Greenfromluxembourg אמר:בלי סק, לא סופגים. עם סק, 2 משחקים, 5 שערים. זה הסיפור. וההתעקשות של בכר.
גם בעונה שעברה זה היה ככה כשחזר מאליפות אפריקה ודגו ישר החזיר אותו להרכב.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Greenfromluxembourg אמר:בלי סק, לא סופגים. עם סק, 2 משחקים, 5 שערים. זה הסיפור. וההתעקשות של בכר.
קבוצה יותר טובה לא סופגת 3 ומגיעה ליותר מ 2 מצבים ב 80 דקות.Daniel123 אמר:DelPiero אמר:דיברנו על סה כל הקיץ
הסגל הזה לא שווה אליפות
גם עם בכר
הסגל הזה גם לא צריך לספוג שלישייה מבית״ר ולהיראות ככה.
אנחנו קבוצה יותר טובה.
Daniel123 אמר:DelPiero אמר:דיברנו על סה כל הקיץ
הסגל הזה לא שווה אליפות
גם עם בכר
אנחנו קבוצה יותר טובה.
HaifaWave אמר:אם מפסידים המאבק על האליפות גמור. גם בשלב הזה של העונה. אנחנו לא נחזור מזה גם אם נעשה קולות כמו בעונה שעברה. נקווה שנגיע למקום שני כי פחות מזה ואני גם לא הייתי ממשיך עם בכר (עם אלברמן זה ברור כבר שלא).
Shocking4U אמר:אנחנו קבוצה עם סף שבירה מנטלי מאוד נמוך
יכלו להביא את אצילי.Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:אם מפסידים המאבק על האליפות גמור. גם בשלב הזה של העונה. אנחנו לא נחזור מזה גם אם נעשה קולות כמו בעונה שעברה. נקווה שנגיע למקום שני כי פחות מזה ואני גם לא הייתי ממשיך עם בכר (עם אלברמן זה ברור כבר שלא).
קשה לי לבוא בתלונות להנהלה בעונה כזאת.
בלי הכנה אידיאלית, בלי בית, בלי יכולת להביא זרים טובים, עם זרים שעזבו בתחילת העונה.
צריך להסתכל גם על זה.
Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:אם מפסידים המאבק על האליפות גמור. גם בשלב הזה של העונה. אנחנו לא נחזור מזה גם אם נעשה קולות כמו בעונה שעברה. נקווה שנגיע למקום שני כי פחות מזה ואני גם לא הייתי ממשיך עם בכר (עם אלברמן זה ברור כבר שלא).
בלי הכנה אידיאלית, בלי בית, בלי יכולת להביא זרים טובים, עם זרים שעזבו בתחילת העונה.
צריך להסתכל גם על זה.
DelPiero אמר:Daniel123 אמר:DelPiero אמר:דיברנו על סה כל הקיץ
הסגל הזה לא שווה אליפות
גם עם בכר
אנחנו קבוצה יותר טובה.
שני גולים ששוער חייב לקחת - זאת עמדה חשובה מאוד בסגל
שיענקלה החליט להתע׳ש עליה עם כיוף כמו שעשה בעבר עים קטן
NOSFERATU ZODD אמר:יכלו להביא את אצילי.Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:אם מפסידים המאבק על האליפות גמור. גם בשלב הזה של העונה. אנחנו לא נחזור מזה גם אם נעשה קולות כמו בעונה שעברה. נקווה שנגיע למקום שני כי פחות מזה ואני גם לא הייתי ממשיך עם בכר (עם אלברמן זה ברור כבר שלא).
צריך להסתכל גם על זה.
Daniel123 אמר:NOSFERATU ZODD אמר:יכלו להביא את אצילי.Daniel123 אמר:קשה לי לבוא בתלונות להנהלה בעונה כזאת.
צריך להסתכל גם על זה.
אני בטוח במיליון אחוז שאצילי לא היה עושה פה כלום העונה.