ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מתפרצות?Jerry אמר:צריך לשנות דיסקט. מה שהיה מת, כבר אין נטע ואין לנו אפשרות ללחוץ על כל המגרש, בפלייאוף הייתי מתבסס על מתפרצות והגנה נמוכה, ולחתוך בבשר החי בהתקפה כבר אי אפשר להביא לשרי אצילי וחזיזה אמון עיוור הם פשוט מאכזבים וגוררים אותנו למטה
שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos אמר:אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
סיבוב ראשון מצוין-סיבוב שני לא טוב ופלייאוף חוזרים לעצמנו
אולי ברק יצטרך להפסיק להסתחבק עם השחקנים ולהתחיל לתת להם בראש, כל אחד עושה פעולה שלא קשורה למציאות ואין תגובה מהמאמן
שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos אמר:אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
אולי ברק יצטרך להפסיק להסתחבק עם השחקנים ולהתחיל לתת להם בראש, כל אחד עושה פעולה שלא קשורה למציאות ואין תגובה מהמאמן
האליפות
לא יודע. לי זה מתחיל להזכיר את סוף עונה שעברה ששיחקנו גרוע ולא הצלחנו לצאת מזה ובנס שרדנו את הפלייאוף כי ב״ש עשו במכנסיים. השנה ב״ש והצהבת ידעו להעניש. מדאיג מאודToniKroos אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos אמר:אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
האליפות
בנתיים אני מנסה לשמור על תקווה מעצם העובדה שהקבוצה תמיד מצליחה להתעלות כשהם עם הגב אל הקיר
לא היו מתחרות?ToniKroos אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם אתToniKroos אמר:אין כל כך הרבה מה לעשות, אני בוחר להסתכל על זה בעמדה שבעידן בכר אנחנו בכל האליפויות עשינו אותו דבר;
האליפות
בנתיים אני מנסה לשמור על תקווה מעצם העובדה שהקבוצה תמיד מצליחה להתעלות כשהם עם הגב אל הקיר
מחזק. הפועל הצילו לנו את התחת בפלייאוף. היינו במצב רע מאודGanjot אמר:לא היו מתחרות?ToniKroos אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם את
האליפות
במקרה עשית 1-1 בבלומפילד אחרת מכבי תא צמודים אליך, בעונה הכי גרועה שלהם בעשור האחרון.
ואם הפועל לא מנצחת את ב"ש בדרך נס, אתה גם מפסיד את האליפות הזאת.
עזוב, זאת הייתה פיקציה. בשום שלב לא חשבתי שנאבד אליפות גם אם מכבי ת"א היו מנצחים אותנו 1-0, באליפות הראשונה זה היה הרבה יותר מפחיד וקשה. גם שם אגב, התעלנו בפלייאוף אחרי סיבוב שני מחרידGanjot אמר:לא היו מתחרות?ToniKroos אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זיןShocking4U אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע. בנס לא איבדנו שם את
האליפות
במקרה עשית 1-1 בבלומפילד אחרת מכבי תא צמודים אליך, בעונה הכי גרועה שלהם בעשור האחרון.
אותך לא הפחיד, אבל אם היית מפסיד בבלומפילד כנראה שהאליפות לא הייתה מובטחת לך.ToniKroos אמר:עזוב, זאת הייתה פיקציה. בשום שלב לא חשבתי שנאבד אליפות גם אם מכבי ת"א היו מנצחים אותנו 1-0, באליפות הראשונה זה היה הרבה יותר מפחיד וקשה. גם שם אגב, התעלנו בפלייאוף אחרי סיבוב שני מחרידGanjot אמר:לא היו מתחרות?ToniKroos אמר:שנה שעברה עשינו פלייאוף גרוע אבל הצלחנו לאסוף נקודות לפחות + לא היו מתחרות אז השחקנים הרשו לעצמם לשים קצת זין