• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
יש 11 שחקני הרכב והסגל יותר גדול. יש מקום לכולם. שוב לא מעניין אותי עניין התוצאות. אם רואים ששחקן גדול על השנתון שלו, הוא צריך להתקדם הלאה, זה כולל גם בנוער, אם שחקן קורע את הליגה, הוא צריך לעלות לבוגרים, בין אם אצלינו או מושאל לקבוצת בוגרים אחרת.

ואם רואים שחקן שגדול על השנתון שלו, אבל לדעת הצוות המקצועי הוא עדיין לא מספיק טוב לשחק עם השנתון שמעליו? למה לא לחשוב מחוץ לקופסא?

גם השאלה לקבוצת נוער אחרת היא התקדמות - וזה עבד מצוין במקרה של שיבלי.

ברור שאם יש שחקן מעל השנתון הוא צריך לצאת החוצה. אם יש בינוני בגיל 18 שאתה חושב שאולי יש בו משהו אז כן כדאי להשאיר אותו אולי עוד עונה בנוער (נניח שחקן כמו חזיזה של פעם עם המבנה גוף הצנום)

Shocking4U אמר:
העסקן האחרון שניהל את מחלקת הנוער בהצלחה יתרה כל כך קודם להיות מנכ״ל אז אני בטוח שגם עופר פביאן יקבל קידום על העבודה המדהימה שהוא עושה

חכה שתשמע איך עובד השירות של היהלום, התפקיד הבא של מנהלת היהלום זה להיות המאמנת של מכבי חיפה לפי איך שזה הולך שם. ככל שאתה יותר גרוע במועדון הזה, ככה זה יותר טוב.

במשחק שלא כל כך מעניין אף אחד מסיבות מובנות - הנוער יפגוש היום בקרב צמרת (משחק בין המקום הראשון לשני) את מכבי נתניה בחוץ.

בגלל המשחק שמחכה מול יובנטוס בשלישי, אני מניח שתהיה היום רוטציה רחבה יחסית. בנוסף, קאחביץ' שיחק 3 משחקים מלאים ב8 ימים עם נבחרת הנוער של בוסניה, אז אני מנחש שהוא לא יפתח ויישמר למשחק עם יובה.

שעבאן מושאל לאשדוד נוער עם אופציית רכישה.
נשגב מבינתי מה קורה מאחורי הקלעים שהשאילו להם עם אופציה גם אותו וגם את עאמר.

אני לא יודע עד כמה שני הדברים קשורים. אני חושב שבמקרה של שעבאן, מדובר בהחלטה משותפת של שני הצדדים שאין לו עתיד במכבי חיפה.

הוא כמעט ולא קיבל דקות העונה בנוער - 2 הופעות בלבד, מתוכן אחת כמחליף. בזמן ששחקנים אחרים שעלו איתו כמו עיסאת, דיסטלפלד וירין לוי מקבלים משמעותית יותר קרדיט.
כנראה שמסאי דגו לא מאמין בו ולא רואה אותו כשחקן טוב מספיק - ברמה שבמשחק בסכנין לפני כמה מחזורים הוא העדיף להקפיץ חד פעמית שחקן בן 16 מהנערים כדי לפתוח (תומר ארבל) על חשבון שעבאן באותה עמדה.

ובמחלקה השנה חותכים די מהר שחקנים שלא עוברים את הסינון - מלכתחילה הסגל הנוכחי היה מאוד גדול (30 שחקנים), ובשבועות האחרונים עבר דילול בהשאלות - לק, צגה, שדאפנה, עכשיו שעבאן.

Judokan אמר:
אני לא יודע עד כמה שני הדברים קשורים. אני חושב שבמקרה של שעבאן, מדובר בהחלטה משותפת של שני הצדדים שאין לו עתיד במכבי חיפה.

הוא כמעט ולא קיבל דקות העונה בנוער - 2 הופעות בלבד, מתוכן אחת כמחליף. בזמן ששחקנים אחרים שעלו איתו כמו עיסאת, דיסטלפלד וירין לוי מקבלים משמעותית יותר קרדיט.
כנראה שמסאי דגו לא מאמין בו ולא רואה אותו כשחקן טוב מספיק - ברמה שבמשחק בסכנין לפני כמה מחזורים הוא העדיף להקפיץ חד פעמית שחקן בן 16 מהנערים כדי לפתוח (תומר ארבל) על חשבון שעבאן באותה עמדה.

