KevinDurant
נשיא המועדון
אף אחד לא יודע באמת, זה עד שבמקרה יצלמו אותו באינסטגרם של דרור שמשון או באיזה הכנה למסע''ת ואז נדע שהוא חזר להתאמן
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה לפני 2 עונות. בעונת הבכורה שלו. עונה שעברה היה לו פציעה באגןDaniel123 אמר:גם עונה שעברה קרע את ההמסטרינג אם אני לא טועה, חזר לשחק נגד אשדוד בחוץ ונפצע באותו משחק שוב.
עדיף בשבילו שלא יחזור לשחק הוא לא כשיר לכדורגל מקצועני.
העיקר אמרו יחזור תוך 6 שבועות.
רמאים.
Shocking4U אמר:זה לפני 2 עונות. בעונת הבכורה שלו. עונה שעברה היה לו פציעה באגןDaniel123 אמר:גם עונה שעברה קרע את ההמסטרינג אם אני לא טועה, חזר לשחק נגד אשדוד בחוץ ונפצע באותו משחק שוב.
רמאים.
Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:זה לפני 2 עונות. בעונת הבכורה שלו. עונה שעברה היה לו פציעה באגןDaniel123 אמר:גם עונה שעברה קרע את ההמסטרינג אם אני לא טועה, חזר לשחק נגד אשדוד בחוץ ונפצע באותו משחק שוב.
רמאים.
מרוב פציעות כבר לא זוכר מה מתי
Shocking4U אמר:חשוב לזכור שהוא לא צריך רק לחזור אלא גם לחזור ליכולת שלו. פעם שעברה שחזר מפציעה לקח לו יותר מחצי שנה עד שחזר לעצמו.
אני מניח שבגזרת החוזרים מהפצועים שזה בעיקר הוא וחג'ג' יתנו להם את הפגרה אחרי הפועל (למרות שאמרו שהם אולי יהיה בסגל למשחק הזה) כדי להתאושש עוד קצת ולעלות משמעותית את הקצב ולהתאמן עוד עם הקבוצה.Judokan אמר:לא הייתי בונה על היכולת שלו לתרום בצורה משמעותית לפחות 3 שבועות אחרי שיחזור לשחק.
יהיה קשה מאוד להיכנס לקצב גבוה בשלב הזה של העונה עבורו.
אצבעוני אמר:אם אפשר לקבל עליו כמה לירות בקיץ למכור
לצערי הרב הוא עושה לנו רק נזק.
מצד אחד סופרים אותו כשחקן מוביל ולא מביאים שחקן ברמה גבוהה בתפקיד שלו
ומצד שני פצוע רוב העונה ואנחנו תקועים עם מחליפים כמו גוני נאור
KevinDurant אמר:מה יעזור למכור אותו? מי נביא במקום?
צריך להביא עוד שחקן ברמה גבוהה בלי קשר אליו
במצב שמכבי חיפה תחרותית ומשתתפת באירופה כמו שראינו ב3 שנים האחרונות, אתה צריך להחזיק מעבר אליו עוד "עתודה".Apoc אמר:KevinDurant אמר:מה יעזור למכור אותו? מי נביא במקום?
צריך להביא עוד שחקן ברמה גבוהה בלי קשר אליו
בדיוק מה שרשמו מעליי, כל עוד הוא נוכח אתה מביא פחות שחקן בכיר אחד לקישור האחורי ואז אתה נשאר עם הגוני ביד.
אם תחזיר את נטע לביא או תביא יהודי כלשהו ובנוסף תביא זר אכזר במקום שואו, יהיה פה כבר 2 קשרים אחוריים ברמה ואז השלישי יוכל להיות איזה חרמש מהנוער.
הבעיה איתו היא לא שהוא לא טוב, אלא שהוא חלק גדול מהזמן לא כשיר.אליאור אמר:אם תתנו לי שם אחד של קשר ישראלי שאפשר להביא במקומו אני אסכים איתכם