• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מפה משתדרגים לנוער שלנו VS לפה משתדרגים מהנוער שלנו (גביע המדינה, סיבוב ח')

• יוצר הנושא יוצר הנושא Judokan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Judokan

פסל מחוץ לאיצטדיון
WhatsApp%20Image%202024-01-11%20at%2013_12_54.jpeg

הפועל כפר סבא - מכבי חיפה
גביע המדינה, סיבוב ח'
איצטדיון לויטה
ראשון, 20:30 (שידור ישיר בספורט5)

גביע המדינה חוזר, וזו ההזדמנות הקבועה להסתבך במשחקים מול הקטנות, לבנות תקוות גדולות ולהיזכר שגביע זה פשוט לא בדנ"א הירוק.

מפגש שכולו ירוק בגביע מוליד פיקנטריה מיוחדת למסאי דגו, מול הקבוצה הראשונה שנתנה לו את הבמה כמאמן ראשי (ואז פיטרה אותו כי לא התיישר מול דרישות הבעלים לשתף את הנכד היקר).
הרבה מים זרמו בביוב מאז, אבל אפשר להיות בטוחים שלדגו תהיה מוטיבציה מיוחדת מול יצחק שום שעדיין הבעלים בצד השני.

למי שלא מכיר, בסיבוב ח' בגביע אין ואר, מה שאומר שנאלץ להנות ממיטב נציגי איגוד הברייל הישראלי.

מכבי
אחרי תקופה של מומנטום מצוין, הראינו את המשחק ההתקפי הכי גרוע שלנו דווקא במשחק על תואר מול הצהבת. אבל נראה שאפילו מהמשחק הזה אפשר לשאוב עידוד, כי הקבוצה יודעת לעמוד טוב על המגרש גם בימים גרועים מול יריבה מובילה.
המשחק הזה הוא ההזדמנות המושלמת לחזור למסלול הניצחונות - יריבה חלשה מליגה נמוכה יותר. היריבים הגדולים ביותר שלנו יהיו המגרש הנוראי והרוטציה בהרכב, אבל אפשר וצריך להתגבר עליהם לניצחון משכנע.
קורנו כנראה יקבל מנוחה כדי להימנע מצהוב חמישי, יש דיבורים שגם ליאור סוחב פציעה קלה ויעדיפו שיתאושש ממנה.

הרכב משוער (שלי, טרם דווחו הרכבים כלשהם): איתמר ניצן, מאור קנדיל, דניאל סונגדרן, רמי גרשון, שון גולדברג, קני סייף, עלי מוחמד, ליאור קאסה, סוף פודגראנו, גדי קינדה ותומר חמד/פרנטזי פיירו.
ייעדרו: סק ושואו (אליפות אפריקה), חזיזה, שוראנוב, ג'אבר, חג'ג' (פציעות), סבע (פוליטיקה ארגונית).

כפר סבא
ממעמקי המקום האחרון בלאומית, ינסו לחולל את מה שכנראה יהיה סנסציית הגביע הגדולה ביותר בשנים האחרונות.
כפר סבא עצרה רצף מרשים של 6 הפסדים (ו-8 משחקי ליגה ללא ניצחון) כשניצחה את קבוצת הבת היקרה שלנו 3-1 בחוץ. אז לפחות בגזרת המומנטום יותר שמח שם.

כפר סבא מציגה בסגל שמות שנלקחו ישר ממשחקי השחקנים הבינוניים והאפורים וגרסאות עבר של מנג'ר - כמו טום שלח (אותו נכד של שבגללו דגו פוטר), נתנאל דלויה הבית"רי, אריאל ברדוגו ודניאל מור יוסף שלנו, רונן חנציס הצהוב שפעם ניסו לשווק אותו ככוכב על, הננגח עלי חטיב, איש שני מיליון היורו אור אינברום, ואפילו עומרי בן הרוש הזכור לרע.

במשחק האחרון שלהם שיחקו עם ההרכב הבא, תעשו עם המידע הזה מה שתרצו:
נתנאל דלויה, טום שלח, אופק פישלר, יהושע שטרמלינג, דניאל מור יוסף, ליאם מלכה, רועי ממן, רונן חנציס, אור אינברום, עלי חטיב, בנג'מין קוקו.

יאללה מכבי!

לא מבייש את הפירמה.

אחלה נושא, ואחלה ג'ודו. המסע לגביע מתחיל.

משחק חשוב ברמת להכניס שחקנים לעניינים, ומצד שני לתת לשחקנים קצת אוויר לפני קצב רצחני.

מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות הזאת ויפתחו עם מוחמד בקישור.
מקסימום של המקסימום זה להעלות אותו מחליף במחצית השנייה. אם להפועל כפר סבא גוני נאור לא מספיק אז כנראה שהוא לא מספיק לאף משחק העונה.
כנ"ל כמובן לקורנו שהוא אולי השחקן ההכי חשוב שלנו בקבוצה אחרי רפאלוב.

shayhagai אמר:
מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות הזאת ויפתחו עם מוחמד בקישור.
מקסימום של המקסימום זה להעלות אותו מחליף במחצית השנייה. אם להפועל כפר סבא גוני נאור לא מספיק אז כנראה שהוא לא מספיק לאף משחק העונה.
כנ"ל כמובן לקורנו שהוא אולי השחקן ההכי חשוב שלנו בקבוצה אחרי רפאלוב.
קורנו יקבל מנוחה, הוא גם בסכנת צהובים, אם יקבל צהוב הוא לא ישחק מול ב"ש, דגו לא יכול להרשות לעצמו את זה.
לגבי עלי מוחמד-נאור, הסיבה שעלי מוחמד כן יפתח זה כי גוני כבר 3 משחקים ברצף משחק 90 דקות בכולם כי אין לך קשר אחר, תחשוב מזה לעבור משחקן שמשחק בגג 10 דקות במשחק וגם זה לא תמיד לאחד שמשחק בעצימות גבוה 3 משחקים, הוא גמור, וראו את זה בגמר הטוט במיוחד מדקה 60-70, הוא חייב לקבל מנוחה, לא כי הוא לא מתאים למשחק מול כפר סבא.
עלי מוחמד לעומתו היה חולה ולא שיחק וצריך להחזיר אותו טיפה לעניינים לקראת המשחק מול ב"ש כל עוד הוא החלים ולכן הוא חייב לקבל דקות.
אין צורך לקחת כל החלטה כזאת או אחרת לצורה קיצונית כזו, הגיוני מאוד שמוחמד יפתח כל עוד הוא בריא והחלים מהמחלה. יפתח עם קאסה ואולי נאור יכנס במחצית השניה כי בעקבות המחלה של מוחמד מנחש שהוא לא יוכל לסיים 90 דקות.

לא מובן למה כיוף לא אמור לפתוח? זה לא שיש עליו עומס

SaTla אמר:

כי רוצים לתת לאיתמר ניצן תחושה שהוא עוד ישחק כדורגל בחיים, זה לא קשור לכיוף

בושה שנותנים לניצן לשחק מקווה שלא נענש בגלל החמור הזה

ההרכה המשוער לפי ספורט5:
איתמר ניצן; מאור קנדיל, דניאל סונדגרן, לורנצו שימיץ' (שון גולדברג), רמי גרשון, סוף פודגראנו; גוני נאור (עלי מוחמד), ליאור קאסה, גדי קינדה (קני סייף); פרנטזדי פיירו ותומר חמד

Apoc אמר:
SaTla אמר:

כי רוצים לתת לאיתמר ניצן תחושה שהוא עוד ישחק כדורגל בחיים, זה לא קשור לכיוף

לתת צ'אנס לכפ"ס

לכולם ברור שנתקשה ואם ננצח ב 90 דקות זה לקראת הסוף נכון?

הרכבים:

1706460874599file_50119.jpg

ניצן, קאסה, חמד בהרכב.

נראה כמו 3 בלמים.
קנדיל וסייף על הקווים.
קינדה מתחת לפיירו וחמד.
קאסה וגוני (שלדעתי נשחק יותר מידי) באמצע.

הזדמנות ראשונה אמיתית לראות את קאסה וקינדה פותחים בהרכב ומראים מה הם יודעים, אבל רבאק כמה לא מאמינים בסוף שאפילו היום הוא לא פותח

Apoc אמר:
הזדמנות ראשונה אמיתית לראות את קאסה וקינדה פותחים בהרכב ומראים מה הם יודעים, אבל רבאק כמה לא מאמינים בסוף שאפילו היום הוא לא פותח

סוף יכול וצריך היה לפתוח במקום סייף שגם ככה היה נראה עייף מאוד בטוטו.
אני גם הייתי מתחיל עם גוני בספסל. הוא לא שיחק המון זמן, ופתאום מקבל פה עומס משחקים רצוף, והוא הקשר האחורי הטבעי היחיד שלך בזמן הקרוב. ככה שאפשר היה לפתוח עם סונדגרן 6 בהנחה ולא רוצים לסכן את מוחמד ליותר מכמה דקות.

בשולי הדברים - קפטן גרשון.

פיירו וחמד נשמע שילוב מוזר מאוד
אני מניח שהוא בונה לשחק הרבה על אגפים ועל משחק הראש של השניים

benrey אמר:
פיירו וחמד נשמע שילוב מוזר מאוד
אני מניח שהוא בונה לשחק הרבה על אגפים ועל משחק הראש של השניים

במשחק שלא יהיו בו מעברים או משחק על מהירות, זה הגיוני.
הרבה הרמות של סייף וקנדיל מהצדדים, וכדורי רוחב של קינדה וקאסה.
לא משהו שתראה אף פעם במשחק אחר מן הסתם.
אבל אני מבין את זה. אין כרגע שחקני אגף. חלאיילי עם עומסים, בשמאל אין את רפאלוב חג'ג' וחזיזה. ככה שאי אפשר לשחק עם שחקני כנף, וחלוץ אחד, אז הוא בוחר לשחק עם סייף וקנדיל על הקווים.
מה גם שפיירו עוד לא פתח מאז שחזר מהפציעה, ורוצים לתת לו דקות וביטחון, וגם רוצים להכניס את חמד לעניינים.
כך שבאוברול אני מבין את הבחירה לעשות את זה.

GE8hwwmXAAAp4Jy

לגבי הספסל - דווקא במשחק כזה הייתי מצפה לשים כמה שחקנים ביציע, ולתת פה קרדיט לכמה שחקני נוער שכבר היו בסגל, כמו דהן ולוי.

חזרה
למעלה