• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מחלקת הנוער הירוקה - עונת 2022-23

• יוצר הנושא יוצר הנושא רונן22
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מה הניסיון של צ'יבוטה שווה אם הוא בכלל לא בכיוון של הכדורגל של בכר?

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
lemmacantor אמר:
מה אפוי בלוי וצ'יבוטה?

יותר נכון לשאול - מה לא אפוי במי שמאמין במאור לוי. אבל המצב הוא שבכר מאמין בו.

ולשאלתך - לצ'יבוטה יש די הרבה ניסיון כשחקן בוגרים, וגם ללוי למרות שלא שיחק המון, הוא עדיין שחקן רוטציה כבר שלוש שנים.

בכר הוא מאמן שמעדיף שחקנים "מגובשים". לא סתם בבאר שבע הוא העדיף להחתים כל מה שזז על לקדם איזשהו שחקן נוער.

שוב אני לא חושב שהוא מאמין במאור לוי כמו שאתם אומרים. אם היו מביאים לו קשר במקום מאור לוי הוא היה מסכים בכיף להשאיל אותו בלי לחשוב פעמיים אבל מבחינתו לוותר על השחקן קישור היחיד שכשיר חוץ משחקני ההרכב בלי שמגיע קשר רכש זה בלתי מתקבל על הדעת וזה הגיוני. המחשבה הייתה שעם כמה שמאור לא ברמה הוא יוכל להיות גוף שיוריד קצת עומס משרי או פאני מדי פעם מול החלשות אבל אנחנו רואים שגם את זה הוא לא מסוגל לעשות

המציאות פשוט לא מתיישרת עם התיאוריה הזו. בכר נותן ללוי הרבה יותר קרדיט ממה שמגיע לו. ואין הוכחה יותר מובהקת לזה מהעובדה שהוא נתן לו לסיים 90 דקות מחפירות מול ריינה והעדיף להוציא כל שחקן אחר חוץ ממנו

lemmacantor אמר:

שאל את בכר. אבל עובדה זו עובדה.
אני לא מכיר שחקן נוער אחד שעלה אצל בכר לבוגרים וקיבל דקות

דן ביטון. ג'אבר לא עלה מהנוער אבל הגיע בלי קבלות מיוחדות מהשאלה.

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
יותר נכון לשאול - מה לא אפוי במי שמאמין במאור לוי. אבל המצב הוא שבכר מאמין בו.

ולשאלתך - לצ'יבוטה יש די הרבה ניסיון כשחקן בוגרים, וגם ללוי למרות שלא שיחק המון, הוא עדיין שחקן רוטציה כבר שלוש שנים.

בכר הוא מאמן שמעדיף שחקנים "מגובשים". לא סתם בבאר שבע הוא העדיף להחתים כל מה שזז על לקדם איזשהו שחקן נוער.

שוב אני לא חושב שהוא מאמין במאור לוי כמו שאתם אומרים. אם היו מביאים לו קשר במקום מאור לוי הוא היה מסכים בכיף להשאיל אותו בלי לחשוב פעמיים אבל מבחינתו לוותר על השחקן קישור היחיד שכשיר חוץ משחקני ההרכב בלי שמגיע קשר רכש זה בלתי מתקבל על הדעת וזה הגיוני. המחשבה הייתה שעם כמה שמאור לא ברמה הוא יוכל להיות גוף שיוריד קצת עומס משרי או פאני מדי פעם מול החלשות אבל אנחנו רואים שגם את זה הוא לא מסוגל לעשות

המציאות פשוט לא מתיישרת עם התיאוריה הזו. בכר נותן ללוי הרבה יותר קרדיט ממה שמגיע לו. ואין הוכחה יותר מובהקת לזה מהעובדה שהוא נתן לו לסיים 90 דקות מחפירות מול ריינה והעדיף להוציא כל שחקן אחר חוץ ממנו
הוא נתן לו לסיים 90 דקות כי הוא ידע שהוא לא ישחק דקה מול יובנטוס והוא רצה לתת מנוחה לשחקני קישור שכן ישחקו

Judokan אמר:
lemmacantor אמר:

שאל את בכר. אבל עובדה זו עובדה.
אני לא מכיר שחקן נוער אחד שעלה אצל בכר לבוגרים וקיבל דקות

אני בטוח שבקש הוא נתן לשחקני נוער דקות אתה ואני פשוט לא מספיק מכירים את השחקנים שם אז לא זוכרים. בב״ש לא לתת לשחקני נוער זה לא חוכמה, יש להם מחלקת נוער מזעזעת.

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
Shocking4U אמר:

הוא נתן לו לסיים 90 דקות כי הוא ידע שהוא לא ישחק דקה מול יובנטוס והוא רצה לתת מנוחה לשחקני קישור שכן ישחקו

שוב, לא מתיישב עם המציאות - החילוף ההתקפי האחרון מול ריינה היה להכניס את צ'יבוטה במקום סק, שממש לא היה מיועד לפתוח היום. את לוי הוא השאיר על המגרש למרות שהוא היה בmode גופה ואיבד כל כדור שהגיע אליו.

כשבכר לא מאמין בשחקן, השחקן הזה נמחק. תשובות אצל אורי דהן או סאן מנחם בעונה שעברה. מתחילים לחפש כל פיתרון יצירתי במקומו, כולל שחקנים בעמדות אחרות (גולדברג בלם, רודריגס מגן שמאלי)

Judokan אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:

שוב, לא מתיישב עם המציאות - החילוף ההתקפי האחרון מול ריינה היה להכניס את צ'יבוטה במקום סק, שממש לא היה מיועד לפתוח היום. את לוי הוא השאיר על המגרש למרות שהוא היה בmode גופה ואיבד כל כדור שהגיע אליו.

כשבכר לא מאמין בשחקן, השחקן הזה נמחק. תשובות אצל אורי דהן או סאן מנחם בעונה שעברה. מתחילים לחפש כל פיתרון יצירתי במקומו, כולל שחקנים בעמדות אחרות (גולדברג בלם, רודריגס מגן שמאלי)

אורי דהן נמחק כשהיה לך כמה וכמה שחקנים בעמדה שלו שיכלו לשחק במקומו ולכן החיסרון שלו לא היה משמעותי. כמו המחיקה של בן שהר בעמדה שיש לך בה שחקנים אחרים שישחקו בה. אם אתה מוחק את מאור לוי אז יש לך 4 קשרים ש3 מהם פותחים בכל משחק לכן אין לו שום אינטרס למחוק את הקשר רוטציה היחיד שעוד יש לו

שיבלי לא יכל להיות בסגל מול ריינה ואולי לקבל דק'? להיות בסגל במשחק נגד חדרה?

ממש פספוס עם התוצאה של הנוער, היה באמת חסר רק מזל. הבקיעו מריבאונד ופנדל בסוף

הייתי בנתניה לפני המשחק, לא מכיר את הנוער לעומק. אבל הייתי שוקל להקפיץ את השוער שלה
ניחן שיש לו יסודות

RakMaccabi31 אמר:
ממש פספוס עם התוצאה של הנוער, היה באמת חסר רק מזל. הבקיעו מריבאונד ופנדל בסוף

הייתי בנתניה לפני המשחק, לא מכיר את הנוער לעומק. אבל הייתי שוקל להקפיץ את השוער שלה
ניחן שיש לו יסודות

כיוף פותח עונה שנייה בעפולה.
אני מאמין שבסוף העונה הוא יפנה את מקומו לגרייס, בין אם יצליח להתברג בליגת העל ובין אם לא.

שיבלי וחלאילי צריכים לקבל הזדמנות בבוגרת, המשחק מול חדרה תפור עליהם בסמי עם התמיכה של הקהל.

