Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 21/2/26 #25 רטנר חייב לבוא ולהתחיל לקחת כדור מהבלמים ולהפסיק לתת לסק ועיסאת להניע כדור
I itaybenji הוא ועוד 10 21/2/26 #26 בזיון הפנדל שלא נשרק בינתיים רק בנסון שווה משהו התקפית משחק חלש יחסית של חורה
I itaybenji הוא ועוד 10 21/2/26 #27 גם פה היה יכול להיות פנדל וגם הייתה פה קרן שלנו אביעד שילוח מזעזע פשוט
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 21/2/26 #28 אני מקווה מאוד שאזולאי ועלי יחזרו בקרוב. אני לא יכול לראות את סדריק דון ואוחנה משחקים ביחד
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 21/2/26 #31 בכל יום מתחזקת לי התחושה שלהביא את סדריק דון היה מיותר לחלוטין והזוי שהחליטו להוציא עליו 1.5 מיליון יורו ולא להביא 10.
בכל יום מתחזקת לי התחושה שלהביא את סדריק דון היה מיותר לחלוטין והזוי שהחליטו להוציא עליו 1.5 מיליון יורו ולא להביא 10.
hezildo אגדת מועדון 21/2/26 #32 בנסון היחיד שהגיע למשחק היום. הבעיה שאין אופציות נוספות על הספסל. הרכש של דון במקום קשר 10 היה טעות קשה.
בנסון היחיד שהגיע למשחק היום. הבעיה שאין אופציות נוספות על הספסל. הרכש של דון במקום קשר 10 היה טעות קשה.
I itaybenji הוא ועוד 10 21/2/26 #33 אני עוד לא פוסל את סדריק, אני חושב שבכר לא משתמש בו כמו שצריך אוחנה זה משהו שחייב להעלם מההרכב ולצמיתות אני הייתי רוצה לראות קישור של עלי רטנר ודון ורק אחר כל לשפוט את רמת הקישור שלנו
אני עוד לא פוסל את סדריק, אני חושב שבכר לא משתמש בו כמו שצריך אוחנה זה משהו שחייב להעלם מההרכב ולצמיתות אני הייתי רוצה לראות קישור של עלי רטנר ודון ורק אחר כל לשפוט את רמת הקישור שלנו
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 21/2/26 #34 רטנר לא מספיק לוקח על עצמו היום. הוא חייב לרדת לקחת כדור מהבלמים כי לראות את סק מניע כדור זה קשה לצפייה. הוא גם הפסיד היום מלא מאבקים באמצע.
רטנר לא מספיק לוקח על עצמו היום. הוא חייב לרדת לקחת כדור מהבלמים כי לראות את סק מניע כדור זה קשה לצפייה. הוא גם הפסיד היום מלא מאבקים באמצע.
The real Tsepo תנו לו את הסרט 21/2/26 #35 לדעתי הדילוג על הקישור זה הוראה של שתי הקבוצות. ועדיין הקישור לא מספיק טוב. מיכאל וסדריק ביחד זה לא זה
לדעתי הדילוג על הקישור זה הוראה של שתי הקבוצות. ועדיין הקישור לא מספיק טוב. מיכאל וסדריק ביחד זה לא זה
Shocking4U מנהל הבורד איש צוות 21/2/26 #38 רטנר לא איתנו, גם עכשיו עוד איבוד וירידה חזרה לא מספיק טובה להגנה. מיכאל אוחנה אין מה להגיד זה מביך
Smile מנהל הבורד איש צוות 21/2/26 #39 לוותר על קשר ולהכניס עוד חלוץ אין סיבה לשחק עם רטנר ודון ביחד, שניהם לא מועילים המשחק