• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מחמוד ג'אבר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
שלמה וייס אמר היום ברדיו חיפה וקניאס הצטרף אליו שלהבנתו הזריקה שניסו לתת לג׳אבר לא תופסת והוא יצטרך ללכת לניתוח מה שאומר שהוא כנראה יסיים את העונה

Shocking4U אמר:
שלמה וייס אמר היום ברדיו חיפה וקניאס הצטרף אליו שלהבנתו הזריקה שניסו לתת לג׳אבר לא תופסת והוא יצטרך ללכת לניתוח מה שאומר שהוא כנראה יסיים את העונה
חחחחחחח אשכרה? זהו אני מת

שנה שלמה שמצטרפת לאיזה חצי שנה עונה שעברה
זה יותר גרוע מג'ק ווילצ'ר
עצבים

שישים לב שמסמנים לו בצורה ברורה איזה רגל צריך לנתח.

עם הצוותים ה"איכותיים" שלנו, אני לא אתפלא אם עוד 4 חודשים נשמע שניתחו לו את האזור הלא נכון ברגל או חרטא כזה.
הזיה שהפציעה הזו נגררה מיולי עד להחלטה על ניתוח בתחילת נובמבר. מחדלים מהלכים. נטע 2

חבל שפספס את תחילת שנת הלימודים, היה עדיף לו ללכת ללמוד, כנראה שכדורגל הוא לא ישחק יותר מדי בעתיד.
שנה בלי כדורגל בגיל כזה, מהר מאוד ימצא את עצמו בחדרה במקרה טוב.

לא הייתי ממהר לקבור אותו.
כואב עליו, ההתנהלות הרפואית איתו ביזיונית, והמועדון צריך לעשות שינוי במערך הרפואה בדחיפות זה לא רציני.

לא מבין למה חיכו עם הניתוח. היה ברור שזה ילך למקום הזה וסתם בזבזו כמעט חצי שנה על פארש. מפגרים

לרוב אם אופציה אחת זה ניתוח שפותר את הבעיה ואופציה שנייה טיפול אחר, בסוף עושים ניתוח וסתם מבזבזים את כל הזמן עד אז.

נקווה שזה יגמר רק בעונה הזאת, אני חושש שעוד יגמרו לו את הקריירה החברות חובבנים הזאת.

זה לא רציני שכבר גמרתם לו את הקריירה. שחקנים חסרו גם מסיטואציות קשות מזו.

מתחיל לחשוש שהגוף שלו לא בנוי לכדורגל מקצועני

כנעאן פחות פציע ממנו וזה אומר הרבה. לכנעאן יש הרבה פציעות קטנות. ג׳אבר על כל פציעה מפספס 3/4 עונה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה