NOSFERATU ZODD
מכונת תארים
אין שחקנים מובילים.Shocking4U אמר:קבוצה בלי אופי
איך יהיה אופי?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
אין שחקנים מובילים.Shocking4U אמר:קבוצה בלי אופי
HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:אם מפסידים המאבק על האליפות גמור. גם בשלב הזה של העונה. אנחנו לא נחזור מזה גם אם נעשה קולות כמו בעונה שעברה. נקווה שנגיע למקום שני כי פחות מזה ואני גם לא הייתי ממשיך עם בכר (עם אלברמן זה ברור כבר שלא).
קשה לי לבוא בתלונות להנהלה בעונה כזאת.
בלי הכנה אידיאלית, בלי בית, בלי יכולת להביא זרים טובים, עם זרים שעזבו בתחילת העונה.
צריך להסתכל גם על זה.
להביא את ג'ראפי היה אפשר לא?
לא היית מפסיד גם עם השוער מהנוערDaniel123 אמר:HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:קשה לי לבוא בתלונות להנהלה בעונה כזאת.
בלי הכנה אידיאלית, בלי בית, בלי יכולת להביא זרים טובים, עם זרים שעזבו בתחילת העונה.
צריך להסתכל גם על זה.
גם עם ג׳ראפי היית מפסיד פה היום.
Greenfromluxembourg אמר:בלי סק, לא סופגים. עם סק, 2 משחקים, 5 שערים. זה הסיפור. וההתעקשות של בכר.
Daniel123 אמר:HaifaWave אמר:Daniel123 אמר:קשה לי לבוא בתלונות להנהלה בעונה כזאת.
צריך להסתכל גם על זה.
benrey אמר:לא היית מפסיד גם עם השוער מהנוערDaniel123 אמר:HaifaWave אמר:להביא את ג'ראפי היה אפשר לא?
Ambient אמר:Greenfromluxembourg אמר:בלי סק, לא סופגים. עם סק, 2 משחקים, 5 שערים. זה הסיפור. וההתעקשות של בכר.
בלי סק, משחקים מול הקבוצות החלשות בליגה. עם סק, משחקים מול 2 החזקות בליגה. זה הסיפור
NOSFERATU ZODD אמר:אין שחקנים מובילים.Shocking4U אמר:קבוצה בלי אופי
איך יהיה אופי?
Daniel123 אמר:Ambient אמר:Greenfromluxembourg אמר:בלי סק, לא סופגים. עם סק, 2 משחקים, 5 שערים. זה הסיפור. וההתעקשות של בכר.
בלי סק, משחקים מול הקבוצות החלשות בליגה. עם סק, משחקים מול 2 החזקות בליגה. זה הסיפור
עונה שעברה עם שימיץ׳ וגולדברג בהגנה לא ספגנו, עד שהוא חזר.
פתחנו איתו רע את העונה ואיך ששימיץ נכנס להרכב השתפרנו וגם לא ספגנו בבלומפילד.
הנפילה שוב הגיעה כשהוא חזר להרכב.
אלה העובדות.
אתה מסתכל על תוצאה בלי להסתכל על שום דבר מעבר, צורת הסתכלות ילדותית.Daniel123 אמר:Ambient אמר:Greenfromluxembourg אמר:בלי סק, לא סופגים. עם סק, 2 משחקים, 5 שערים. זה הסיפור. וההתעקשות של בכר.
אלה העובדות.
NOSFERATU ZODD אמר:Daniel123 אמר:Ambient אמר:בלי סק, משחקים מול הקבוצות החלשות בליגה. עם סק, משחקים מול 2 החזקות בליגה. זה הסיפור
אלה העובדות.
סק לא היה גדול אבל לא אשם שלא שיחקנו כדורגל היום.
Daniel123 אמר:NOSFERATU ZODD אמר:Daniel123 אמר:עונה שעברה עם שימיץ׳ וגולדברג בהגנה לא ספגנו, עד שהוא חזר.
אלה העובדות.
סק לא היה גדול אבל לא אשם שלא שיחקנו כדורגל היום.
הוא אשם שספגנו 5 גולים ב 2 משחקים.
הוא מערער את כל משחק ההגנה, הכל משתנה בשבילו.
נגד ת״א פתחנו עם 3 בלמים כי לא היה לו נעים להוריד את סירוטה לספסל ושם גם את חזיזה מגן!
או שישחק עם פדראו וסירוטה או עם פדראו וגולדברג.
לסק אין מקום בהרכב כרגע.