גרייס הוא פוטנציאל באמת אדיר. ההופעות שהוא נתן באלופות עד כה מראות שיש בו את המשהו המיוחד הזה. רכש נוער מצוין שלנו.
אם האפשרות קיימת, עכשיו שעונת האלופות מסתיימת - הייתי מחפש לקדם אותו להשאלה בינואר בלאומית בקבוצה כלשהי שיוכל לפתוח בה (לא בהכרח עפולה).

זה פוטנציאל בסדר גודל שחבל לבזבז על ליגת הנוער וחשוב לקדם. זה גם יבטיח לו מקום בהרכב נבחרת הנוער במונדיאליטו בקיץ.

הנוער מחר ב-12:00 במשחק חוץ קשוח ומאתגר אצל קרית שמונה.
הנוער במקום השני בליגה עם 15 נקודות מ-8 משחקים.

עד עכשיו במעברים מליגת האלופות לנוער חזרה לליגה, הנוער סופר מתקשה (די דומה למה שקורה לבוגרת). בשבת שעברה קרסו בבית לבית"ר הגרועה עם שלישייה במחצית.
מצד שני, הרוטציה הנדרשת נותנת הזדמנות לשחקנים מהשנתונים הנמוכים יותר לראות קצת הרכב, אז טבעי שגם התוצאות יהיו פחות טובות.

כשאומרים שמחלקת הנוער צריכה לשחק בדיוק באותה שיטה כמו הבוגרים, אני לא בטוח שהכוונה גם לרוטציות..

בכל מקרה, דגו עולה עם הרכב זהה כמעט לחלוטין למערך שעבד טוב מול יובנטוס בבית. ממשיך לשחק עם 3 בלמים כשפיינגולד אחד מהשלישייה הזו (מצוין מבחינת ההתפתחות שלו לאור המגמות בכדורגל המודרני), ושיבלי משחק מגן על כל האגף בסגנון חזיזה.

חוזר ואומר שאני מאוד אוהב את העבודה של מסאי דגו בנוער העונה. יצירתי, מנסה להכתיב לקבוצה שיטת משחק ברורה, ובעיקר נראה שהמטרה שלו היא לפני הכל לקדם את השחקנים שלו מבחינת איכות המשחק שלהם - ולא תוצאה כזו או אחרת. מקווה שהוא איתנו לכמה שנים, מאמין שנהנה מזה מאוד מבחינת איכות התוצרים של המחלקה לעומת שנים קודמות.

ניצחון של הנוער 3-0 בחוץ על ק״ש מקווה שיצמחו שחקנים מהנוער הזה לבוגרת

ניצחון יפה לנוער, עם שלישייה כבר במחצית ואז הורדת רגל מהגז. חזרה יפה מליגת האלופות לליגה (שישחזרו גם בבוגרים).
חלאילי, חרמש ורזון כבשו לנו.

בעקבות ההפסד של הצהבת בסכנין (שישחזרו גם בבוגרים הערב), חוזרים למקום הראשון.

הנוער יתארח מחר בשעה 12:00 באיצטדיון הברפלד למשחק מול ראשון לציון. המשחק ישודר בספורט5 יחד עם שני משחקים נוספים.

קבוצת הנוער נראית הרבה יותר טוב בשבוע האחרון, מאז המעבר לשיטה של 3 בלמים (מול יובנטוס ומול קרית שמונה). לשחקנים הייתה מנוחה של שבוע, אבל מצד שני כנראה שתבוצע רוטציה מסוימת לפני המשחק שמחכה להם מול פ.ס.ז.

ראשון נמצאת מתחת לקו האדום, והיא בהחלט יריבה שצריך לנצח ולשמור על הפסגה.

אז טעיתי בהנחה שתהיה רוטציה. אותו הרכב מהמשחק בקרית שמונה פותח, למעט שינוי אחד - אלמישלי במקום רוזן.
ממשיכים עם שלושת הבלמים (פיינגולד כבלם שלישי מימין, א-לה סונדרגן)

ובינתיים מהלך מצוין של אלמישלי אחרי חטיפה, מבשל לקאחביץ' מול שער ריק. 1-0 בדקה ה8

חזרה
למעלה