• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מדים ומרצ׳נדייז 22/23

• יוצר הנושא יוצר הנושא DDG
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חזיזוש אמר:
זה היה ברור.
אין אף חולצה שאפשר לשחק איתה מול יובה בגלל שהראשונה פסים ירוק לבן, השניה לבנה והשלישית שחורה.
לדעתי החולצה תהיה ירוק שלם אמן ואמן

אי אפשר היה לעלות עם 50 גוונים של אפור?

adoram אמר:
חזיזוש אמר:
זה היה ברור.
אין אף חולצה שאפשר לשחק איתה מול יובה בגלל שהראשונה פסים ירוק לבן, השניה לבנה והשלישית שחורה.
לדעתי החולצה תהיה ירוק שלם אמן ואמן

אי אפשר היה לעלות עם 50 גוונים של אפור?

מניח שאם זה לא היה מתנגש עם השחור לבן של יובה הם היו מוציאים את החולצה הכי אפורה ומכוערת שניתן לשחק איתה. קשה לי להאמין שלא תהיה חולצה ירוקה בסיטואציה הזאת

פסימי ומאמין או שהיא תהיה סתם ירוקה משעממת או שהיא שיתקעו איזה משהו כחול או ירוק זרחני פתאום.

זה יהיה משהו בטורקיז כנראה. בסוף הסרטון רואים לוגו נייק בטורקיז

1003004.jpeg

https://twitter.com/mhfootballclub/status/1577035102672285696?s=46&t=1kNCbxkhqb9mK4Xf4A9U-A

איזה חולצה מזעזעת. העיקר רועי שני אמר לפני חודש שלא רוצים להוציא כל הזמן חולצות כדי לא לעשוק את האוהדים. הוציאו חולצת חימום (שגם בתור חימום היא מכוערת) בתור חולצה רשמית ורוצים עליה מחיר מלא. לא יכול לראות את נייק יותר, העיצובים מזעזעים וגם המועדון אשם כי אני בטוח שגם בתוך הקטלוג של האפשרויות היו אופציות יותר נורמליות

חזיזוש אמר:

כמו שדיברנו כל דבר שלא קשור בצד המקצועי במועדון מנוהל נורא. מחלקת שיווק ומרצ׳ מזעזעת ביחד עם מחלקת מדיה גרועה במיוחד.

לא מפספסים הזדמנות לפספס הזדמנות, מדהים כמה כסף יש על הרצפה מצד הקהל הכי חרמן בליגה והם לא מצליחים לממש 10% מהפוטנציאל של מה שיכול להיות כאן בתקופה המשוגעת הזאת, חבורה של כושלים

מתי עוברים לאדידס? נמיאס כבר מנייק המעפנים האלה.

החוזה עם נייק מסתיים בסוף העונה, ובשעה טובה ניפטר מקטלוג הזבל הזה. כל חולצה יותר מכוערת מהקודמת, אין דברים כאלה.

וחוץ מזה - אני מקווה שאף אדם לעולם לא ישנא אותי כמו שמחלקת המרצ'דנייז במכבי חיפה שונאת את הצבעים של המועדון. כל פעם חייבים לדחוף הנפצה חדשה. אפור, טורקיז, שחור. העיקר לא ירוק.

פשוט השתמשו בעיצוב של החולצה של ספורטינג (אנחנו גם עם אותו עיצוב של החולצת חוץ הלבנה שלהם ושנה שעברה היינו עם אותו עיצוב לחולצת בית חצי חצי) רק שאצלם זה חולצת אימון של הצוות (!) ואצלנו זה חולצה שעולים איתה בליגת האלופות!

אגב ממליץ לכם להסתכל על האתר של ספורטינג להבין מה זה מועדון (ולא מדובר על מועדון שבטופ של הטופ) שמבין איך עושים מרצ׳נדייז. כפכפים לים מעוצבים של המועדון, מגבות לים, כריות מעוצבות של המועדון, כובעים, גרביים, ארנקים ותיקי גב.

אתם יודעים כמה כסף המועדון יכול להכניס מתיקי גב לילדים של מכבי חיפה? זה אשכרה רשיון להדפיס כסף שהם לא עושים איתו כלום. שלא נדבר על כמה שהאתר של החנות פח אשפה והעובדה שאין למועדון אפליקציה ב2022.

Shocking4U אמר:
אגב ממליץ לכם להסתכל על האתר של ספורטינג להבין מה זה מועדון (ולא מדובר על מועדון שבטופ של הטופ) שמבין איך עושים מרצ׳נדייז. כפכפים לים מעוצבים של המועדון, מגבות לים, כריות מעוצבות של המועדון, כובעים, גרביים, ארנקים ותיקי גב.

אתם יודעים כמה כסף המועדון יכול להכניס מתיקי גב לילדים של מכבי חיפה? זה אשכרה רשיון להדפיס כסף שהם לא עושים איתו כלום. שלא נדבר על כמה שהאתר של החנות פח אשפה והעובדה שאין למועדון אפליקציה ב2022.

בראש המועדון עומדים אנשים זקנים ומקובעים ששיווק זה מהם והלאה. היכולת שלהם לחדש אפסית, ובחירת אנשי "המקצוע" שלהם לתפקידים האלה היא חאפריות במיטבה.
אז כפועל יוצא מזה, הכל נראה ומתנהל בחובבנות מוחלטת בגזרה.

אני בטוח ששחר ובזק לא קובעים לאנשים שאחראים על השיווק יעדים, כמו שאני בטוח שכל בן אדם בכוורת הזו שיחשוב מחוץ לקבוצה בטח ייבעט או ייפסל על ידי החבר'ה שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת והם יודעים הכי טוב

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

בראש המועדון עומדים אנשים זקנים ומקובעים ששיווק זה מהם והלאה. היכולת שלהם לחדש אפסית, ובחירת אנשי "המקצוע" שלהם לתפקידים האלה היא חאפריות במיטבה.
אז כפועל יוצא מזה, הכל נראה ומתנהל בחובבנות מוחלטת בגזרה.

אני בטוח ששחר ובזק לא קובעים לאנשים שאחראים על השיווק יעדים, כמו שאני בטוח שכל בן אדם בכוורת הזו שיחשוב מחוץ לקבוצה בטח ייבעט או ייפסל על ידי החבר'ה שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת והם יודעים הכי טוב
הקטע ההזוי זה שגם בן דב שהטיקט שהוא אמור להיות טוב בו עם הניסיון במשביר לא קידם את הנושא הזה אפילו קצת.

חזרה
למעלה