ובמחלקה השנה חותכים די מהר שחקנים שלא עוברים את הסינון - מלכתחילה הסגל הנוכחי היה מאוד גדול (30 שחקנים), ובשבועות האחרונים עבר דילול בהשאלות - לק, צגה, שדאפנה, עכשיו שעבאן.

הבחירה להשאיל שחקנים צעירים עם אופציית רכישה היא זו שמפתיעה. זה קרה פעמיים, מול אשדוד. יכול להיות שאין קשר.
לגבי שעבאן, ספציפית, זה מפתיע אותי כי ממה שזכרתי הוא שחקן נבחרת.

יש היום משחק של הנוער מול יובנטוס בשעה 3 ספורט 5 למי שמעוניין לראות

הנוער כרגע עם 3 נקודות מ6 במקום השני בבית (למרות התבוסה לפריס). יובנטוס ובנפיקה עם נקודה בודדת אחרי ששתיהן הפסידו במשחק הפתיחה ועשו תיקו 1 ביניהן.

תיקו או ניצחון היום אשכרה יכולים להעמיד את הנוער בעמדה לא רעה להילחם על העפלה (כן, יודע שזה לא יקרה)

Judokan אמר:
הנוער כרגע עם 3 נקודות מ6 במקום השני בבית (למרות התבוסה לפריס). יובנטוס ובנפיקה עם נקודה בודדת אחרי ששתיהן הפסידו במשחק הפתיחה ועשו תיקו 1 ביניהן.

תיקו או ניצחון היום אשכרה יכולים להעמיד את הנוער בעמדה לא רעה להילחם על העפלה (כן, יודע שזה לא יקרה)

מקום 1 הולך ישירות לשמינית הגמר ומקום 2 מצטלב עם הקבוצות ממסלול אלופות הליגות המקומיות לנוער?

adoram אמר:
Judokan אמר:

מקום 1 הולך ישירות לשמינית הגמר ומקום 2 מצטלב עם הקבוצות ממסלול אלופות הליגות המקומיות לנוער?

אמת

הרכב מעניין לנוער היום. אם אני מבין נכון מהשידור ברדיו, הלכו על שלושה בלמים ועם שיבלי כשחקן כנף - כשרוזן וקאחביץ' פותחים יחד בהתקפה כשני חלוצים

ניתאי גרייס שוער עם פוטנציאל אדיר.
מקווה שיעבדו איתו נכון, כי הוא לגמרי יכול להיות שוער העתיד שלנו.

רואים שפשוט יש לו את זה

Judokan אמר:
הרכב מעניין לנוער היום. אם אני מבין נכון מהשידור ברדיו, הלכו על שלושה בלמים ועם שיבלי כשחקן כנף - כשרוזן וקאחביץ' פותחים יחד בהתקפה כשני חלוצים

באיזה רדיו יש שידור?

adoram אמר:
Judokan אמר:

באיזה רדיו יש שידור?

יש לך בערוץ ספורט 5 לצפייה.

מחצית ראשונה שבה גרייס בולט וגם ליש נראה טוב. השחקנים שלא מוסרים אחד לשני בהתקפות זה כאב בעיניים. אפס יכולת לייצר משהו קבוצתי ככה.

פאולו מונטרו מאמן את יובה. אחד הבלמים האנדרייטד בעיניי.

ברק.י אמר:
adoram אמר:
Judokan אמר:

באיזה רדיו יש שידור?

מחצית ראשונה שבה גרייס בולט וגם ליש נראה טוב. השחקנים שלא מוסרים אחד לשני בהתקפות זה כאב בעיניים. אפס יכולת לייצר משהו קבוצתי ככה.

כן, אני רואה. שאלתי לגבי הרדיו שאמרת.

adoram אמר:
ברק.י אמר:
adoram אמר:
באיזה רדיו יש שידור?

כן, אני רואה. שאלתי לגבי הרדיו שאמרת.

אני באיטליה עכשיו. אז מאזין לשידור בספורט5 רדיו

כל הכבוד לקבוצה.
חטפו גול תוך 35 שניות במחצית השנייה, אבל נתנו עכשיו הם השוויון בהתקפה נהדרת. גול של שיבלי אחרי עבודה באמת מצוינת של קאחביץ' (שמסתמן להיות שחקן מוכשר, לא סתם טנק גבוה, אלא אחד שיודע להשתלב במשחק ההתקפה)

חזרה
למעלה