• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכסת הזרים נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Liberman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
מתי הסוגיה הזו נגמרת רשמית?
כל יומיים יש כתבה על דיונים או על המתנה לאישורים ונראה שלא יחתימו פה שחקנים עד שזה יקרה.
על הנייר השבוע תהיה הצבעה בהתאחדות שזה הפלומבה הסופית.

יש בעיקר רעש של התקשורת כי היא מדבררת חזק מאוד את הצד של השחקנים וארגון השחקנים, בפועל בעלי הקבוצות, המנהלת וההתאחדות עם חזית אחידה חזקה מאוד לגבי העלאת המכסה. 13/14 מהקבוצות בליגה תומכות בזה.

השאלה הגדולה היא אם ארגון השחקנים יילך עד הסוף. נניח ומצביעים על 7 זרים וזה לא מתאים להם והם שובתים.
ההתאחדות/מנהלת יתקפלו? אני מקווה שלא וילכו איתם עד הסוף (מצידו שיעלו רק עם זרים ללא הגבלה). השאלה מה יעשו בפועל

Greengo אמר:
KevinDurant אמר:
ברק.י אמר:
מתי הסוגיה הזו נגמרת רשמית?
כל יומיים יש כתבה על דיונים או על המתנה לאישורים ונראה שלא יחתימו פה שחקנים עד שזה יקרה.

יש בעיקר רעש של התקשורת כי היא מדבררת חזק מאוד את הצד של השחקנים וארגון השחקנים, בפועל בעלי הקבוצות, המנהלת וההתאחדות עם חזית אחידה חזקה מאוד לגבי העלאת המכסה. 13/14 מהקבוצות בליגה תומכות בזה.

השאלה הגדולה היא אם ארגון השחקנים יילך עד הסוף. נניח ומצביעים על 7 זרים וזה לא מתאים להם והם שובתים.
ההתאחדות/מנהלת יתקפלו? אני מקווה שלא וילכו איתם עד הסוף (מצידו שיעלו רק עם זרים ללא הגבלה). השאלה מה יעשו בפועל
לא חושב שיש לארגון השחקנים כוח פה. כולם נגדם.

גם מיקי זוהר שכביכול עוד היה בצד שלהם אמר להם לקחת את ההסכם הנוכחי ולמסד אותו (במקום לבוא נגדו, תדרשו שהוא יהיה תקף כמה שנים קדימה) אחרת בהמשך זה ימשיך לבוא נגדכם

KevinDurant אמר:
Greengo אמר:
KevinDurant אמר:

לא חושב שיש לארגון השחקנים כוח פה. כולם נגדם.

גם מיקי זוהר שכביכול עוד היה בצד שלהם אמר להם לקחת את ההסכם הנוכחי ולמסד אותו (במקום לבוא נגדו, תדרשו שהוא יהיה תקף כמה שנים קדימה) אחרת בהמשך זה ימשיך לבוא נגדכם

אף אחד לא נגדם. הם אלה שנגד כולם כי הם רוצים ששחקנים ישראלים ירוויחו פי 4 ממה שהם שווים.
רק היום דין דוד יצא ליפן זה ממחיש את מה שאני כותב כבר שנים שחייב להעלות את מכסת הזרים למינימום 8. אסור להתפשר פה על 7.

HaifaWave אמר:
זה חתום וגמור לדעתכם או שעדיין לא?

תיאורטית אירגון שחקנים יכול לעשות בעיות. אבל אז נעלה עם הנוער + זרים. הנוער שלנו אמור להיות הכי טוב לא? סמנופף

lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:

תיאורטית אירגון שחקנים יכול לעשות בעיות. אבל אז נעלה עם הנוער + זרים. הנוער שלנו אמור להיות הכי טוב לא? סמנופף

אז אין עוד אישורים שצריך? הרכבת כבר נסעה?

ויש לי פתרון יותר טוב. אם הארגון ישבות אז אפשר להחליט שלא תהיה מגבלת זרים בכלל.

HaifaWave אמר:
lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:

מבחינת אישורים, אז התאחדות נתנה את האו קיי היום. אפשר לרשום.

HaifaWave אמר:
lemmacantor אמר:
HaifaWave אמר:

ותוך יומיים יחתימו עוד 3 זרים כדי לשחק עם 11 מינימום?
לא ריאלי.

במקרה הגרוע יעלו עם הנוער

לפי ההסכם שנחתם קבוצה שתרשום זר 8 בטופס המשחק תקבל קנס 1.5 מיליון שקל ולא תיהיה זכאית למענק 3 מיליון שקל ממשרד הספורט.
אפשר בעצם להחזיק 8 זרים בסגל, אבל אחד מהם יצטרך לשבת בחוץ.

במילא אצלנו לפחות אחד מהזרים יהיה בחוץ בגלל פציעה תמיד
אגב אני דיי בטוח שלפחות קבוצה אחת כן תשתף 8 זרים במשחק

פוטנציאלית אנחנו יכולים לפתוח עם 11 זרים
יש לנו לפחות 3 זרים למקצוע

חזרה
למעלה