י ירוק זה אני שחקן העונה 21/9/25 #32 השיטת משחק של פלורס- להעיף כדור לסיוארט ולהתפלל. מאמן חלש מאוד. אזולאי לא שחקן להרכב בחיים. נקווה שאגבה יהיה בינגו ונוכל לרוץ איתו ועם עלי עד ינואר, ואז חייבים להביא את פאני. חבל שלא עשו יותר כדי להביא אותו עכשיו.
השיטת משחק של פלורס- להעיף כדור לסיוארט ולהתפלל. מאמן חלש מאוד. אזולאי לא שחקן להרכב בחיים. נקווה שאגבה יהיה בינגו ונוכל לרוץ איתו ועם עלי עד ינואר, ואז חייבים להביא את פאני. חבל שלא עשו יותר כדי להביא אותו עכשיו.
G Greenfromluxembourg משחק בשביל הסמל 21/9/25 #33 Daniel123 אמר: אני רוצה לראות את הקשר החדש ואת גורה על חזיזה לחץ להרחבה... בדיוק מה שצריך לקרות במחצית
Daniel123 אמר: אני רוצה לראות את הקשר החדש ואת גורה על חזיזה לחץ להרחבה... בדיוק מה שצריך לקרות במחצית
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 21/9/25 #35 מתי נראה את פלורס מעמיד קבוצה שמייצרת מצבים ממשחק עומד ולא רק מתפרצות ונייחים?
H HaifaWave חבר בבורד 21/9/25 #36 משחקים עם התלהבות אבל אין איכות קשה לשים את האצבע אם זה בעיקר בגלל חוסר האיכות בצדדים ובאמצע, ועד כמה זה מאמן, אבל אין ספק שחסרה איכות
משחקים עם התלהבות אבל אין איכות קשה לשים את האצבע אם זה בעיקר בגלל חוסר האיכות בצדדים ובאמצע, ועד כמה זה מאמן, אבל אין ספק שחסרה איכות
H HaifaWave חבר בבורד 21/9/25 #40 האמצע לא טוב מספיק, האגפים ובעיקר חסר שחקן שיכניס כדורים מקוןה שקאני, קנגי ואגבה ישדרגו