Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/25 #23 ליאור רפאלוב ואיציק עובדיה עלו כרגע על הקו בשיחת ועידה עם כל כתבי חיפה עם תדרוכים למחר על כמה שהם ידעו מה הם עושים בעקבות הגול של אגבה
ליאור רפאלוב ואיציק עובדיה עלו כרגע על הקו בשיחת ועידה עם כל כתבי חיפה עם תדרוכים למחר על כמה שהם ידעו מה הם עושים בעקבות הגול של אגבה
ר רק מכבי חבר בבורד 31/12/25 #24 אין לנו הגנה ואין אמצע. המזל שהשוער שלהם התחפש היום לליצן. הייתי מכניס את סטיוארט במקום מלמד שלא רלוונטי בכלל.
אין לנו הגנה ואין אמצע. המזל שהשוער שלהם התחפש היום לליצן. הייתי מכניס את סטיוארט במקום מלמד שלא רלוונטי בכלל.
ר רק מכבי חבר בבורד 31/12/25 #25 גורה עושה את הפעולות לאט, ולרוב נראה לא חד, אבל גם היום הוא מעורב משמעותית ב-2 הגולים, מה שממשיך את המומנטום הטוב שלו בשבועות האחרונים.
גורה עושה את הפעולות לאט, ולרוב נראה לא חד, אבל גם היום הוא מעורב משמעותית ב-2 הגולים, מה שממשיך את המומנטום הטוב שלו בשבועות האחרונים.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/25 #26 אגבה זה שחקן שאפילו לא היה בולט לטובה באשדוד סטייל אנז׳י פשוט שחקן חלש להחריד
The real Tsepo תנו לו את הסרט 31/12/25 #27 משחקים נכון ובכלל לא רע. לא יעזור הקבוצה הזאת לא איכותית בשום צורה וזה ניכר, זה תקרת זכוכית ברורה
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/25 #28 אני אשמח שהם יסבירו מה הם ראו באגבה הוא חלש פיזית, לא מחלץ, לא טוב מספיק עם הכדור, לא ממושמע הגנתית ולא ממוקם טוב
אני אשמח שהם יסבירו מה הם ראו באגבה הוא חלש פיזית, לא מחלץ, לא טוב מספיק עם הכדור, לא ממושמע הגנתית ולא ממוקם טוב
Smile מנהל הבורד איש צוות 31/12/25 #32 Shocking4U אמר: הבלם של אשדוד גומר את מלמד לחץ להרחבה... מלמד לא עשה שום פעולה היום מיותר על הדשא
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/25 #34 גול מעולה של גורה של שחקן כנף אמיתי ונראה שהוא סוף סוף צובר קצת ביטחון
D Daniel123 חבר בבורד 31/12/25 #38 Shocking4U אמר: אשכרה בכר גורם לחבורה של האפסים האלה לשחק כדורגל לחץ להרחבה... כל גול של הקבוצה הזאת, זה נס גלוי. כל מי שבא בטענות לבכר עם חומר השחקנים הזה פשוט הזוי.
Shocking4U אמר: אשכרה בכר גורם לחבורה של האפסים האלה לשחק כדורגל לחץ להרחבה... כל גול של הקבוצה הזאת, זה נס גלוי. כל מי שבא בטענות לבכר עם חומר השחקנים הזה פשוט הזוי.
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 31/12/25 #39 סילבה קאני הצליח במשחק שהקבוצה שיחקה טוב, נותנת 3 והוא כובש לתת משחק של ציון 3