נושא משחק מחזור 4 | ק"ש מארחת את מכבי

לא אמרתי שדוידה שחקן גדול. פשוט גם חורה לא והם עולים עליך בחלוץ ובקישור שנותן להם גולים אז הם יכולים להרשות לעצמם לתת לדוידה לשחק בכנף ימין. חוץ מזה לפי הפרסומים אמור לחתום אצלם קיצוני ימני זר, משמע דוידה יירד לספסל
מקווה שלא יחתימו מפלצת לכנף ימין, כי אחרת באמת שאי אפשר יהיה לעצור אותם.

הצהבת רצים לאליפות עם קמארה ורז שלמה.
אם לא היה להם קישור טוב, החולשה של ההגנה שלהם היתה בולטת מאוד.
אבל הם קבוצה יציבה עם עומק מהקישור ומעלה, זה מה שמשנה. אצלנו כל עונה מביאים מלא שחקני הגנה ומחליפים אותם אחרי עונה במקום להתמקד בקישור ובהתקפה. לקחנו אליפות עם מגינים כמו מאבוקה וסאן מנחם ובלם כמו חבשי, כי היו לפניהם שחקנים כמו שרי, אצילי, חזיזה ורוקאביצה וכן גם נטע ורודריגס

אבל הם קבוצה יציבה עם עומק מהקישור ומעלה, זה מה שמשנה. אצלנו כל עונה מביאים מלא שחקני הגנה ומחליפים אותם אחרי עונה במקום להתמקד בקישור ובהתקפה. לקחנו אליפות עם מגינים כמו מאבוקה וסאן מנחם ובלם כמו חבשי, כי היו לפניהם שחקנים כמו שרי, אצילי, חזיזה ורוקאביצה וכן גם נטע ורודריגס
מסכים, בגלל זה לא דחוף לי עכשיו לשחרר את
הבלמים חוץ מפדראו.

יש להם בעלים נורמלי ותחרותי שמודה בטעויות שהוא עשה ויודע להחזיר שחקנים שהמערכת רוצה. לא כמו הלמלם שלנו. זה כל ההבדל
ברגע שלנו יהיה בעלים נורמלי אני בכלל לא דואג מהם,זה תמיד היה תלוי בנו.
כרגע אנחנו רחוקים מהם שנות אור ברמה הניהולית

יש להם בעלים נורמלי ותחרותי שמודה בטעויות שהוא עשה ויודע להחזיר שחקנים שהמערכת רוצה. לא כמו הלמלם שלנו. זה כל ההבדל
ברגע שלנו יהיה בעלים נורמלי אני בכלל לא דואג מהם,זה תמיד היה תלוי בנו.
כרגע אנחנו רחוקים מהם שנות אור ברמה הניהולית
בסך הכל הבינו שצריך שלד ישראלי חזק, פה לא החתימו ישראלי בכיר כבר חמש שנים, רק מחליפים זרים כל פעם

קניקובסקי ופרץ זה לא בכירים?
זה מה שכתבתי, שהם הבינו שצריך ישראלים בכירים ולהילחם על כל אחד כזה בזמן שכל פלוץ יוצא ל-MLS. כל עוד יש מגבלת זרים שזה לא משנה אם זה שמונה או שישה, אז זה מה שמבטיח את ההצלחות. אצלנו כל אחד כזה מוכרים ולא באמת מנסים להחזיר את מי שטיפה דופק על הדלת

חזרה
למעלה