Apoc יו״ר הבורד 8/4/23 #66 20 דקות של כלום ושום דבר מאז הגול ובכר לא עושה כלום. לא ראיתי דבר כזה. מאמן שעושה חראקירי בשלב כל כך חשוב של העונה.
20 דקות של כלום ושום דבר מאז הגול ובכר לא עושה כלום. לא ראיתי דבר כזה. מאמן שעושה חראקירי בשלב כל כך חשוב של העונה.
DelPiero מכונת תארים 8/4/23 #70 כן, מחצית חלשה אבל זאת לא פעם ראשונה השנה, תהיו אופטימיים (זה אפשרי פה בכלל ? ) הוא מחכה עם השינויים למחצית. הוא יכניס את מוחמד בוודאות ואולי גם את ג׳אבר. בכר חשב משום מה שסבע ושרי יוכלו להמשיך באותה דרך כמו המחצית השניה בבלומפילד, אבל אין להם כוחות לזה. פאני חלש מאוד שוב, אבל אני יכול להבין בהתחשב בזה שהוא לבד שם אנחנו נראה מחצית שניה אחרת, אני בטוח
כן, מחצית חלשה אבל זאת לא פעם ראשונה השנה, תהיו אופטימיים (זה אפשרי פה בכלל ? ) הוא מחכה עם השינויים למחצית. הוא יכניס את מוחמד בוודאות ואולי גם את ג׳אבר. בכר חשב משום מה שסבע ושרי יוכלו להמשיך באותה דרך כמו המחצית השניה בבלומפילד, אבל אין להם כוחות לזה. פאני חלש מאוד שוב, אבל אני יכול להבין בהתחשב בזה שהוא לבד שם אנחנו נראה מחצית שניה אחרת, אני בטוח
כ כרמליסט ירוק קפטן ירוק 8/4/23 #77 זה קבוצה שהולכת עם ״יהיה בסדר״ כתכנית משחק. הבעיה שזה באמת עובד לה רוב העונה
Apoc יו״ר הבורד 8/4/23 #80 שרי בדיחה כל כדור שמגיע אליו הוא מחכה את השניה ואז מאבד לא שחקן לרמות האלה כבר מזמן