• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מחמוד ג'אבר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עד לפני 3-4 משחקים לא הייתי מסוגל לראות אותו כבר, מודה.
עשה חתיכת שינוי כנראה בגלל שינוי התפקיד וסוף סוף קיבלנו את השחקן שדיברו עליו כל כך הרבה ולא באמת זכינו לראות חוץ מכמה דקות טובות פה ושם.

אסור לגמור אותו. הוא נראה מעולה ואנחנו נצטרך אותו ככה עוד הרבה עם הכוונה היא להמשיך בעיקר עם שתי עשיריות לפניו.

ברק.י אמר:
אסור לגמור אותו. הוא נראה מעולה ואנחנו נצטרך אותו ככה עוד הרבה עם הכוונה היא להמשיך בעיקר עם שתי עשיריות לפניו.
לא בטוח שהוא היה אמור לפתוח היום ובכל אופן גם יצא מאוד מוקדם ומהחילופים הראשונים (סביבות דקה 59)

השליטה נגד ריינה היתה טובה יותר והרמתית מאשר נגד חדרה. כשיש לך שני קשרים הורסים כמו ג'אבר ועלי. אבל עלי יודע להניע כדור יותר ולהשתחרר טוב יותר משחקנים.
ג'אבר היה החולשה ההתקפית והיה צריך לצאת. במצב הזה הוא מקסימום שחקן רוטציה ולא יותר. הבעיה שכרגע הוא הפותח והמחליפים שלו נאור ושואו אפילו יותר גרועים

RakMaccabi31 אמר:
השליטה נגד ריינה היתה טובה יותר והרמתית מאשר נגד חדרה. כשיש לך שני קשרים הורסים כמו ג'אבר ועלי. אבל עלי יודע להניע כדור יותר ולהשתחרר טוב יותר משחקנים.
ג'אבר היה החולשה ההתקפית והיה צריך לצאת. במצב הזה הוא מקסימום שחקן רוטציה ולא יותר. הבעיה שכרגע הוא הפותח והמחליפים שלו נאור ושואו אפילו יותר גרועים
מסכים לגבי השליטה.

הבעיה שגם ג'אבר וגם מוחמד יותר 6 מאשר מאשר 8 מבחינת קידום הכדור ומסירות מפתח ובגלל זה נראינו קצת תקועים.

ב90% מהמשחקים בליגה בערך לא נצטרך לשחק עם שניהם יחד. בגלל זה לדעתי רצו מאוד לצרף את קינדה ואז הוא נותן לך אפשרות לשחק עם 2 מתוך רפאלוב, שרי וקינדה מעל מוחמד/ג'אבר בכל רגע נתון

המצטיין היום במגרש (גם השער התחיל מחילוץ נהדר שלו).
אין ספק שהמשחקים בקצב גבוה הם המשחקים שהוא מצטיין בהם. חייב ללמוד להשפיע יותר גם במשחקים האחרים.

ג'אבר הישן והטוב
שחקן אגרסיבי ברמות, היה לו תקופה ארוכה מאוד פה שהוא לא הזכיר את היכולות האלה

אני לא זוכר משחק כל כך משמעותי של קשר אחורי הרבה זמן. גם בימים של נטע.
הופעה הירואית. לא פחות מזה.

אני לא מאוהביו הגדולים תמיד הוא נראה לי רך מידי ופרווה.
היום הוא סתם לי את הפה ואני מקווה שימשיך ככה. משחק גדול

12/21 ניצחונות במאבקי קרקע (הכי הרבה במשחק)
8 תאקלים מוצלחים (הכי הרבה במשחק)
3 חטיפות
2/3 דריבלים מוצלחים

MVP

משחק לפנתיאון שלו, חייב לשחק את ה6

מעניין כמו קילומטר הוא עשה במשחק הזה

הוא עם 4 צהובים.
עדיפות שיקבל את הצהוב מול מכבי פ''ת, וככה יפסיד את המשחק מול סכנין, ולא את המשחק מול נתניה, ובטח שלא את המשחק שאחרי נתניה שזה ב''ש.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה