• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן מחמוד ג'אבר

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
6 שבועות אומר שנראה אותו כשיר שוב במחנה אימונים בקיץ.

חבל מאוד שבמכבי חיפה לא מבינים שההודעות האלה עושות למועדון נזק גדול.

הרי ברור שאם יש לו קרע מלא בירך אחורי הוא לא יחזור למגרשים תוך 6 שבועות, אז תהיו ברורים.

עדיף שלא ירשמו תאריך מאשר שלא יהיה ברור כי האוהדים (ובצדק) תופסים את ההודעות האלה כדברים מדויקים ברגע שנותנים תאריך.

מישהו חושב שהוא יהיה בסגל של הקבוצה במחזור הראשון שיהיה בחודש מרץ?

גמר את העונה לפי הדיווחים שהוא בחוץ לחודש וחצי (כי מכפילים פי 3 ואז מעלים בחזקה 2)

אם ככה עד ששואו חוזר זה עלי את גוני וזהו.
שיהיה לנו בהצלחה עם זה.
מקווה ששואו לפחות יחזור מוקדם ונוכל לטחון את הצמד עלי-שואו שעבד לא רע לשלב מסוים העונה.

הלך הג׳אבר
הוא הגולסה שלנו. אי אפשר לבנות עליו עם כל זה שהוא בפורמה הוא שחקן טוב. הוא פשוט פריך ופציע מידי.

בשום עולם לא חוזרים ממתיחה בירך אחורי בקלות
זה לפחות לפחות שבועיים במקרה הקל
במקרה של קרע זה לפחות 3-4 חודשים
אני מעריך שהוא סיים את העונה

בלעדיו אנחנו לא באמת קבוצה
הזוי מי שלא הבין במועדון שלנו שצריך להנחית קשר 6 כמה שיותר מהר מהרגע שהוא נפצע

הוא לא כשיר לכדורגל מקצועני לדעתי ואין מה לבנות עליו או לצפות שיחזור בזמן.
גולעסה 2.
מצטער.

ירוק רפואי אמר:
מה איתו יש צפי חזרה?
או ששוב נחכה חצי שנה עד שנראה אותו חוזר?

נתנו כבר כשנפצע הערכה של תחילת מרץ, לא ראיתי איזשהו דיווח שמצריך להאמין שמשהו השתנה

מכל הפציעות הארוכות שספגנו (לא מתייחס להיעדרות של שבוע וחצי-שבועיים) הפציעה שלו היא המכה המקצועית הקשה ביותר.
חסר מאוד בכל דקה.

אני לא מסכים רק מכבי. כלומר הפיתרון של דניאל ועלי עובד מעולה. הבעיה זה ששואו הפרווה לא רלוונטי ולא מחזיקים מגוני כנראה

בירקי אמר:
אני לא מסכים רק מכבי. כלומר הפיתרון של דניאל ועלי עובד מעולה. הבעיה זה ששואו הפרווה לא רלוונטי ולא מחזיקים מגוני כנראה

איפה בדיוק דניאל עובד מעולה?
במשחק בטוטו מול מכבי ת''א? במשחק מול בית''ר? בדקות שהוא נכנס מול גנט ופשוט הפכנו להיות כלום ושום דבר באמצע מהרגע שהוא נכנס? היום במחצית הראשונה שהיינו צריכים לרדת בפיגור והיו בורות הזוים באמצע?

לך תראה את האמצע במשחק הראשון מול מכבי ת''א כשג'אבר משחק שם קשר אחורי. לא מדבר על החילוץ שהביא את הגול הראשון. זה קשר אחורי, וככה משחק נראה כשיש קשר אחורי כזה.
בכלל רצף המשחקים עם הכדורגל הטוב היה עם ג'אבר באמצע. הקישור עם דניאל לא נראה אינטנסיבי, לא שולט במגרש, ולא מייצר דחיפות קדימה לעבר שטף התקפי.
שוב, חושב שהתאהבו בזה יותר מידי בגלל הצלחה במשחק אחד. ובפועל זה לא מקדם אותנו באמת. לא שיש כרגע אלטרנטיבות טובות בהרבה חוץ מלנסות את גוני שלא היה רע, וכמובן דקות לשואו.

מחכה מאוד לחזרתו של ג'אבר. יקפיץ את המשחק שלנו בדרגה קדימה בכל המובנים.

סונדגרן לא קשר לגיטימי במשחקים שבהם אנחנו צריכים לשלוט ולהניע כדור. זה היה פיתרון נקודתי סבבה. אסור להתאהב בזה

רק אומר, שדניאל בעיניי בערך הבעיה האחרונה. הבעיה שדניאל משחק כי יש לך שני קשרים לא רלוונטיים( שואו וגוני). הבעיה העיקרית בעיניי ( ציינת בנושא אחר) זה שלושת הבלמים שלדעתי מגיע ברמת הכבוד אליהם. אין שום סיבה חוץ מנגד מכבי תל אביב לעלות עם שלושה בלמים כאלה שסק ימין ושון משמאל. מספיק, מפסידים שחקן יצירתי.

Shocking4U אמר:
עדכון? משהו?

מחר ימלאו 6 שבועות לפציעה שנאמר עליה "6 שבועות והוא חוזר".

ג'אבר צפוי להחמיץ, בין היתר, את הפועל ב"ש, מכבי תל אביב (בגביע הטוטו ובליגה), את הדרבי ואת שני המשחקים מול גנט. פציעה של 6 שבועות אומרת שהוא אמור לחזור בסוף פברואר, ויוכל להיות כשיר לפלייאוף העליון.

ירוק רפואי אמר:
הוא לא מתאמן אפילו עם בצד?

לא. נראה לי לפני כמה ימים בן דור טען שעוד 3 שבועות הוא וחג'ג' יחזרו לאימונים, אבל לא הייתי בונה גם על זה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה