lemmacantor
פסל מחוץ לאיצטדיון
מה קרה? אז יסיימו 8 ולא 1-2.
מעניינת התוצרת בסוף.
מעניינת התוצרת בסוף.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ab1729 אמר:Judokan אמר:לא ברור לי למה בכלל צריך שאיזשהו שחקן משנתון 2003 ישחק בקבוצה, בטח לא בהרכב, ובטח לא שלושה במכה
שחקנים בני 16-17 הם בנחיתות (פיזית) מובנית מול שחקנים בני 19.
ככל שיש בקבוצה יותר שחקנים טובים, כך אפשר לשלב יותר שחקנים בגילאי נערים מבלי שהרמה תרד יותר מדי.
אנחנו לא רוצים שקבוצת הנוער תיקלע למאבקי ירידה - וראינו מה קרה בקדנציה השניה של בנאדו בנוער כשנמנע משילוב של חריגי גיל.
Judokan אמר:ab1729 אמר:Judokan אמר:לא ברור לי למה בכלל צריך שאיזשהו שחקן משנתון 2003 ישחק בקבוצה, בטח לא בהרכב, ובטח לא שלושה במכה
שחקנים בני 16-17 הם בנחיתות (פיזית) מובנית מול שחקנים בני 19.
ככל שיש בקבוצה יותר שחקנים טובים, כך אפשר לשלב יותר שחקנים בגילאי נערים מבלי שהרמה תרד יותר מדי.
אנחנו לא רוצים שקבוצת הנוער תיקלע למאבקי ירידה - וראינו מה קרה בקדנציה השניה של בנאדו בנוער כשנמנע משילוב של חריגי גיל.
בקבוצה יש כרגע חצי סגל של בני 18. הפער הפיזי בינם לשחקן בן 19 לא משמעותי.
בעונה של בנאדו ניסו להחזיק קבוצה שהורכבה ב80% משחקני נערים שקודמו לבוגרים (מו אלאך היצור וצורת הניהול שלו). זה ההבדל.
אם תחזיק בקבוצה חריג גיל אחד לכל היותר ולצידו סגל שבו שחקנים בני 18 לצד בני 17, יהיה לך מספיק איזון בלי לאבד פוקוס על פיתוח צעירים ובלי להיגרר למאבקי תחתית.
lemmacantor אמר:זה כמו משרד החינוך. בהחלט הבעיה לא בתקציב, אלא בחומר האנושי.
lemmacantor אמר:אין למורים אוטוריטה וכנראה גם מלמדים אותם לטוב. אני בן של מורה. אני אומר לך מידיעה, זה לא עניין של כסף.
כשאני אומר שההשקעה צריכה להיות בצוות המקצועי אני מתכוון על לייבא אותם לפה מאירופה.lemmacantor אמר:זה כמו משרד החינוך. בהחלט הבעיה לא בתקציב, אלא בחומר האנושי.