כ כובע קש פסל מחוץ לאיצטדיון 16/3/25 #101 זה בחיים לא פנדל אבל חזיזה מפגר מה הוא משתמש ככה בידיים ברחבה
Apoc יו״ר הבורד 16/3/25 #103 גם ככה היינו מפסידים פה וגם ככה לא מעניינת העונה אבל יש פה פנדל בזיון שמראה כמה פריד והVAR ביחד הם בנים של אישה זונה
גם ככה היינו מפסידים פה וגם ככה לא מעניינת העונה אבל יש פה פנדל בזיון שמראה כמה פריד והVAR ביחד הם בנים של אישה זונה
G Greenfromluxembourg משחק בשביל הסמל 16/3/25 #105 בלתי ניתנת לצפייה הקבוצה הזאת. ותעיף את דוד וחזיזה ליציע עד סוף העונה
כ כרמליסט ירוק קפטן ירוק 16/3/25 #108 למי אכפת מהואר, אני בחיים לא ראיתי אוסף של לוזרים כזה בקבוצת כדורגל
D Daniel123 חבר בבורד 16/3/25 #110 חייבים לשנות את המנטליות של המועדון הזה דחוף וזה חייב להתחיל מהראש. אי אפשר להמשיך ככה עם כל התסכול הזה כבר. איזה עצבים. אנחנו לא נלחמים על כלום ולמרות הכל המשחק הזה מוציא מהכלים.
חייבים לשנות את המנטליות של המועדון הזה דחוף וזה חייב להתחיל מהראש. אי אפשר להמשיך ככה עם כל התסכול הזה כבר. איזה עצבים. אנחנו לא נלחמים על כלום ולמרות הכל המשחק הזה מוציא מהכלים.
D Daniel123 חבר בבורד 16/3/25 #113 כרמליסט ירוק אמר: למי אכפת מהואר, אני בחיים לא ראיתי אוסף של לוזרים כזה בקבוצת כדורגל לחץ להרחבה... ממש. זה לא נורמלי בחיי.
כרמליסט ירוק אמר: למי אכפת מהואר, אני בחיים לא ראיתי אוסף של לוזרים כזה בקבוצת כדורגל לחץ להרחבה... ממש. זה לא נורמלי בחיי.
Apoc יו״ר הבורד 16/3/25 #117 נותן לדינדה או חזיזה לבעוט חבל שזה ילך על סבע או על רפאלוב ההחמצה שבכל מקרה תהיה, גם ככה דינדה וחזיזה שחקנים גמורים
נותן לדינדה או חזיזה לבעוט חבל שזה ילך על סבע או על רפאלוב ההחמצה שבכל מקרה תהיה, גם ככה דינדה וחזיזה שחקנים גמורים
Smile מנהל הבורד איש צוות 16/3/25 #120 יאללה עכשיו לעלות למחצית השניה בלי דין וחזיזה ולוקחים את המשחק הזה