• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Apoc אמר:
דב"ד הדביד טוען בפעם הרביעית ברצף שאצילי יחתום בראשון הקרוב (הפעם זה מחר)
נראה לי שהוא התחיל עם זה לפני חודש ומשהו

אופס..

adoram אמר:
Apoc אמר:
דב"ד הדביד טוען בפעם הרביעית ברצף שאצילי יחתום בראשון הקרוב (הפעם זה מחר)
נראה לי שהוא התחיל עם זה לפני חודש ומשהו

אופס..

לא טענתי שזה לא יקרה בסוף, רק ציינתי שזה מצחיק שזה פעם רביעית

אני לא יודע אם הוחלט בבורד לחדש חוזים לחזיזה ומוחמד או שזאת עוד המצאה פרי דמיוני של גולדשטיין AKA הסוכן של פלאניץ' נחת השבוע/זרגרי יחתום השבוע בחיפה(קיץ 2022)/ אצילי יחתום על חוזה חדש (ינואר 22), אבל מקווה מאוד שנפל האסימון שצריך לחדש חוזים כבר עכשיו ולא לחכות שהם כבר יקבלו הצעות שלא נוכל לעמוד בדרכם וסכום המכירה יהיה מצחיק בואכה עלוב.
עכשיו, לא בקיץ, לא בינואר הבא, עכשיו זה הזמן להבטיח את סגל הקבוצה לעונות הבאות. מה שלא נשלם עכשיו בפתיחת חוזים בסכום יחסית נמוך(בסופו של דבר עניין של כמה מאות אלפי יורו בעונה), יעלה הרבה מאוד בהמשך הן כספית והן מקצועית בהמשך כשיצטרכו להביא מחליפים יקרים ופחות טובים מקצועית.

נראה לי KD דיבר על זה ואני לגמרי איתו- גם לג'אבר.

להבטיח את השלד שלנו כבר עכשיו יחד עם שרי, אצילי, גולדברג, סונדגרן ובתקווה שגם סק ודילן. מקווה מאוד שקיבלו שכל בבורד.

Kozmo אמר:
אני לא יודע אם הוחלט בבורד לחדש חוזים לחזיזה ומוחמד או שזאת עוד המצאה פרי דמיוני של גולדשטיין AKA הסוכן של פלאניץ' נחת השבוע/זרגרי יחתום השבוע בחיפה(קיץ 2022)/ אצילי יחתום על חוזה חדש (ינואר 22), אבל מקווה מאוד שנפל האסימון שצריך לחדש חוזים כבר עכשיו ולא לחכות שהם כבר יקבלו הצעות שלא נוכל לעמוד בדרכם וסכום המכירה יהיה מצחיק בואכה עלוב.
עכשיו, לא בקיץ, לא בינואר הבא, עכשיו זה הזמן להבטיח את סגל הקבוצה לעונות הבאות. מה שלא נשלם עכשיו בפתיחת חוזים בסכום יחסית נמוך(בסופו של דבר עניין של כמה מאות אלפי יורו בעונה), יעלה הרבה מאוד בהמשך הן כספית והן מקצועית בהמשך כשיצטרכו להביא מחליפים יקרים ופחות טובים מקצועית.

להבטיח את השלד שלנו כבר עכשיו יחד עם שרי, אצילי, גולדברג, סונדגרן ובתקווה שגם סק ודילן. מקווה מאוד שקיבלו שכל בבורד.

חשוב מאוד עניין החוזים וזה דבר הכי פשוט שיש. לסגור את עלי חזיזה ג’אבר לפני שמגיע הקיץ.

Kozmo אמר:

כן אני דיברתי על זה.

במקרה של ג'אבר זה נטע ALL OVER AGAIN ואפילו סיטואציה יותר "לטובתנו" (נטע די רצה לעזוב ולדעתי לא ממש היה מוכן לשמוע על חוזה חדש וגם ככה היה דורש לעזוב)

במקרה של ג'אבר הוא יכול להגיע לתחילת עונה הבאה לסיטואציה שהייתה עם פאני לפני שנתיים ואפשר לסגור את זה כבר עכשיו.

תנו לו חוזה לשנתיים וחצי עם אופציה בסכום נמוך ותסגרו עניין.

