נושא משחק מחזור 5 | מכבי - עירוני טבריה

כל הכבוד שידעו לנצח אחרי פיגור
אבל אף אחד לא ישכנע אותי,זה לא זה.
יש לנו הרבה בעיות בקבוצה
בואו נראה איך יהיה אחרי הפגרה עם משחקים פחות נוחים

ירין לוי ואזולאי היו טובים.
מאוכזב מהמשחק של קנג׳י, פדרו וברוניניו.
נובה אדיר היום

כל הכבוד שידעו לנצח אחרי פיגור
אבל אף אחד לא ישכנע אותי,זה לא זה.
יש לנו הרבה בעיות בקבוצה
בואו נראה איך יהיה אחרי הפגרה עם משחקים פחות נוחים
הפועל ירושלים ומכבי פ"ת אלה גם משחקים שאפשר לחלוב בהם נקודות. אבל כן, זה שמנצחים בקושי קבוצות תחתית בסמי עופר זה מדאיג

אני חושב שזה ברור לכולם שאין מה להסתנוור מהניצחונות האלה.
יש פה קבוצה בלי הגנה ובלי קישור אחורי.
עוד מעט זה יתפוצץ לנו בפנים.

הפועל ירושלים ומכבי פ"ת אלה גם משחקים שאפשר לחלוב בהם נקודות. אבל כן, זה שמנצחים בקושי קבוצות תחתית בסמי עופר זה מדאיג
קטמון בחוץ זה תמיד משחק שאנחנו מתקשים בו. גם אם זה לא בטדי

אחלה נובאקוביץ
אחלה ברזאו
אוהב את הנוכחות והחוכמה של ברונינו גם כשהוא לא מבריק בהתקפה
כל השאר חלשים עד מביכים

אחלה נובאקוביץ
אחלה ברזאו
אוהב את הנוכחות והחוכמה של ברונינו גם כשהוא לא מבריק בהתקפה
כל השאר חלשים עד מביכים
איזה נוכחות יש לברוניניו? הוא לא פיזי ולא לוחץ, הוא משחק חופשי ולכן נראה שיש לו נוכחות, כמו שאנחנו רואים הוא שחקן חסר יציבות מהסוג של רובן ראיוס שהיה פה

הוא יותר פיזי מכל ה-10 האחרונים שהיו אצלנו, וברור שהוא לוחץ, עובד קשה במגרש, תמיד פנוי לקבל כדור, משחק חכם. שחקן מאוד בוגר.
המנהיג היחיד בקבוצה הזאת

איזה נוכחות יש לברוניניו? הוא לא פיזי ולא לוחץ, הוא משחק חופשי ולכן נראה שיש לו נוכחות, כמו שאנחנו רואים הוא שחקן חסר יציבות מהסוג של רובן ראיוס שהיה פה
גם לשרי היה משחקים כאלה אני זוכר אותנו מתלוננים הרבה על זה שהוא נעלם. הוא עוד יהיה דומיננטי

הוא יותר פיזי מכל ה-10 האחרונים שהיו אצלנו, וברור שהוא לוחץ, עובד קשה במגרש, תמיד פנוי לקבל כדור, משחק חכם. שחקן מאוד בוגר.
המנהיג היחיד בקבוצה הזאת
וואלה ראיתי אחרת ממך: התחיל להיות יותר מעורב, רק כברזאו יצא, כי אז שיחקו עליו יותר

הוא כן לוחץ ומחלץ כדורים.
הגול השלישי זה חילוץ כדור שלו.

אפשר להגיד שהציוות של בכר ורפאלוב מושלם: אחד לא יודע להביא שחקני הגנה השני לא יודע לאמן הגנה.
יאמר לזכותם שהוויבים סביב הקבוצה השתנו לטובה ואם יצליחו לסדר את ההגנה בינואר תהיה פה קבוצה טובה, בכל מקרה יש הרבה עבודה

ירדו לי שנים מהחיים הערב.
השיפוט נראה כאילו אספו כמה חבר׳ה מהרחוב לבוא לשפוט, טבריה לא הפסיקו לבזבז זמן, איווניר ברקע עם אווירה של צפייה במשחק עם אוהד מכבי ת״א, הפציעה של עלי שלקחה לנו את האמצע ותחושה שהכל שייקי ברוב המשחק.

ומהצד השני:
- נובא עם סחיטת פנדל ושני שערים. משחק מעולה שלו.
- ברזאו מצד אחד נראה טוב (למרות קבלת החלטות בעייתית לפעמים) עם בישול ממהלך יפה וחורה מצד שני עם שער ובישול, כשירד אחרי דקות טובות שלו שיכלו להסתיים בעוד מספרים.
- גלזר עם עוד משחק מרשים מאד. הציל אותנו פעמיים וכמעט לקח גם את הפנדל.

הקבוצה צוברת נקודות וביטחון וזה מעולה, בטח לפני יציאה לפגרה שנחוצה לקבוצה. נקווה שיחזרו טובים ומוכנים יותר ושיחזיקו חזק עד שיביאו קשר אחורי בינואר.

• אהבתי
תגובות: Puma
ירדו לי שנים מהחיים הערב.
השיפוט נראה כאילו אספו כמה חבר׳ה מהרחוב לבוא לשפוט, טבריה לא הפסיקו לבזבז זמן, איווניר ברקע עם אווירה של צפייה במשחק עם אוהד מכבי ת״א, הפציעה של עלי שלקחה לנו את האמצע ותחושה שהכל שייקי ברוב המשחק.

ומהצד השני:
- נובא עם סחיטת פנדל ושני שערים. משחק מעולה שלו.
- ברזאו מצד אחד נראה טוב (למרות קבלת החלטות בעייתית לפעמים) עם בישול ממהלך יפה וחורה מצד שני עם שער ובישול, כשירד אחרי דקות טובות שלו שיכלו להסתיים בעוד מספרים.
- גלזר עם עוד משחק מרשים מאד. הציל אותנו פעמיים וכמעט לקח גם את הפנדל.

הקבוצה צוברת נקודות וביטחון וזה מעולה, בטח לפני יציאה לפגרה שנחוצה לקבוצה. נקווה שיחזרו טובים ומוכנים יותר ושיחזיקו חזק עד שיביאו קשר אחורי בינואר.
יהיו הרבה דפיקות לב השנה, תהיה חזק

אפשר להגיד שהציוות של בכר ורפאלוב מושלם: אחד לא יודע להביא שחקני הגנה השני לא יודע לאמן הגנה.
יאמר לזכותם שהוויבים סביב הקבוצה השתנו לטובה ואם יצליחו לסדר את ההגנה בינואר תהיה פה קבוצה טובה, בכל מקרה יש הרבה עבודה
לא יודע מבחינתי הוייבים האלה שאתה מדבר עליהם זה כי ניצחנו 4 מתוך 5 משחקים כשהמשחק החמישי זה נגד הקבוצה היחידה ששווה משהו. הגרלה קלה. אמנם גם את הקטנות צריך לדעת לנצח וזה לא מובן מאליו גם נגדן לעשות 12/12 אבל בכל המשחקים האלה יכלנו בקלות להפסיד וזה אומר הכל.

לא יודע מבחינתי הוייבים האלה שאתה מדבר עליהם זה כי ניצחנו 4 מתוך 5 משחקים כשהמשחק החמישי זה נגד הקבוצה היחידה ששווה משהו. הגרלה קלה. אמנם גם את הקטנות צריך לדעת לנצח וזה לא מובן מאליו גם נגדן לעשות 12/12 אבל בכל המשחקים האלה יכלנו בקלות להפסיד וזה אומר הכל.
זה בדיוק מה שאנחנו שווים לנצח את הקטנות ולקבל בראש במשחקים הגדולים, עד עכשיו הם עומדים יעדים וזה יאמר לזכותם שניצחו את מה שצריך כי גם את זה אנחנו מחרבנים בדרך כלל בשנים האחרונות

חזרה
למעלה