• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

לעצור את הליגה ולא לעלות לשחק

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
Apoc אמר:
אפשר להיות שני הקהלים, רק מינוס העבריינות.
ואפשר גם לשנות את ההגדרה של מהי עבריינות, או לפחות מהי עבריינות שצריך לטפל בה ביד קשה

מה זה לשנות את ההגדרה, יש הגדרה אחת
התכוונת לשנות את החוק
זה כמו שלא יבוא לי טוב חוק מסוים (יכול להיות שאני צודק לגמרי) ואני אגיד שצריך לשנות את זה שאני נחשב עבריין כשאני עובר עליו במקום להגיד שצריך לשנות את החוק
גם וגם, לשנות את החוק במקרה הטוב, לתת לאוהדים יחס הוגן יותר במקרה הפחות טוב

MH13 TILL I DIE אמר:
Apoc אמר:
MH13 TILL I DIE אמר:
ואפשר גם לשנות את ההגדרה של מהי עבריינות, או לפחות מהי עבריינות שצריך לטפל בה ביד קשה

מה זה לשנות את ההגדרה, יש הגדרה אחת
התכוונת לשנות את החוק
זה כמו שלא יבוא לי טוב חוק מסוים (יכול להיות שאני צודק לגמרי) ואני אגיד שצריך לשנות את זה שאני נחשב עבריין כשאני עובר עליו במקום להגיד שצריך לשנות את החוק
גם וגם, לשנות את החוק במקרה הטוב, לתת לאוהדים יחס הוגן יותר במקרה הפחות טוב

מסכים איתך, צריך לשנות את החוק
אין קשר לזה שלא צריך לעבור עליו עד שמשנים אותו

אליאור אמר:
עם כל הביקורת והזעם על פסק הדין האווילי אסור לצאת מפרופורציות. יחזירו לנו את הנקודה הזו. אני כמעט בטוח. הבעיה היא שזה פוגע במוראל של השחקנים ופסיכולוגית אנחנו מקום שני בטבלה. ככה שפסק הדין הזה כבר השפיע.

לא בטוח שזה פוגע במוראל, אפשר למנף את זה כדי לתת עוד מוטיבציה לשחקנים שילחמו יותר.

hezildo אמר:
אליאור אמר:
עם כל הביקורת והזעם על פסק הדין האווילי אסור לצאת מפרופורציות. יחזירו לנו את הנקודה הזו. אני כמעט בטוח. הבעיה היא שזה פוגע במוראל של השחקנים ופסיכולוגית אנחנו מקום שני בטבלה. ככה שפסק הדין הזה כבר השפיע.

לא בטוח שזה פוגע במוראל, אפשר למנף את זה כדי לתת עוד מוטיבציה לשחקנים שילחמו יותר.

גם נכון

חזרה
למעלה