• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ab1729 אמר:
Judokan אמר:
לא ברור לי למה בכלל צריך שאיזשהו שחקן משנתון 2003 ישחק בקבוצה, בטח לא בהרכב, ובטח לא שלושה במכה

שחקנים בני 16-17 הם בנחיתות (פיזית) מובנית מול שחקנים בני 19.
ככל שיש בקבוצה יותר שחקנים טובים, כך אפשר לשלב יותר שחקנים בגילאי נערים מבלי שהרמה תרד יותר מדי.
אנחנו לא רוצים שקבוצת הנוער תיקלע למאבקי ירידה - וראינו מה קרה בקדנציה השניה של בנאדו בנוער כשנמנע משילוב של חריגי גיל.

בקבוצה יש כרגע חצי סגל של בני 18. הפער הפיזי בינם לשחקן בן 19 לא משמעותי.
בעונה של בנאדו ניסו להחזיק קבוצה שהורכבה ב80% משחקני נערים שקודמו לבוגרים (מו אלאך היצור וצורת הניהול שלו). זה ההבדל.

אם תחזיק בקבוצה חריג גיל אחד לכל היותר ולצידו סגל שבו שחקנים בני 18 לצד בני 17, יהיה לך מספיק איזון בלי לאבד פוקוס על פיתוח צעירים ובלי להיגרר למאבקי תחתית.

Judokan אמר:
ab1729 אמר:
Judokan אמר:
לא ברור לי למה בכלל צריך שאיזשהו שחקן משנתון 2003 ישחק בקבוצה, בטח לא בהרכב, ובטח לא שלושה במכה

שחקנים בני 16-17 הם בנחיתות (פיזית) מובנית מול שחקנים בני 19.
ככל שיש בקבוצה יותר שחקנים טובים, כך אפשר לשלב יותר שחקנים בגילאי נערים מבלי שהרמה תרד יותר מדי.
אנחנו לא רוצים שקבוצת הנוער תיקלע למאבקי ירידה - וראינו מה קרה בקדנציה השניה של בנאדו בנוער כשנמנע משילוב של חריגי גיל.

בקבוצה יש כרגע חצי סגל של בני 18. הפער הפיזי בינם לשחקן בן 19 לא משמעותי.
בעונה של בנאדו ניסו להחזיק קבוצה שהורכבה ב80% משחקני נערים שקודמו לבוגרים (מו אלאך היצור וצורת הניהול שלו). זה ההבדל.

אם תחזיק בקבוצה חריג גיל אחד לכל היותר ולצידו סגל שבו שחקנים בני 18 לצד בני 17, יהיה לך מספיק איזון בלי לאבד פוקוס על פיתוח צעירים ובלי להיגרר למאבקי תחתית.

זהו, שכרגע לא שמים מספיק שחקני נערים. אני טענתי שצריך לשלב לפחות 2-3 שחקני הרכב בני 16-17 בכל משחק.
זה לא רק בנוער - בכל שנתון ההיגיון צריך להיות שכל שחקן בטופ של הליגה צריך לקפוץ לקפוץ ולשחק מול מבוגר יותר.

כדי שלא ניגרר למאבקי תחתית צריך לאזן אותם.
מי יכול לאזן אותם? בני ה18 המובילים או חריגי גיל.
אני מעדיף שבני ה18 ילכו לחדרה (כמו יפרח) וחריגי הגיל יישארו כדי להחזיק את הקבוצה.

ברכות למחלקה שיזכו לחוויה מהנה. הקבוצה הישראלית השנייה שמקבלת את ההזדמנות במסלול של בתים. יש גם אלופת נוער מ.ס. אשדוד שתשחק במסלול מקביל בסיבובים של בית וחוץ, כמו שהנוער שלנו עשה בעבר.

מהבית של צהבת ב - 2015 יצאו כמה משמות מפורסמים היום - ויקטור ציגנקוב, דיוגו קוסטה, תמי אברהם, מייסון מאונט, טרבו צ'לובה, דיוגו דאלוט, אולה אינה...

