• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא משחק מחזור 33 בליגת העל: הפועל "אוהדים שרופים" ב"ש VS מכבי "לא עושים שום דבר ומנצחים" חיפה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
hezildo אמר:
KevinDurant אמר:
מעולה אם יפתח עם קשר אחורי אחד, גם ככה מוחמד וג'אבר עולים טוב מהספסל. ככה אנחנו הכי טובים

זה לא מעולה. ב"ש יבואו לתקוף בטירוף, הם שוב פעם ישלטו באמצע ואם הם יכבשו ראשונים יהיה לנו קשה לחזור מזה.
מה הבעיה לפתוח גם עם מוחמד ואחר כך לפי הצורך לעבור למערך התקפי יותר?
שיעלו בטירוף ולשלוט באמצע, גם מכבי ת''א עלו בטירוף במחצית השנייה בבלומפילד וכששיחקו בהרכב ההתקפי זה לא עזר בכלום, גם כשעיבו את האמצע.

הלפתוח עם מוחמד ועם עוד קשר אחורי זה פייק כי גם ככה הם לא משחקים כדאבל פיבוט בקישור אלא פשוט אבו פאני בדר''כ נדחף מדרגה קדימה וזה לא באמת עוזר לשלוט באמצע.

לא זכור לי משחק אחד גדול תחת בכר "ששלטנו" באמצע בצורה משמעותית ומשכנעת

זה ממש לא פייק. גם אם על פניו כשפאני משחק ליד עלי הוא באותו מיקום כמו שרי/סבע, אין מה להשוות בין האינטנסיביות של פאני בעמדה הזאת ומה שהיא עושה לפונטציאל אגרסיביות והאינטנסיביות של כל הקבוצה לעומת שרי/סבע. זה לא מביא לשליטה ודאית אבל גם לא לבית זונות שיש עכשיו עם שרי כ8. שלטנו אבסולוטית בצורה הזאת נגד בש בטרנר עם הגול המדהים של אצילי וגם שניצחנו אותם 2-0 בפלייאוף בבית שנה שעברה (גם לפני ההרחקה של אספריה). ומעבר לכל זה, בעיניי אין קייס לשחק עם סבע ושרי בעיקר לאור העובדה ששרי פשוט חושך מוחלט בעמדה הזו. אתה מאבד גם את הפוטנציאל לשלוט באמצע וגם את שרי בהתקפה. חייב לפתוח מחר בעיניי עם עלי ופאני.

אתם תקפצו עליי אבל אני לא אופטימי לגבי מחר. ב2 העונות של בכר לקחנו את זה על הקשקש. בעונה הראשונה אחרי ההפסד לק״ש לקחנו את זה במחזור האחרון ובעונה שעברה באותו מצב בדיוק שאפשר לקחת אליפות במשחק חוץ בטרנר הפסדנו להם ואז לצהבת ולקחנו אליפות מתמטית כי ב״ש הפסידו ברקע להפועל ת״א.

גם השנה לא רואה אותנו עכשיו מנצחים פה ואז משייטים לסוף עונה רגוע אלא לוקחים את זה עד הסוף. מאמין שהאליפות תוכרע במשחק חוץ שלנו נגד נתניה כשהצהבת ישחקו במקביל נגד ב״ש בבלומפילד.

יאללה מכבי מלחמה!!!! לא לאבד את הראש! ברק לא למכור אותנו עם 1 באמצע

תיקו היום.
ב"ש בלי אליאס ושמיר, זה מחליש את הקישור שלהם בצורה משמעותית.
גורדנו ובריירו זה קישור פחות טוב משלנו.
קונה תיקו היום וניצחון אליפות בשבוע הבא.

אני מבולבל לגמרי שמישהו יעשה לי בבקשה סדר:
במשחק נגד ת"א בשבוע הבא, הצפוני יהיה סגור לגמרי או שיהיה פתוח רק לילדים ונשים ואז כן נקבל איצטדיון מלא?

Daniel123 אמר:
אני מבולבל לגמרי שמישהו יעשה לי בבקשה סדר:
במשחק נגד ת"א בשבוע הבא, הצפוני יהיה סגור לגמרי או שיהיה פתוח רק לילדים ונשים ואז כן נקבל איצטדיון מלא?

עוד לא הוחלט רשמית מה עושים. תצא הודעה ומתווה רשמי ונדע.

אם שרי לא פותח אנחנו מנצחים

שרי הבאנקר הכי גדול בהרכב איזה לא יפתח

לא מאמין, ויכול להיות פעם ראשונה אני ממש נגד הקבוצה שלי בגלל סיבות אנוכיות למדי
מקווה שיגמר בתיקו שנצטרך לנצח את הצהבת כדי לקחת אליפות
נקמה על שנה שעברה וגם מול הקהל העצום הבייתי כמו שהיה בעונה הראשונה עם בכר

לא יודע מה היתה הדעה אם היתה לי כרטיס..

ומה זו הכותרת הזו.. אוהדים שרופים ליטרלי סצוחק

חזרה
למעלה