן גם לו יש חלק בעיקר בערבוביה.
מקצועית למרות שיש כמה חורים עשה עבודה מעולה הביא כנראה 2 שוברי שוויון שאני לא זוכר לא את אלברמן ולא ג׳ורדי או מנספורד מנחיתים בקיץ אחד שני כוכבים.
יש לו עין לשחקנים גם עונה שעברה הזרים שהביא היו טובים סטיוארט קורנו ובטאי וגם אגבה לא כוכב אבל לא זר למקוע ובמועדון פחות לחוץ אולי כן היה משתלב טוב יותר.
סך הכול בפרמטר הכי חשוב שזה רכש רואים שהוא מבין עניין, רק תחשבו שאם במקום מאוהל וסברינה אלברמן היה מביא את ברוניניו ופדרו או שחקנים ברמתם לדעתי היינו עם לפחות עוד אליפות..
מבין עניין? להיפתר מטעויות זה לא גדולה, זה בסיסי. זה שהרגילו אותך שזה מיוחד זה כבר בעיה אחרת של ניהול.
הבן אדם העמיד סגל שאף אחד לא מאמין שיכול לזכות באליפות. אין מגן שמאלי, אין קשר אחורי, יש בלמים שכרגע הם סימן שאלה ביום טוב.
ברזאו פה משחק אחד וברונינו נתן שני משחקים טובים עד כה, אז א. הם עדיין לא שוברי שוויון וב. ברזאו הגיע לפה בשניה האחרונה בגלל פציעה ולא כתוכנית סדורה.
בן מנספורד עם 4/4 אליפויות פה בארץ, אולי הוא לא מביא שני שוברי שוויון בקיץ אחד, הוא פשוט מעמיד סגלים לאליפות. הלוואי עלינו.
אלברמן אחראי על הקיץ הכי גדול אולי בהיסטוריה של מועדון ישראלי, עם הבאה של קורנו, סונדגרן, פיירו, סק ודילן בקיץ אחד. וגם אחראי על 3 אליפויות כמנהל מקצועי.
ליאור הוא כרגע בגדר חובבן ולא יותר, הלוואי שיצלח אבל ההתחלה שלו לא מבטיחה.

מבין עניין? להיפתר מטעויות זה לא גדולה, זה בסיסי. זה שהרגילו אותך שזה מיוחד זה כבר בעיה אחרת של ניהול.
הבן אדם העמיד סגל שאף אחד לא מאמין שיכול לזכות באליפות. אין מגן שמאלי, אין קשר אחורי, יש בלמים שכרגע הם סימן שאלה ביום טוב.
ברזאו פה משחק אחד וברונינו נתן שני משחקים טובים עד כה, אז א. הם עדיין לא שוברי שוויון וב. ברזאו הגיע לפה בשניה האחרונה בגלל פציעה ולא כתוכנית סדורה.
בן מנספורד עם 4/4 אליפויות פה בארץ, אולי הוא לא מביא שני שוברי שוויון בקיץ אחד, הוא פשוט מעמיד סגלים לאליפות. הלוואי עלינו.
אלברמן אחראי על הקיץ הכי גדול אולי בהיסטוריה של מועדון ישראלי, עם הבאה של קורנו, סונדגרן, פיירו, סק ודילן בקיץ אחד. וגם אחראי על 3 אליפויות כמנהל מקצועי.
ליאור הוא כרגע בגדר חובבן ולא יותר, הלוואי שיצלח אבל ההתחלה שלו לא מבטיחה.
גם להיפטר מטעויות זה קשה תראה את הגרמנים איך הסתבכו עם אנדרנדה וניקואלסקו, מגן שמאלי זה בעייתי להביא שחוזרים לך שני שחקנים איכותיים לעמדה אם זה היה רק קורנו עוד יכול להבין את הביקורת אבל גם פיינזיכט שחקן, מנהל מקצועי צריך לחשוב גם מה הוא עושה עוד חצי שנה שקורנו ופיינזיכט יחזרו, זה לא רק כאן ועכשיו.
קשר אחורי הייתי שמח אם היה בא אבל זה לא שלבכר אין אופציות טובות ירין לוי אזולאי עלי רטנר זה שחקנים ברמה גבוהה מפה זה יותר על בכר לבנות אמצע שיעבוד טוב הגנתית.
אני לא אומר שרפאלוב טוב מאלברמן או מנספורד אבל הוא לא כזה נוראי כמו שאוהבים לתאר פה

אני מסכים שברמת הסקאוטינג של שחקנים פרטניים, נראה שהוא עושה עבודה טובה.
גם בעונה שעברה וגם בעונה הנוכחית, די ברור מה ההיגיון שעומד מאחורי רוב ההחתמות שעשה.
לא צריך לקחת את זה ממנו.

הבעיה שלו ברמה המקצועית היא ההרכבה של הפאזל הקבוצתי. כשמסתכלים ברמה הרחבה, הסגל לא מאוזן, גם ברמת ההרכב וגם ברמת הסגל הרחב.
חוליית ההגנה מדגימה את זה יפה - אנחנו יוצאים לעונה ללא מגן/ווינגבק שמאל להרכב ונאלצים לשים שם פלסטרים: עם 5 בלמים ש-3 מהם זרים; ועם מגן ימני/ווינגבק ימין אחד שסובל מבעיה כרונית בברך.

ברמה הניהולית, אני משער לעצמי שכולם כאן מחזיקים באותן דעות. הוא חלק ממארג קבלת ההחלטות המתגוננת והרה-אקטיבית של המועדון שפשוט לא יודע להתמודד עם לחצים מבחוץ.

חזרה
למעלה