לא מנצחים פה היום. יגמר תיקו אבל תורידו את ההפחתת נקודה על האבוקות אז נשאר עם 0 נקודות מהמשחק הזה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:לא מנצחים פה היום. יגמר תיקו אבל תורידו את ההפחתת נקודה על האבוקות אז נשאר עם 0 נקודות מהמשחק הזה.
Shocking4U אמר:לא מנצחים פה היום. יגמר תיקו אבל תורידו את ההפחתת נקודה על האבוקות אז נשאר עם 0 נקודות מהמשחק הזה.
כרמליסט ירוק אמר:נראה לי שעדיף מחאה שלא כוללת אבוקות. אלא אם כן כיף לכם שכל שבוע יורדות לנו נקודות
אליאור אמר:תגידו אתם רציניים?
היום נפל דבר בכדורגל הישראלי. יש כאן לא רק השפעה על הנקודות מה שלצערנו התרגלנו, אלא התערבות בוטה בסדר המיקום שיקבע בסוף העונה הסדירה. אם היו קובעים שנעלה לשני המשחקים הבאים מול הצהבת עם עשרה שחקנים, גם אם אז הייתם נגד המחאה הזו?
המחאה הזו עם האבוקות צריכה להימשך ולגדול, כי אם יש משהו שההיסטוריה מוכיחה זה שמחאות שקטות זה דבר פחות יעיל מהפגנות אחרות, גם אם אלה עוברות על החוקים ואולי דווקא בגלל זה.
המחאה היא לגיטימית ומובנת לחלוטין. ואולי גם מוצדקת.
אני בעד מחאה, לא כזאת שתוריד לנו נקודותאליאור אמר:כרמליסט ירוק אמר:נראה לי שעדיף מחאה שלא כוללת אבוקות. אלא אם כן כיף לכם שכל שבוע יורדות לנו נקודות
מה אתה מעדיף? שיהיה שינוי או שיתעלמו ממך?
אם אנחנו רוצים שיוויון אמיתי ובעיקר לא לעקור את הספורט מהתוכן שלנו, המחאה צריכה להיות רועשת. מבחינתי שלא יהיו אבוקות, זה לא משנה כי זו רק דוגמא. אבל זה צריך להיות משהו שיגרום לשינוי.
בדיוק כמו שהיו חסימות פקקים באיילון. חוקי? לא. לגיטימי? כן.
רק מכבי אמר:אליאור אמר:רק מכבי אמר:ברור לכם שזה חבר'ה שלנו שזרקו. כן?
אין אוהדים יותר מטומטמים מאוהדי מכבי חיפה.
מחאה לגיטימית
שמסכנת חיי אדם. מאוד לגטימי.
אנשים איבדו את זה.
אני סומך על הנוכלים והרמאים בבית הדין שימצאו את הנוסחה.רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:לא מנצחים פה היום. יגמר תיקו אבל תורידו את ההפחתת נקודה על האבוקות אז נשאר עם 0 נקודות מהמשחק הזה.
לא מורידים על זה נקודות.
היינו בסרט הזה כמה פעמים, למשל:
![]()
אי אפשר להעניש קבוצה על כזה דבר.
כרמליסט ירוק אמר:אני בעד מחאה, לא כזאת שתוריד לנו נקודותאליאור אמר:כרמליסט ירוק אמר:נראה לי שעדיף מחאה שלא כוללת אבוקות. אלא אם כן כיף לכם שכל שבוע יורדות לנו נקודות
מה אתה מעדיף? שיהיה שינוי או שיתעלמו ממך?
אם אנחנו רוצים שיוויון אמיתי ובעיקר לא לעקור את הספורט מהתוכן שלנו, המחאה צריכה להיות רועשת. מבחינתי שלא יהיו אבוקות, זה לא משנה כי זו רק דוגמא. אבל זה צריך להיות משהו שיגרום לשינוי.
בדיוק כמו שהיו חסימות פקקים באיילון. חוקי? לא. לגיטימי? כן.
אז כמה נקודות מפחיתים לעיריית נצרת עילית?אליאור אמר:רק מכבי אמר:
איך זה סיכן חיי אדם? האבוקות היו רחוקות מאוד מכל אדם.
אליאור אמר:רק מכבי אמר:
איך זה סיכן חיי אדם? האבוקות היו רחוקות מאוד מכל אדם.