את ג'אבר הכי קל לסגור
הוא גם היה פצוע כל העונה, גם הוא צעיר יחסית והוא גם רוצה רצף בלי פציעות

במקום זה מודיעים לבן דור ש"עכשיו מתרכזים במטרות לעונה ולא בחוזים". יכולת הפקת לקחים מדהימה יש פה

Judokan אמר:
במקום זה מודיעים לבן דור ש"עכשיו מתרכזים במטרות לעונה ולא בחוזים". יכולת הפקת לקחים מדהימה יש פה
אי אפשר לעשות פה דברים במקביל.

גבע ינקלביץ':
רשמית: הטאיספור וגזיאנטפ הודיעו רשמית כי לא יחזרו לשחק, כאשר הליגה הטורקית תשוב לפעילות ב-3 במרץ, זאת בשל רעידת האדמה ההרסנית. שחקני שתי הקבוצות יוכלו לעזוב ולסיים את העונה בקבוצות אחרות.
שווה לשים עיניים לקראת העונה הבאה

Smurk אמר:
גבע ינקלביץ':
רשמית: הטאיספור וגזיאנטפ הודיעו רשמית כי לא יחזרו לשחק, כאשר הליגה הטורקית תשוב לפעילות ב-3 במרץ, זאת בשל רעידת האדמה ההרסנית. שחקני שתי הקבוצות יוכלו לעזוב ולסיים את העונה בקבוצות אחרות.
שווה לשים עיניים לקראת העונה הבאה
למעלה משנה יש מלחמה באוקראינה,
מישהו אצלינו ניסה לעשות מחטף על שחקנים משם?

יש לנו את האמצע הכי חלש מבין כל הקבוצות הגדולות (גם עם נטע). לעלות בלי 6 זה משהו שאי אפשר לעשות למעט משחקי בית נגד קבוצות חלשות מאוד כמו קריית שמונה. באשדוד, וברוב המגרשים האחרים זה פשוט מתכון להפסד קליל

זו יכולת וקצב צבירת נקודות של מכבי של לוזון

ירוק זה אני אמר:
ניצחון אחד ב5 משחקים.
שום דבר לא מזעזע אותם.
ועצוב בשביל הליגה שעדיין אנחנו במקום הראשון

יש לנו עכשיו 3 משחקי בית רצופים.
במשחקי הבית אנחנו נראים יותר טוב. זה בדיוק הזמן לרוץ עם הרכב ברור ומערך ברור ולהחזיר את הביטחון לשחקנים לקראת הפלייאוף.

ירוק זה אני אמר:
במשחקי הבית אנחנו נראים יותר טוב. זה בדיוק הזמן לרוץ עם הרכב ברור ומערך ברור ולהחזיר את הביטחון לשחקנים לקראת הפלייאוף.
נראית מדהים נגד ריינה וק"ש.
הצלחת להבקיע גול שפגע בשחקן, אחרי כמעט 180 דקות שלא הבקעת באצטדיון שלך.

Rmc אמר:
יש לנו את האמצע הכי חלש מבין כל הקבוצות הגדולות (גם עם נטע). לעלות בלי 6 זה משהו שאי אפשר לעשות למעט משחקי בית נגד קבוצות חלשות מאוד כמו קריית שמונה. באשדוד, וברוב המגרשים האחרים זה פשוט מתכון להפסד קליל

אמצע הכי חלש בליגה, לא מבין הגדולות.
אין קבוצה עם אמצע יותר רך משלנו, ועם 0 מוסרים ברמה.

Ganjot אמר:
ירוק זה אני אמר:
נראית מדהים נגד ריינה וק"ש.
הצלחת להבקיע גול שפגע בשחקן, אחרי כמעט 180 דקות שלא הבקעת באצטדיון שלך.
שיחקנו העונה רק 2 משחקים בבית?

Ganjot אמר:
Rmc אמר:

אמצע הכי חלש בליגה, לא מבין הגדולות.
אין קבוצה עם אמצע יותר רך משלנו, ועם 0 מוסרים ברמה.
מסכים איתך. האמצע של סכנין פי כמה יותר עוצמתי משלנו. לפחות שם נכנסים למאבקים ומחלצים כדורים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה