אדידס לא פחות יזרקו עלינו זין. הם ונייק זה בהגדרה כל קבוצה שהיא לא מועדון ענק הם מביאים להם מדים גנריים מהקטלוג. בגלל זה לדעתי אפילו חסות עם משהו כמו under armour שיותר ישקיעו בך ועדיין הם ברמה גבוהה של מוצרים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אדידס לא פחות יזרקו עלינו זין. הם ונייק זה בהגדרה כל קבוצה שהיא לא מועדון ענק הם מביאים להם מדים גנריים מהקטלוג. בגלל זה לדעתי אפילו חסות עם משהו כמו under armour שיותר ישקיעו בך ועדיין הם ברמה גבוהה של מוצרים
חזיזוש אמר:מצד שני עם נייקי מתוך 10 שנים היו אולי רק פעמיים שלא קיבלנו את החולצה הכי מכוערת מהמזבלה של הקטלוגLiberman אמר:ראיתי שמנהלים מומ עם אדידס במקום נייק. יום אבל רציני, שונא אדידס.
ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אדידס לא פחות יזרקו עלינו זין. הם ונייק זה בהגדרה כל קבוצה שהיא לא מועדון ענק הם מביאים להם מדים גנריים מהקטלוג. בגלל זה לדעתי אפילו חסות עם משהו כמו under armour שיותר ישקיעו בך ועדיין הם ברמה גבוהה של מוצרים
אני חושב שהרווח הכספי והתדמיתי הוא גדול יותר כשאתה בהסכם גנרי תחת נייקי/אדידס מאשר בהסכם ייחודי עם חברה פחות פופולרית בשוק וזה בסוף מניע את הקבוצה יותר מכל דבר אחר כמעט.
אגב - למישהו יש את הקטלוג של אדידס שנראה קצת מה עתיד לבוא?
זה בכל מקרה לא רלוונטי כי יש עדיין הסכם עם נייק לעונה הקרובה. מה שמדאיג אותי זה שאם הם ידעו שאנחנו עוזבים אותם אז הם בכלל יזרקו עלינו זין.ברק.י אמר:Shocking4U אמר:אדידס לא פחות יזרקו עלינו זין. הם ונייק זה בהגדרה כל קבוצה שהיא לא מועדון ענק הם מביאים להם מדים גנריים מהקטלוג. בגלל זה לדעתי אפילו חסות עם משהו כמו under armour שיותר ישקיעו בך ועדיין הם ברמה גבוהה של מוצרים
אני חושב שהרווח הכספי והתדמיתי הוא גדול יותר כשאתה בהסכם גנרי תחת נייקי/אדידס מאשר בהסכם ייחודי עם חברה פחות פופולרית בשוק וזה בסוף מניע את הקבוצה יותר מכל דבר אחר כמעט.
אגב - למישהו יש את הקטלוג של אדידס שנראה קצת מה עתיד לבוא?
GKagelmacher אמר:איביץ לא יעשה את מה שעשה אז עם החומר שיש לו עכשיו. לא ככ מרתיעה אותי ההגעה שלו. קודם שיבנו סגל.
Apoc אמר:מחר ב13:00 הגרלת שלב 2 של מוקדמות ליגת האלופות בהשתתפות מכבי חיפה
חזיזוש אמר:GKagelmacher אמר:איביץ לא יעשה את מה שעשה אז עם החומר שיש לו עכשיו. לא ככ מרתיעה אותי ההגעה שלו. קודם שיבנו סגל.
די בטוח שאחת הסיבות שהוא חזר לשם זה כי הבטיחו לו קבוצה לאליפות
חזיזוש אמר:Apoc אמר:מחר ב13:00 הגרלת שלב 2 של מוקדמות ליגת האלופות בהשתתפות מכבי חיפה
נקמה על מאלמו תתקן לי את הילדות