חוויה מעולה לנוער. מרגש מאוד :)

יש לי תחושה מאוד טובה לגבי המחזור הנוכחי בנוער, אז אני נורא שמח שגם תהיה להם החוויה הזו

הנוער לא צריך תקציב. יש לו מספיק תקציב שם, והוא גם ככה לא מספק תוצרים מספיקים לתקציב. הוא צריך מנהל מקצועי שיודע מה הוא עושה כמו מתאו (בתקווה שפביאן כזה), ולא עסקן מביך כמו איציק עובדיה.
הוא צריך תוכנית מסודרת לקידום צעירים.

כל עוד ימשיכו לקדש תוצאות, ולא יטפלו בתהליך מסודר לעלייה של שחקנים לבוגרים, לא נראה פירות ממשיים (גיל 18-19 השאלה ראשונה ללאומית בעדיפות לעפולה, 19-20 השאלה לליגת העל למי שאפשר ולאומית למי שלא, וכך הלאה. מי שבגיל 21-22 לא מוצא מקום בליגת העל, להגיד יפה שלום ולחפש למכור).

ללוזונים המחלקה אולי הכי טובה בארץ מזה שנים בשליש תקציב שלנו.

לא מסכים איתך. לראיה התקציב של הצהבת בנוער שהוא פי שלוש משלנו והם מביאים שחקנים שמשתלבים הרבה יותר טוב בליגת העל..
לא שחסר אצלנו כשרונות

עם הכסף אתה יכול לשפר מתקנים. ולהביא מאמנים עם עבר בלה מאסיה בקסטייה או באייאקס.
את פ"ת אתה לא יכול להשוות אלינו

פ"ת קבוצה בלי קהל, בלי מטרות משמעותיות וכתוצאה מכך בלי לחץ - אלא אם כן היא מועמדת לירידה.
יש להם את האפשרות לשלב מספר שחקני נוער גבוה בהרכב ללא חשש. אי אפשר להשוות אלינו.

ההשקעה שלנו צריכה להיות באנשי מקצוע עם ניסיון משמעותי בפיתוח שחקנים.
נראה כרגע שאין באמת תכנית מסודרת או שהיא כלל לא קיימת.

זה כמו משרד החינוך. בהחלט הבעיה לא בתקציב, אלא בחומר האנושי.

lemmacantor אמר:

אם אתה מגדיל תקציב ומעביר אותו למשכורות של אותם אנשים.. אז שום דבר לא ישתנה.. (וזה יכול להיות טוב לשחקנים או אנשי צוות שאתה באמת רוצה לשמור עליהם)
במשרד החינוך זה נותן חסם רציני למורים חדשים

אין למורים אוטוריטה וכנראה גם מלמדים אותם לטוב. אני בן של מורה. אני אומר לך מידיעה, זה לא עניין של כסף.

lemmacantor אמר:
אין למורים אוטוריטה וכנראה גם מלמדים אותם לטוב. אני בן של מורה. אני אומר לך מידיעה, זה לא עניין של כסף.

לא הבנתי.. מה הכוונה מלמדים אותם לטוב?

בתואר שלהם, בהכשרות. לימוד זה מקצוע וצריך גם כישרון.

lemmacantor אמר:
כשאני אומר שההשקעה צריכה להיות בצוות המקצועי אני מתכוון על לייבא אותם לפה מאירופה.
ברור לי שהחומר האנושי פה לא בשמיים והוא חסר ניסיון משמעותי בפיתוח שחקנים.

300589202_596561798544950_5739727836733915089_n.jpg

גם הנוער קיבל בית

בנפיקה ופ.ס.ז' קבוצות שבדרך כלל מגיעות רחוק מאוד במפעל הזה

משחק שני בליגה - עמאר וחוטר שוב לא בסגל. עדיין אין אף עדכון בנוגע להשאלות שלהם. יש כבר 3 חריגי גיל אחרים.

אגב, חלאיילי פתח את העונה טוב. שווה לבחון אם הוא או אחרים משנתון 2004 צריכים לצאת להשאלה בינואר.

חזרה
למעלה