"מה עשה הנוער?" - נושא מרוכז לקבוצת הנוער - עונת 26/27

• יוצר הנושא יוצר הנושא רק מכבי
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה לא קשור. הרמה של הליגה הזו נמוכה באופן כללי. וכן ילדים ונערים לא צריכים לשחק בקיץ בשעות כאלה אלא רק בשעות הערב
אין מה לעשות - מזג האויר משפיע על האינטנסיביות ובחום של אוגוסט זה נראה לא טוב.
בלי קשר, זה לא שהרמה של הליגה נמוכה, כמו שחלק מהקבוצות חלשות משמעותית וזה נראה פשוט לא כוחות.

לא ראיתי שדיברו פה על ליגת הפיתוח שנפתחה העונה בנוער
במחזור הראשון מכבי הפסידה 1-0 לסכנין

להבנתי זה סוג של ליגת מילואים לנוער: ממעבר על ההרכב ששיחק מול סכנין, נראה שמדובר בשחקני הנוער שלא קיבלו דקות במשחק הנוער ה״רגיל״.

להבנתי זה סוג של ליגת מילואים לנוער: ממעבר על ההרכב ששיחק מול סכנין, נראה שמדובר בשחקני הנוער שלא קיבלו דקות במשחק הנוער ה״רגיל״.
אכן, זו ליגה שנועדה למנוע נשירה מהענף של שחקנים בגיל נוער, בין אם בגלל מיעוט דקות ובין אם לטובת חזרה למגרש אחרי פציעות.

קבוצת הנוער עם איבוד נקודות ראשון העונה אחרי 5 ניצחונות: 2-2 מול הפועל ירושלים, אחרי שכבר הובלנו 2-0.
שערים של לוסקי (6 שערים ב6 משחקים העונה) וגולדנברג (4 מתחילת העונה) שהם 2 הכוכבים הגדולים של הנוער השנה (לצד גרימברג שמשחק שם כרגע).

בינתיים, בשונה מאיתי מרדכי, ההרכב מאוד יציב ונטול רוטציות. נראה איך זה יימשך.

גרימברג נראה העונה אפאתי במשחקים של הנוער
גם בעונה שעברה הוא לא בדיוק נראה עם תשוקה גדולה
מזכיר לי את איך שסתיו שנחמני נראה בנוער
כישרון זה לא מספיק
צריך גם אש בעיניים, תשוקה, מחויבות.

גרימברג נראה העונה אפאתי במשחקים של הנוער
גם בעונה שעברה הוא לא בדיוק נראה עם תשוקה גדולה
מזכיר לי את איך שסתיו שנחמני נראה בנוער
כישרון זה לא מספיק
צריך גם אש בעיניים, תשוקה, מחויבות.
לא ראיתי משהו מיוחד איתו. גם השנה הוא עם 2 שערים ב4 משחקים בהם שיחק פחות מ250 דקות.

ברור שאחרי שפתח את העונה בבוגרת הוא יצטרך ללמוד להתמודד עם ירידת המתח של השנמוך לנוער.

קבוצת הנוער עם איבוד נקודות ראשון העונה אחרי 5 ניצחונות: 2-2 מול הפועל ירושלים, אחרי שכבר הובלנו 2-0.
שערים של לוסקי (6 שערים ב6 משחקים העונה) וגולדנברג (4 מתחילת העונה) שהם 2 הכוכבים הגדולים של הנוער השנה (לצד גרימברג שמשחק שם כרגע).

בינתיים, בשונה מאיתי מרדכי, ההרכב מאוד יציב ונטול רוטציות. נראה איך זה יימשך.
בהמשך לסיפא שלך, אני רואה המון דברים חזרתיים במשחקים, סגנון ותבניות שרצות שוב ושוב. כלומר, יש פה איזה סיסטם שרוצט בונה. ומכאן אני מניח גם היציבות בהרכב. מנסים לייצר המשכיות וחזרתיות.

זה גם הגיוני לאור ליגת הפיתוח שמאפשרת לעוד שחקנים לקבל דקות.

בהמשך לסיפא שלך, אני רואה המון דברים חזרתיים במשחקים, סגנון ותבניות שרצות שוב ושוב. כלומר, יש פה איזה סיסטם שרוצט בונה. ומכאן אני מניח גם היציבות בהרכב. מנסים לייצר המשכיות וחזרתיות.

זה גם הגיוני לאור ליגת הפיתוח שמאפשרת לעוד שחקנים לקבל דקות.
אני מסכים לגבי ליגת הפיתוח, אבל עכשיו אני רואה שהמשחק השני שלנו שם הוא 3 שבועות אחרי הראשון, כך שלא ברור עד כמה הליגה הזו אפקטיבית בשביל דקות משחק משמעותיות למחליפים.

לגבי הרוטציה הצרה, אני דווקא חושב שזה לגנותו של רוצ'ט. הוא לא כאן בשביל להביא אליפות אלא בשביל להזות ולקדם שחקנים.

חזרה
למעלה