• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לעצור את הליגה ולא לעלות לשחק

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חזיזוש אמר:
Daniel123 אמר:
כובע קש אמר:
לא יקרה

יקרה אם יחזירו לת"א נקודה, והאמת בא לי שזה יקרה רק בשביל הרעידת אדמה שתהיה פה והבלאגן הגדול.
כולם יבינו לאן נושבת הרוח.

אלוהים ישמור אם דבר כזה קורה
יחזירו לנו נקודה וגם להם ואז עדיין הם יהיו בפור נקודה. ישראבלוף

Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:
Daniel123 אמר:
יקרה אם יחזירו לת"א נקודה, והאמת בא לי שזה יקרה רק בשביל הרעידת אדמה שתהיה פה והבלאגן הגדול.
כולם יבינו לאן נושבת הרוח.

לדעתי יחזירו להם ולא יחזירו לנו.

הרוח של פסק הדין היא סוג של "יצרתם מצב דפוק ואין לנו ברירה". אפילו הם בגדול קוראים לשנות את המצב הזה.
שלא לדבר על זה שההתאחדות מדברת על להצטרף לערעור שלנו. הדבר הזה לא יחזיק מים

בלי מכבי חיפה ומכבי ת״א הליגה הזו מתה
שלא יעלו
למרות שאני חושב שזה צריך לבוא מהקהל בהחרמה גורפת
ואז נראה אותם נשארים אדישים

Apoc אמר:
Shocking4U אמר:
חזיזוש אמר:

זה כבר עילה לעלות עם כף של D9 על ההתאחדות

Shocking4U אמר:
Apoc אמר:
Shocking4U אמר:

זה כבר עילה לעלות עם כף של D9 על ההתאחדות

שמענו, לא יקרה כלום

רק מכבי אמר:
חברים, אתם בטילט. תירגעו.
הסבירו לכם כבר אלף פעם, התקנון החדש לא אשם בהורדת הנקודות. אלו דברים שאנחנו סוחבים מהעונה שעברה. כל נושאי העל תנאי (שזה היה טמטום מצד המועדון להסכים לזה בזמנו).
התקנון החדש עד עכשיו הוריד נקודות רק למכבי ת''א. אנחנו, בית''ר, והפועל ת''א אלו מקרים שהורדת הנקודות מסתמכת על ה''על תנאי''.

ולכן, התקנון החדש במהותו הוא צודק ונכון. ואם ישכילו להשתמש בו כהוגן, הוא לא אמור בכלל להגיע למצב של הורדת נקודות. גם כשיש פירוטכניקה ביציע.

בלי קשר לכך, זה דבר הזוי ובלתי נתפס שמשנים את כללי המשחק באמצע המשחק, ושופטים אותך ע''פ הכללים החדשים לאור אירועים שקשורים לתקנון הקודם.
לא מצליח להבין איך לא ביטלו את כל העל תנאי. זו חרפה.

לסיכום: במקר הזה, אין אשמה של בעלי הקבוצות בעצם יצירת התקנון החדש שהוא כשלעצמו סביר והגיוני.
אני מסכים בגדול ואני יוסיף שגם התובע הקודם (רשף) אמר לפני כמה ימים שהיה טעות לסחוב את התנאים מהתקנון הקודם.

אם סוחבים את התנאי מהתקנון הקודם היו צריכים להעניש בכלים של המועדון הקודם, בטח כשעשו שינוי כזה משמעותי בחוקים.

Judokan אמר:
הרוח של פסק הדין היא סוג של "יצרתם מצב דפוק ואין לנו ברירה". אפילו הם בגדול קוראים לשנות את המצב הזה.
שלא לדבר על זה שההתאחדות מדברת על להצטרף לערעור שלנו. הדבר הזה לא יחזיק מים
כל הסיפור פה זה התנאי בסופו של דבר.

אם לא התנאי הם יכולים לתת רק קנסות (ובצדק!!!!!!) וזה מה שמפריע להם.

הם מתים על העונשים האלה של הרדיוסים והסגירת יציעים.

אם לא היה תנאי לכל הקבצות, הם היו מחויבים לתת קנס ולהתקדם הלאה והם רוצים לחנך ולהעניש, לא מתאים להם רק לתת קנס.

ומעבר לזה שהכדורגל שייך לאוהדים והעונשים נגד הקהל בדמות סגירת יציעים, רדיוסים ומשחקים ללא קהל זה עונשים גרועים ומטורפים, ממליץ ללכת לבדוק בשנתיים-שלוש האחרונות באיזה משחקי בית איבדנו נקודות בליגה ומה היה משותף לכולם (רמז, תבדקו כמה קהל היה במשחק ואם או כמה יציעים סגרו מסיבה כזאת או אחרת).

מכבי חיפה בליגה עם סמי עופר מלא ועם עידוד ב100% הצלחה בלמעלה משנתיים האחרונות

אותו מספר נצחונות, אותו מספר תיקו, אותו מספר הפסדים ולנו יש הפרש שערים טוב יותר + ניצחנו אותם פעמיים.

זה שלצהובים זה לא מפריע רק מראהכמה הם נחותים מאיתנו
באמת שאם זה היה הפוך לא הייתי רוצה את המקום הראשון כהה

אגב, אנחנו שני מחזורים לסוף הליגה הסדירה. כמדומני מעולם לא קרה שזאת שסיימה שניה זכתה באליפות ? וזה גם ישפיע לנו על סדר המשחקים לרעה בעצם…כוס אמא שלהם

לא מבין איך זה עובר בשקט אצלנו במועדון
יותר מזה איפה הקופים שבאמת צריך אותם

DelPiero אמר:
אותו מספר נצחונות, אותו מספר תיקו, אותו מספר הפסדים ולנו יש הפרש שערים טוב יותר + ניצחנו אותם פעמיים.

אגב, אנחנו שני מחזורים לסוף הליגה הסדירה. כמדומני מעולם לא קרה שזאת שסיימה שניה זכתה באליפות ? וזה גם ישפיע לנו על סדר המשחקים לרעה בעצם…כוס אמא שלהם

סתם סטטיסטיקה שלא מייצגת כלום.
עד היום לא הצלחתי להבין מה היתרון שכביכול מקבלת הקבוצה במקום הראשון בסדר המשחקים שלה. להתחיל את הפלייאוף בשני משחקי בית, ואז לאכול שלושה משחקי חוץ רצופים זה לא כזה להיט בכלל. גם לא הקטע של לשחק את המשחק המכריע באמת (השני בין שתי הקבוצות) בחוץ

Judokan אמר:
DelPiero אמר:

סתם סטטיסטיקה שלא מייצגת כלום.
עד היום לא הצלחתי להבין מה היתרון שכביכול מקבלת הקבוצה במקום הראשון בסדר המשחקים שלה. להתחיל את הפלייאוף בשני משחקי בית, ואז לאכול שלושה משחקי חוץ רצופים זה לא כזה להיט בכלל. גם לא הקטע של לשחק את המשחק המכריע באמת (השני בין שתי הקבוצות) בחוץ
השנה זה נותן לך לשחק 4 משחקי בית רצופים בסמי עופר (כולל המשחק "חוץ" בדרבי) וזה יתרון משמעותי בחלק הזה.

greenguy אמר:
לא מבין איך זה עובר בשקט אצלנו במועדון
יותר מזה איפה הקופים שבאמת צריך אותם

ממתי האירגון הזה היה שווה משהו?

הקופים פרסמו את הלמטה ואני מניח שאם המועדון ישאר בשקט ו/או הם לא יזכו לתמיכה מהקהל הרחב ואוהדי קבוצות אחרות (מה שכנראה יקרה), הם בטח יעלו שלב עם מחאה קונקרטית :

כבר תקופה ארוכה שהחלטות בית הדין, בכל הנוגע למה שהם מגדירים "התפרעות בנסיבות מחמירות", מחריבות את ערך הספורטיביות בכדורגל הישראלי.

החלטות אלו הן נגזרת של משהו גדול ורחב הרבה יותר.
מצלמות, קנסות, איסור הכנסת אביזרי עידוד, בידוק בטחוני פולשני, אוהלי הפשטה, סגירת יציעים, עונשי רדיוס, אופרציה שלמה שנועדה לעשות סדר חדש בספורט הישראלי.

שם המשחק הוא כסף. בעלי ההון בכדורגל ובינם כמובן גם חלק מבעלי הקבוצות עצמן, מבינים כי קהל אשר במשך השנים מרשה לעצמו להעביר ביקורת ומוחה כשצריך על התנהלות לא תקינה של המועדון הוא עצם בגרון, מקל בגלגלים בדרך לייצר עוד כסף על הגב שלנו. בהשקפת העולם שלהם הם מוכנים לוותר על תרבות הקרנבל והעידוד שכל כך מאפיינת את הקהל הישראלי, רק שיפסיקו להפריע להם להשיג את המטרות שלהם.

פירוטכניקה היא רק התירוץ. מי שחושב אחרת עיוור למציאות. זה מתחיל בזה, ממשיך באיסור על כניסה למגרש עם חולצות/שלטי מחאה, ומסתיים באיסור על עמידה ביציע. אם זה נשמע לכם הזוי, תראו איך זה נגמר באנגליה.

כאן זה לא אנגליה. זה גם לא יהיה אנגליה, וכאן הנאמנות והתשוקה תנצח את הכסף.

צו השעה צריך להוביל את כל הקהלים בישראל להתאחד סביב המטרה, להילחם באלו שמנסים להשתלט לנו על הכדורגל הישראלי וליצור פילוג כל אחד בביתו.

אין דרך אחרת.

ULTRAS HAIFA

הודעה אומללה שהם מוציאים בה את האג'נדה שלהם נגד המועדון במקום להתפקס במה שקורה בפועל וזה ההחלטות של בית הדין.
וואלה הלוואי שזה היה אנגליה. מה רע באנגליה? מישהו פה חושב שללכת לראות משחק באנגליה זה חרא?

אם באמת לא עולים לשחק (מה שלא יקרה לדעתי) - מה יעשו לנו?

GreenGirl אמר:

יורידו אותנו ליגה מן הסתם

Apoc אמר:
GreenGirl אמר:

יורידו אותנו ליגה מן הסתם

כמו שהורידו את סכנין?
זה חרטא, ברגע האמת לא יורידו אף אחד

Apoc אמר:
הודעה אומללה שהם מוציאים בה את האג'נדה שלהם נגד המועדון במקום להתפקס במה שקורה בפועל וזה ההחלטות של בית הדין.
וואלה הלוואי שזה היה אנגליה. מה רע באנגליה? מישהו פה חושב שללכת לראות משחק באנגליה זה חרא?

בהחלט אם תרבות העידוד פה תהיה כמו אנגליה או ספרד זה חרא. הייתי באינספור משחקים בחול, אווירת עידוד מגעילה.

GKagelmacher אמר:
Apoc אמר:

בהחלט אם תרבות העידוד פה תהיה כמו אנגליה או ספרד זה חרא. הייתי באינספור משחקים בחול, אווירת עידוד מגעילה.

אני הייתי באנגליה כמה פעמים במשחקים, היה מדהים.

חזרה
למעלה