• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא יודע מי סומן ומי לא אבל אצל רוב מהמסומנים שציינת, אפשר היה לראותעוד בנוער שלא יצא מהם דבר.

ברוך דגו מפרשן את הקבוצה שאח שלו מאמן זה שיא השיאים. לא יודע אם גם בעולם זה קרה.

הנוער סופג פעמיים תוך דקה. רק שלא יקרה גם בבוגרים

הבנתי שדגו עשה 2 חילופים בדקה 19. האמת קצת מדאיג אותי שהוא בא בגישה של מאמן בוגרים שמגיע לנוער במחשבה שהישגיות זה הדבר הכי חשוב ושעדיף לנצח 1-0 את בנפיקה עם בונקר מטורף ושזה יכנס לו לרזומה מלפתח שחקנים.

לא יקרה כלום אם חלאיילה ואלמשלי יקבלו דקות או לפחות סגל בבוגרים.

הדרבי חוזר היום לנוער! 10:45 בספורט5
מכבי מארחת בקצף את המיני סרדינים, ותנסה לחזור לנצח אחרי התיקו עם סכנין בשבוע שעבר (והמכות מפ.ס.ז).
שבוע שעבר נראו ממש לא טוב רוב המשחק והתעוררו בחצי השני של המחצית השנייה. מעניין איך הקבוצה תעשה את המעבר חזרה לליגה הפעם

קאחוביץ' פתח בנוער. מטורף איזה הבדל גודל בינו לשחקנים האחרים

יופי של מהלך. נראה שלרמות האלה קאחוביץ' יהיה סוג של פיירו

כל הכבוד גם לבן שימול, טאץ' יפה וחכם בבישול

שיבלי בטירוף פה.
הרווחנו אותו בענק בזכות ליגת האלופות האמת. הוא שנתון 2005 ובפתיחת העונה לא תוכנן להיות שחקן הרכב. בזכות רוטציות האלופות נכנס להרכב מול בנפיקה, בישל גול והיה מצוין.

קאחוביץ' בעצירה וסיבוב אדירים, וסיומת של אקולטסה

מחצית קלאסית של מכבי חיפה. לשלוט בצורה מוחלטת, להחמיץ כמו משוגעים ובסוף לחטוף שוויון מפנדל שלא היה.

אבל הקבוצה נראית באמת טוב ויש הרבה כשרון.

Judokan אמר:
מחצית קלאסית של מכבי חיפה. לשלוט בצורה מוחלטת, להחמיץ כמו משוגעים ובסוף לחטוף שוויון מפנדל שלא היה.

אבל הקבוצה נראית באמת טוב ויש הרבה כשרון.

בסדר, הפנדל הזה לא משנה כלום כי לתוצאות אין כמעט משמעות (רק בפן המנטלי אולי). העיקר שישחקו טוב ויעבדו על מה שהם צריכים. במחצית הראשונה הם נראו מעולה. במחצית השניה הם לא בכיוון ונראים עייפים.

דבר אחד שחורה לי וחייבים לעבוד עליו עם השחקנים שם, זו האנוכיות בפעולות.
יותר מדי שחקנים אוהבים לקבל כדור ואז להתחיל לרקוד ולהתמזמז איתו שעה במקום לשחרר ולקדם את המשחק.

במחצית השנייה זה בלט אצל שיבלי ואלמישלי. לפני כן אצל אוטאצ'י (שאגב, אני לחלוטין לא מבין למה משאירים אותו כחריג גיל ומה הערך המוסף שלו, שחקן שפשוט רוצח את שטף המשחק).

חזרה
למעלה