ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
הוא לא שחקן איכותי בשום צורה.ירוק זה אני אמר:לגורה יש נגיעות יפות מאוד.
לגבי קאני, הפעולות הרעות שלו הם לא מחוסר איכות, אלא מהתרגשות או אולי חוסר מוח. שיורידו ממנו לחץ במועדון ואז יהיה אפשר לשפוט אותו בצורה רצינית.
The real Tsepo אמר:הוא לא שחקן איכותי בשום צורה.ירוק זה אני אמר:לגורה יש נגיעות יפות מאוד.
לגבי קאני, הפעולות הרעות שלו הם לא מחוסר איכות, אלא מהתרגשות או אולי חוסר מוח. שיורידו ממנו לחץ במועדון ואז יהיה אפשר לשפוט אותו בצורה רצינית.
אין לי דריבל ואין לו חוכמת משחק.
זה שחקן שעשה מספרים בביתר במעברים כחלוץ/חלוץ שני.
אין לו מה לחפש אצלנו באגף לדעתי גם לא כמחליף, אבל אין שום אלטרנטיבות
מה זה איכות? בביתר גם לא היה לו דריבל/מסירה/או קבלת החלטות טובה.ירוק זה אני אמר:The real Tsepo אמר:הוא לא שחקן איכותי בשום צורה.ירוק זה אני אמר:לגורה יש נגיעות יפות מאוד.
אני כרגע לא ממהר לשפוט אותו על האיכות שלו.
הפעולות שלו היו לא רעות במחצית הזאת, הבעיה הייתה בקבלת ההחלטות שנובע או מלחץ או מחוסר אינטילגנציה.
אם זה בגלל לחץ, צריך לעבוד איתו על זה.
הגאונים איציק את רפאלוב בטוחים שהם בנו סגל אדירNOSFERATU ZODD אמר:סגל חלש בכללי.
לא ראיתי אותו יותר מדי בביתר.The real Tsepo אמר:מה זה איכות? בביתר גם לא היה לו דריבל/מסירה/או קבלת החלטות טובה.ירוק זה אני אמר:The real Tsepo אמר:הוא לא שחקן איכותי בשום צורה.
אני כרגע לא ממהר לשפוט אותו על האיכות שלו.
הפעולות שלו היו לא רעות במחצית הזאת, הבעיה הייתה בקבלת ההחלטות שנובע או מלחץ או מחוסר אינטילגנציה.
אם זה בגלל לחץ, צריך לעבוד איתו על זה.
יש לו סיומת לא רעה, מהירות ומיקום אחלה כחלוץ או חלוץ שני. ככה הוא עשה את המספרים שלו בביתר.
אני לא חושב שצריך לצפות ממנו למשהו אחר, מקווה שהוא יפתיע ושאני טועה.
אבל מעולם לא ראיתי ממנו שום איכויות של שחקן כנף
hezildo אמר:אני מקווה מאוד שהבעיה בקבלת החלטות של קאני נובעת רק מלחץ, אחרת נפלנו איתו.
לגבי אגבה, צריך לתת לו קצת זמן להסתגל.
בינואר חייבים להביא קשר תוקף ואת אבו פאני, זה חובה.
העיקר שתדרכו שלא ילכו על אבו פאניירוק זה אני אמר:האמצע שלנו מאוד מאוד מאוד בעייתי.
ואני לא מדבר רק על זה שכל השחקנים שם לא ברמה, אלא גם לא דומיננטים, לא מעורבים מספיק במשחק ובעיקר לא עוצרים את ההתקפות של היריב.