המאמן הורה לו למסור גרוע אחרי כל יציאה קדימה?ToniKroos אמר:שוב, זה לא עליו. רק הוראות של המאמן.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
המאמן הורה לו למסור גרוע אחרי כל יציאה קדימה?ToniKroos אמר:שוב, זה לא עליו. רק הוראות של המאמן.
Ganjot אמר:ToniKroos אמר:שוב, זה לא עליו. רק הוראות של המאמן.
ברור, זה לא עליו, למה שנצפה משחקן כדורגל שידע לתת פס טוב פעם אחת בעונה ולא למזמז כדור שעה וחצי?
Silly us
Shocking4U אמר:המאמן הורה לו למסור גרוע אחרי כל יציאה קדימה?ToniKroos אמר:שוב, זה לא עליו. רק הוראות של המאמן.
ToniKroos אמר:Ganjot אמר:ToniKroos אמר:שוב, זה לא עליו. רק הוראות של המאמן.
ברור, זה לא עליו, למה שנצפה משחקן כדורגל שידע לתת פס טוב פעם אחת בעונה ולא למזמז כדור שעה וחצי?
Silly us
לא יודע, אני לא מצפה משחקן כדורגל שכל העונה עושים לו סלט בתפקיד שלו במגרש ושמים אותו בעמדת הכנף, או פתאום הוא מגן בכלל.
זה שהוא לא מספיק טוב בבסיס שלו העונה נובע בין היתר מההתעקשות של המאמן לעשות דברים הזויים. כך אני חושב גם על עוד שחקנים שמתחת לרמתם כמו עלי לדוגמא.
Ganjot אמר:ToniKroos אמר:Ganjot אמר:ברור, זה לא עליו, למה שנצפה משחקן כדורגל שידע לתת פס טוב פעם אחת בעונה ולא למזמז כדור שעה וחצי?
Silly us
לא יודע, אני לא מצפה משחקן כדורגל שכל העונה עושים לו סלט בתפקיד שלו במגרש ושמים אותו בעמדת הכנף, או פתאום הוא מגן בכלל.
זה שהוא לא מספיק טוב בבסיס שלו העונה נובע בין היתר מההתעקשות של המאמן לעשות דברים הזויים. כך אני חושב גם על עוד שחקנים שמתחת לרמתם כמו עלי לדוגמא.
או שאולי, רק אולי, הוא שינה לו תפקיד כי גם בתפקיד במקורי שלו הוא לא מספיק טוב?
ToniKroos אמר:Ganjot אמר:ToniKroos אמר:לא יודע, אני לא מצפה משחקן כדורגל שכל העונה עושים לו סלט בתפקיד שלו במגרש ושמים אותו בעמדת הכנף, או פתאום הוא מגן בכלל.
אתה לא חושב שבדיוק כמו בהודעה שלך בנושא של עלי (שאגב אני חלילה לא משווה ביניהם בשיא של כל אחד מי יותר טוב) הוא מסוגל להתעלות על היכולת הנוכחית שלו, לצד שחקנים יותר טובים ובתפקיד המקורי שלו בלי כל מיני הצבות והוראות מוזרות?
ברור שהוא יכול, כל הקבוצה כרגע בסחרור וכלום לא הולך והכל הפוך בהרכבים ובמיקומים על המגרש.ToniKroos אמר:Ganjot אמר:ToniKroos אמר:לא יודע, אני לא מצפה משחקן כדורגל שכל העונה עושים לו סלט בתפקיד שלו במגרש ושמים אותו בעמדת הכנף, או פתאום הוא מגן בכלל.
אתה לא חושב שבדיוק כמו בהודעה שלך בנושא של עלי (שאגב אני חלילה לא משווה ביניהם בשיא של כל אחד מי יותר טוב) הוא מסוגל להתעלות על היכולת הנוכחית שלו, לצד שחקנים יותר טובים ובתפקיד המקורי שלו בלי כל מיני הצבות והוראות מוזרות?
Ganjot אמר:Apoc אמר:שחקן מעל הליגה בהרבה פרמטרים עד התכלס
במה בדיוק מעל הליגה חוץ ממהירות?
ונטורה והזר של אשדוד הם מרחק שנות אור מגאבר, אז לא, הוא לא מעל הליגה בנתון הזה.Apoc אמר:Ganjot אמר:Apoc אמר:שחקן מעל הליגה בהרבה פרמטרים עד התכלס
במה בדיוק מעל הליגה חוץ ממהירות?
הוא מחלץ כדורים לכל הפחות ברמה של נטע לביא ולדעתי אפילו טוב ממנו.
Ganjot אמר:ונטורה והזר של אשדוד הם מרחק שנות אור מגאבר, אז לא, הוא לא מעל הליגה בנתון הזה.Apoc אמר:Ganjot אמר:במה בדיוק מעל הליגה חוץ ממהירות?
הוא מחלץ כדורים לכל הפחות ברמה של נטע לביא ולדעתי אפילו טוב ממנו.
אבל מה זה עוזר אם יכולת המסירה אחרי החילוץ היא בין הגרועות בליגה? וזה במקרה שהוא לא מתחיל לכדרר עצמו לדעת.Apoc אמר:Ganjot אמר:ונטורה והזר של אשדוד הם מרחק שנות אור מגאבר, אז לא, הוא לא מעל הליגה בנתון הזה.Apoc אמר:הוא מחלץ כדורים לכל הפחות ברמה של נטע לביא ולדעתי אפילו טוב ממנו.
לדעתי הוא חד משמעית מעל הליגה בנתון הזה, אני לא זוכר רמה כזאת של יכולת חילוץ כדור.
dyarok אמר:אבל מה זה עוזר אם יכולת המסירה אחרי החילוץ היא בין הגרועות בליגה? וזה במקרה שהוא לא מתחיל לכדרר עצמו לדעת.Apoc אמר:Ganjot אמר:ונטורה והזר של אשדוד הם מרחק שנות אור מגאבר, אז לא, הוא לא מעל הליגה בנתון הזה.
לדעתי הוא חד משמעית מעל הליגה בנתון הזה, אני לא זוכר רמה כזאת של יכולת חילוץ כדור.
אינספור פעמים הוא מחלץ כדורים ברמה גבוהה ואז מוסר מסירה שיוצאת החותה, לא מגיעה לשום מקום ושוב איבדנו כדור באותה מהירות שחטף (גם אתמול)
ואל תגידו - אם היה מוסר ברמה גבוהה לא היה כאן - מצופה משחקן להיות מסוגל למסור מסירה נורמלית על 20 מ'
dyarok אמר:אבל מה זה עוזר אם יכולת המסירה אחרי החילוץ היא בין הגרועות בליגה? וזה במקרה שהוא לא מתחיל לכדרר עצמו לדעת.Apoc אמר:Ganjot אמר:ונטורה והזר של אשדוד הם מרחק שנות אור מגאבר, אז לא, הוא לא מעל הליגה בנתון הזה.
אינספור פעמים הוא מחלץ כדורים ברמה גבוהה ואז מוסר מסירה שיוצאת החותה, לא מגיעה לשום מקום ושוב איבדנו כדור באותה מהירות שחטף (גם אתמול)
ואל תגידו - אם היה מוסר ברמה גבוהה לא היה כאן - מצופה משחקן להיות מסוגל למסור מסירה נורמלית על 20 מ'