• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מחמוד ג'אבר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כמו גולסה, שניהם לא כשירים לכדורגל. מי שלא כשיר לשחק שלא יהיה פה.
מבחינתי אם יש לי שחקן ברמה טובה שאין לי יכולת להשתמש בו חצי עונה לפחות אין לי טעם בו.

אולי הוא תמיד יהיה פצוע אבל כאן זה פאק של הצוות הרפואי.
קנדאורוב היה שחקן שתמיד זמין אצלינו ובבנפיקה רופא חרא גמר לו את הקריירה.

אני לא מוכר אותו ככה או ככה. לא חושב שהוא על חוזה גבוה אז שישאר ומתי שהוא כשיר נשתמש בו. פשוט לא צריך לבנות עליו

Shocking4U אמר:
אני לא מוכר אותו ככה או ככה. לא חושב שהוא על חוזה גבוה אז שישאר ומתי שהוא כשיר נשתמש בו. פשוט לא צריך לבנות עליו

בדיוק. אפילו נניח שהוא באמת יסתבר להיות שחקן פציע - אם הוא מספיק טוב לתרום לנו בין הפציעות, אין שום סיבה לשחרר אותו. שיהיה שחקן רוטציה.

אם הייתי מוצא מנורה של ג'יני שמגשים משאלות והיה נותן לי 3 משאלות המשאלה הראשונה שלי זה שג'אבר ישלים שני משחקים רצופים העונה

Apoc אמר:
אם הייתי מוצא מנורה של ג'יני שמגשים משאלות והיה נותן לי 3 משאלות המשאלה הראשונה שלי זה שג'אבר ישלים שני משחקים רצופים העונה

3 משאלות וזאת הראשונה שלך?

Adi81 אמר:
Apoc אמר:

3 משאלות וזאת הראשונה שלך?

יש לי אחוז ניצול מצבים של שמעון אבוחצירא בימים היפים

״קשר מכבי חיפה מחמוד ג'אבר עשוי לעבור הליך כירורגי שישבית אותו לזמן ארוך יחסית, ויעכב משמעותית את חזרתו לפעילות. כידוע, ג'אבר נפצע לפני תחילת העונה ולמעשה עוד לא שותף בה, כשלפני שבוע הודיעה האלופה כי הוא צפוי לשוב למגרשים אחרי פגרת המונדיאל.

למרות זאת, לוואלה! ספורט נודע שחזרתו עלולה להתעכב באופן ניכר עקב קשייו להשלים את השיקום.

במועדון ובסביבת השחקן עושים הכל כדי להימנע מניתוח, ובימים הקרובים יקבל השחקן זריקה מיוחדת בניסיון אחרון לסיים את הליך השיקום באמצעות טיפול שמרני וללא צורך בהתערבות כירורגית. אם זה לא יעזור, ייתכן שהקשר ייכנס לניתוח וימשיך להיעדר בחודשים הקרובים. "אנחנו מנסים כל טיפול שמרני שאפשר ללא ניתוח", סיפר גורם המעורה בפרטים״

מציע למי שחשב שהוא יחזור אחרי הפגרה להתעורר על החיים שלו. הוא סיים את העונה. לא ישחק כדורגל השנה.

זה כבר מרגיש כאילו הוא לא יתקדם יותר מידי בקריירה אם הוא כל כך פציע ולתקופות ארוכות

בוקר טוב יינון אליהו, זה מרגיש ככה כבר הרבה מאוד זמן

אצל נטע זה היה חד פעמי. אצל ג׳אבר היה דבר דומה גם בעונה שעברה

לא הבנתי למה לא עשה ניתוח כבר לפני חודשים. סתם בזבז זמן.
להביא קשר נוסף בינואר.

במקום נורמלי, עובד שלא עושה את העבודה שלו כמו שצריך - מפוטר.
במכבי חיפה, הרופאים פעם אחרי פעם גורמים לכל פציעה אצלנו להתארך, והם ממשיכים להיות מועסקים כרגיל.
לא ברור כל הבזיון הזה.. מה כל כך מפחדים מניתוח? לכו למישהו נורמלי, כמו שיכלו לשלוח את מאור בוזגלו ללונדון, ואל תלכו לכל החאפרים הישראלים שבגללם החזרה של נטע התעכבה עד שגם הוא טס ללונדון.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה