KevinDurant
נשיא המועדון
מה?benrey אמר:הייתי מוציא אותו להשאלה לאשדוד במידה וכנעאן יחתום פה.
לוי וג׳אבר out
כנעאן וגוני in
זה חתיכת שדרוג שהיה צריך להעשות ממזמן.
אתה זוכר שהוא פתח בנבחרת לפני פאני אפילו כן? איך אפשר לדבר על להשאילהאןתו אם הוא כשיר
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
מה?benrey אמר:הייתי מוציא אותו להשאלה לאשדוד במידה וכנעאן יחתום פה.
לוי וג׳אבר out
כנעאן וגוני in
אפשר, כי הוא לא כשיר… שייתן עונת השאלה בליגת העל כשחקן מפתח ויחזור לפה כמו גדול, בזמן הזה גם פאני בטח יעבור לחו״ל.KevinDurant אמר:מה?benrey אמר:הייתי מוציא אותו להשאלה לאשדוד במידה וכנעאן יחתום פה.
לוי וג׳אבר out
כנעאן וגוני in
אתה זוכר שהוא פתח בנבחרת לפני פאני אפילו כן? איך אפשר לדבר על להשאילהאןתו אם הוא כשיר
benrey אמר:אפשר, כי הוא לא כשיר… שייתן עונת השאלה בליגת העל כשחקן מפתח ויחזור לפה כמו גדול, בזמן הזה גם פאני בטח יעבור לחו״ל.KevinDurant אמר:מה?benrey אמר:הייתי מוציא אותו להשאלה לאשדוד במידה וכנעאן יחתום פה.
לוי וג׳אבר out
כנעאן וגוני in
ונבחרת? גם לגוני נאור יש הופעה בבוגרת, לא זכור לי שמישהו התרשם מזה פה.
שמואל קוזוקין שיחק בנבחרת, שי מימון, פיראס מוגרבי, להמשיך?
כולה נבחרת ישראל.
מזכיר לי את אלה שרצו להשאיל את נטע לסכנין בקיץGKagelmacher אמר:benrey אמר:אפשר, כי הוא לא כשיר… שייתן עונת השאלה בליגת העל כשחקן מפתח ויחזור לפה כמו גדול, בזמן הזה גם פאני בטח יעבור לחו״ל.KevinDurant אמר:מה?
ונבחרת? גם לגוני נאור יש הופעה בבוגרת, לא זכור לי שמישהו התרשם מזה פה.
שמואל קוזוקין שיחק בנבחרת, שי מימון, פיראס מוגרבי, להמשיך?
כולה נבחרת ישראל.
אתה מדומיין? להשאיל את ג’אבר? מה הקשר שי מימון ומוגרבי עכשיו. ג’אבר כשיר זה קשר שיכול להיות לפני כולם בהרכב לא לוקחים סיכונים ומשאילים אותו. אם הוא כשיר שיהיה כשיר פה ולא באשדוד.
יש עוד סיבה, לדוגמא:lemmacantor אמר:השאלה נותנים לשחקן שצריך לצבור ניסיון או שחקן שלא רוצים מקצועית ולא הצליחו למכור. ג'אבר צריך לטפל בפציעה שלו. מה קשורה השאלה?
Shocking4U אמר:
אני שומע על הבדיקות האלה כבר בערך חודש. לפי מה שבכר אמר על זה שאין להם מושג מה הולך שם פחות או יותר אני בספק אם הוא חוזר לפני הפלייאוף. לדעתי הוא או יעבור ניתוח או יחזור ויפצע שוב.Judokan אמר:הדיווח היומי - יעבור סדרת בדיקות מקיפה כדי להבין האם נדרשת התערבות כירורגית נוספת.
נטע לביא 2.0. כפיים לצוות הרפואי, פציעה של חודש שוב הפכה לחצי עונה פלוס מינוס.
לפי מה שנאמר הייתה לו פציעה כלשהי ואח''כ נגרמה לו פציעה נוספת (לא יודע למה, לא מבין בזה)Judokan אמר:הדיווח היומי - יעבור סדרת בדיקות מקיפה כדי להבין האם נדרשת התערבות כירורגית נוספת.
נטע לביא 2.0. כפיים לצוות הרפואי, פציעה של חודש שוב הפכה לחצי עונה פלוס מינוס.