נושא משחק מחזור 5 | מכבי - עירוני טבריה

אם המשחק מול ק"ש שיקר לטובתינו אני חושב שהמשחק הזה שיקר לרעתינו.
טבריה הגיעה ל2 מצבים והבקיעה 2 שערים.
אחד מהם תוך כדי נגיעת יד של שחקן טבריה ברחבה.
מנגד, אנחנו הגענו להרבה מצבים ולא ידענו לנצל אותם בצורה מיטבית.

לגבי השיפוט, אני לא זוכר הצגה כל כך גרועה של שופט.
מפספס הרבה דברים - כמו למשל חניקה של לונוויק ברחבה שלנו, זו עבירה של מינימום צהוב.
אזולאי מציל כדור מהקו שיכול להפוך להתקפה סופר מסוכנת והשופט מסמן שעבר את הקו למרות שלא.
פנדל גבולי מאוד לטבריה.
גם המצב המסוכן בתחילת המשחק שטבריה הגיעה אליו היה ספק עבירה (כתף לכתף) של אזולאי.

אם המשחק מול ק"ש שיקר לטובתינו אני חושב שהמשחק הזה שיקר לרעתינו.
טבריה הגיעה ל2 מצבים והבקיעה 2 שערים.
אחד מהם תוך כדי נגיעת יד של שחקן טבריה ברחבה.
מנגד, אנחנו הגענו להרבה מצבים ולא ידענו לנצל אותם בצורה מיטבית.

לגבי השיפוט, אני לא זוכר הצגה כל כך גרועה של שופט.
מפספס הרבה דברים - כמו למשל חניקה של לונוויק ברחבה שלנו, זו עבירה של מינימום צהוב.
אזולאי מציל כדור מהקו שיכול להפוך להתקפה סופר מסוכנת והשופט מסמן שעבר את הקו למרות שלא.
פנדל גבולי מאוד לטבריה.
גם המצב המסוכן בתחילת המשחק שטבריה הגיעה אליו היה ספק עבירה (כתף לכתף) של אזולאי.

עזוב, העמידה מגוחכת במגרש וגם ניהול משחק כאוטי, מכאן זה כבר יכולות של היריבה לנצל את המצב. לא חסיד של גישת לייבסקור שרק להסתכל על תוצאה ולגבש דעה. בשביל זה יש רדיו חיפה.

כל נושא השיפוט זה כמובן מישור אחר של כישלון, שכולם משלימים עם ההטיה של לטובת האינטרס של מכבי ת"א. על זה אין לי תלונה לשום מאמן.

עזוב, העמידה מגוחכת במגרש וגם ניהול משחק כאוטי, מכאן זה כבר יכולות של היריבה לנצל את המצב. לא חסיד של גישת לייבסקור שרק להסתכל על תוצאה ולגבש דעה. בשביל זה יש רדיו חיפה.

כל נושא השיפוט זה כמובן מישור אחר של כישלון, שכולם משלימים עם ההטיה של לטובת האינטרס של מכבי ת"א. על זה אין לי תלונה לשום מאמן.

דווקא אין לי טענות לברק בניהול המשחק הפעם.
כשנקלענו לפיגור הוא עמד לבצע שינוי התקפי כדי לחזור למשחק. כשהשווינו הוא ביטל את החילוף והצלחנו גם להפוך.
אז הוא עבר במה שנראה לי אז תמוה לקו 5, אבל זה הוכיח את עצמו ועזר לנו להשתלט על המשחק לגמרי. טבריה לא היתה קיימת מהשינוי.

הבעיה בעמידה במגרש היא הקישור.
אזולאי עולה יותר מידי, ירין נשאר לבד והוא לא יכול להחזיק את הקישור לבד.
בכר ניסה לפתור את זה בכך שהמגינים נשארים יותר מאחור ולא עולים לתמוך בהתקפה יותר מידי, כולל כניסות של סייף לאמצע (כאילו לחפות על החיסרון של אזולאי).

זה בדיוק מה שאנחנו שווים לנצח את הקטנות ולקבל בראש במשחקים הגדולים, עד עכשיו הם עומדים יעדים וזה יאמר לזכותם שניצחו את מה שצריך כי גם את זה אנחנו מחרבנים בדרך כלל בשנים האחרונות
אנחנו מחרבנים את זה באמצע העונה לא בהתחלה. כבר כתבתי בעבר, הקטנות פחות מוכנות לליגה במחזורים הראשונים ואלה גם עדיין לא משחקים שחשובים בשבילן. עד שהן נכנסות וצריכות לאגור נקודות זה מתחיל בסיבוב השני. עונה קודמת היה לנו אותו שטאנץ עם ריינה ואשדוד שבסוף באמת גם ירדו. אבל נגד כל הקבוצות האחרות התקשו כי זה כבר היה לקראת סוף הסיבוב בניגוד לעכשיו שכל המשחקים האלה מתרכזים בהתחלה. אם היה לנו קשה נגד הפועל פ"ת ור"ג שעושה רושם חלשות מטבריה אז בטח שבסיבוב השני במשחקי חוץ נגדם יהיה יותר קשה

התקפית היו כמה רגעים יפים, אני גם אהבתי את משחק הלחץ שהשתפר מאוד לאחרונה.
הגנתית יש בעיה גדולה בעיקר עם הסורינאמי, גם האמצע פרוץ ולוי ואזולאי לא מספיק אינטנסיביים ואגרסיביים כדי להחזיק אמצע לבד.
כרגע מקום שני מטעה כי ההגרלה הייתה נוחה ועוד לא פגשנו את הגדולות.
מאמין שכרגע אנחנו שווים 5 עד 6, עם חיזוק בינואר או קצת מזל אולי מקום שלישי רביעי על הפרק, מעבר לזה זו תהיה הפתעה גמורה.

חייב להזכיר את השכונה שהייתה פה ב20 דקות האחרונות בערך. במקום לסיים את המשחק, כל שחקן שהיה באזור הרחבה החליט ללכת לבד באגואיסטיות מוחלטת.
מאמן טוב לא נותן לשחקנים שעשו את זה לשחק איזה חודש טוב ככה. שיבינו קבוצה>סטטיסטיקה אישית

ראיתי את התקציר עכשיו שוב
הגול הראשון מאה אחוז יד, כן טבעי לא טבעי היד עזרה לשחקן ההתקפה להבקיע.
גם הפנדל השני לא היה ולא נברא, אין שום הצדקה לשריקה, היד לא מושטת קדימה, ממש צמודה לגוף.
המועדון חייב להתחיל להפעיל לחץ על איגוד השופטים, אין מצב שהגרמני הזה בן אברהם יושב בואר במשחקים שלנו.
באים שורקים נגדנו בבית כאילו אנחנו בני ריינה.
מצד שני הגרמנים כל משחק מקבלים פנדל ואדום ליריבה.
בלי קשר לזה, יש לנו הגנה גרועה!
4 זרים כולם לא משדרגים

חזרה
למעלה