• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מח' 31: לא יכולים לקחת אליפות vs לא יודעים לקחת אליפות

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
רק מכבי אמר:
מועדון של מטורפים. הולכים להרוס לילד את הקריירה.
כל פעם אותו סיפור.

אמיר?
אני לא בא להגן על המועדון אבל הוא נפל לא טוב על הברך, לא יודע כמה זה קשור לצוות הרפואי במקרה הזה

בנסון מסיים עוד משחק מזעזע עם פציעה באחורי, אולי וסיים את העונה אפילו

כובע קש אמר:
רק מכבי אמר:
מועדון של מטורפים. הולכים להרוס לילד את הקריירה.
כל פעם אותו סיפור.

אמיר?
אני לא בא להגן על המועדון אבל הוא נפל לא טוב על הברך, לא יודע כמה זה קשור לצוות הרפואי במקרה הזה

אני אסביר:
החזרה המוקדמת מאוד שלו, הפתיעה אותי לחלוטין.
אז הלכתי ודיברתי עם כמה וכמה אנשי מקצוע בהקשר שלו.
שמעתי מהם (פה אחד) שהחזרה שלו מוקדמות מאוד, ולא ברור איך הוא חוזר כל כך מהר(בייחוד שעה שאין באמת על מה להילחם).

אז כן, כמו שהם החזירו את נטע מוקדם מידי והוא נפצע שוב באותו מקום, כמו שהם החזירו את פדראו מוקדם מידי, וכמו עלי מוחמד שגם אותו לפני 2 עונות החזירו מוקדם מידי, והוא החמיר את הקרסול. וכן הלאה עוד הרבה מקרים, הם שוב עושים את זה.

ברור שיש סיכוי לפציעה חוזרת, אבל ככל שתחזק את המקום, הסיכוי לפציעה קטן. ולכן נכון שהוא נפל, אבל לפחות לפי ההבנה שלי יש הבדל בין נפילה כשהשריר במצב מסוים לבין מצב שבו השריר בדרגת "כשירות" אחרת.

ולכן, גם במקרה הזה. מדובר בחוסר אחריות של הצוות הרפואי.

נ. ב. אתם יודעים שהוא חוזר מפציעה קשה, אפשר היה לנהל לו את הדקות. ולא להעמיס 2 משחקים תוך כמה ימים. גם לזה יש משמעות.

דיסקליימר: לא בדקתי את אמיר. וגם מי שדיברתי איתו בתחום לא בדק אותו. ככה שהכל זה מהבנה על סמך מקרי עבר, ומה קורה בדרך כלל בפציעות הללו, תוך התחשבות בגיל וכו'.
ואני גם לא יודע מה הפציעה שלו כרגע. אבל בשורה התחתונה זה מריח כמו עוד החלטה לא טובה וחסרת אחריות של הצוות המקצועי.

אמיר יהיה בסדר, שינוח ויעבוד טוב עד תחילת עונה הבאה.

לדון סדריק הייתה פעולה אחת כל המשחק וזה היה לגלגל כדור לידיים של מרציאנו
הוא פשוט לא עושה כלום

Shocking4U אמר:
גם לקהל מתחיל להימאס מסדריק דון

טוב מאוד, שיתחילו לשרוק בוז לכל שחקן שלא ראוי ללבוש את המדים הירוקים.
אולי רק ככה רפאלוב יבין.

בכל העולם שחקנים צעירים יותר כשירים ופיט

במכבי חיפה ככל שאתה יותר צעיר ככה סביר יותר שתיפצע

סדריק דון חלש מאוד אבל הייתי משאיר אותו על חשבון קני סייף כי אני לא חושב שקני יצליח למשוך פה 90 דקות ואנחנו בלי עוד חילופים

גם אם נעשה קיץ ממש טוב, בכר מהר מאוד יתחיל לאלתר בגלל ריבוי פצועים. הכל דפוק אצלו כבר. הזוי שהוא ממשיך. אין אף שיקול בעד זה.

אגב, הפעולות הטובות המעטות של קאני היו דווקא בצד שמאל. מזכיר גם את הבישול לסייף בדקה ה-90 מול ק''ש מוקדם יותר העונה.

מרגיש לי קלאסי שקאני מביא לביתר אליפות

זה נחשב משחק טוב שלנו ואיימנו לדעתי אולי פעם אחת למסגרת
והמצב הכי מסוכן שלנו היה הבעיטה של אזולאי

שטייפמן נראה נחמד אבל לא הגיוני שהציוות של עיסאת יהיה בלם עוד יותר לא מנוסה וצעיר ממנו

חזרה
למעלה