• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Shocking4U אמר:
dyarok אמר:
Shocking4U אמר:
יפרח בהרכב של הu19

כתבתי בפוסט אחר

יפרח היה הכי חלש בנבחרת- אבד מלא כדורים ולא השתלט על כדורים שנשלחו אליו.
גלוך מעל כולם אבל גם לוקה בבוסריות- בדקות האחרונות במקום "להרוג" את המשחק ולהאט קצב ניסה לצאת למתפרצות כשחצי קבוצה נפלה מהרגליים.
ניהול משחק טוב מאד של אופיר חיים זהה ששחקנים עייפים ולא חכה לשיוויון כדי לבצע חילופים.
חטפנו גול זהה לגול שהבוגרת (באדיבות כיאל) קיבלה מסלובניה- ניסיון לצאת למתפרצת, איבוד מטופש שהביא יתרון של הסרבים, בעיטה למשקוף והבלמים כבר בלי כח להגיב.
מסכים עם רוב מה שרשמת. גם תורג׳מן החלוץ של הצהבת שאמור להיות מבטיח היה במשחק רע. הבנתי שגם יפרח ירד בלי ללחוץ את היד למאמן ולשחקן שהחליף אותו. קיצר נראה שיש לו עוד הרבה מה ללמוד לפני שיוכל להיות אפילו שחקן סגל במכבי חיפה
עם אני הייתי יפרח גם לא הייתי לוחץ יד למאמן החלש הזה שאין לו שליטה על שחקנים כול ההתקפה שלו משחקים ככוכבים בודדים מה שמראה שאין באמת השפעה למאמן ויפרח בצדק יצא עצבני שלא מסרו לו בהתקפה

יפרח נראה מול סרביה שחקן הרבה יותר בוגר ובשל משאר שחקני ההתקפה של הנבחרת
לא היה פירגון במשחק ההתקפה של הנבחרת. גלוך ולוגסי שיחקו נטו בשביל לנסות להרשים סקאוטים.

רונן22 אמר:
לא היה פירגון במשחק ההתקפה של הנבחרת. גלוך ולוגסי שיחקו נטו בשביל לנסות להרשים סקאוטים.
מתי בכלל נגמר כל הקמפיין הזה? יהיה לו זמן להתאמן קצת עם הקבוצה? הייתי שוקל ברצינות להשאיר אותו השנה עם הקבוצה.

KevinDurant אמר:
רונן22 אמר:
מתי בכלל נגמר כל הקמפיין הזה? יהיה לו זמן להתאמן קצת עם הקבוצה? הייתי שוקל ברצינות להשאיר אותו השנה עם הקבוצה.
חייב להשאיר אותו אין לאצילי מחליף הולם ויפרח יכול לשמש ככזה

גולדשטיין רשם שג'וש ומשפתי לא כשירים למשחק האימון מול אשדוד.
יש צפי לחזרה שלהם?

אתה אומר צריך להתחיל להתרגל לפוקסי נגד אולימפיאקוס

כיוף כרגע השוער השלישי. הוא אולי שוער חלש אבל הוא שוער. פוקס לא שוער, הוא במועדון בשביל האווירה.

אולימפייאקוס עושים מחנה אימון מפחיד
בוא נראה את הרמה של הקבוצות שישחקו נגדנו

הקבוצה 4:1 את אשדוד במשחק אימון. שרי, צ׳יבוטה, אליהו ואל-שייך כבשו.

רועי פוקס, דניאל סונדגרן, עופרי ארד, בוגדאן פלאניץ', טאלב טוואטחה, נטע לביא, עלי מוחמד, מחמוד ג'אבר, צ'ירון שרי, מאוויס צ'יבוטה, דין דוד.

אל-שייך עדיין אל-שייך אלינו? ומשחק באימון? מה?

Apoc אמר:
אל-שייך עדיין אל-שייך אלינו? ומשחק באימון? מה?

כן, נתניה וויתרה עליו.
הרבה שחקנים שותפו חוץ ממנו גם מוזי, זערורה, חג׳ג׳, אזרועל ואלימלך.

כל הכבוד למחמוד ג׳אבר היחיד מהנבחרת שהגיע לפתיחת האימונים למרות שיכל לקחת חופש.
עצוב שצריך להגיד כל הכבוד על זה

מתי המשחק אימון הבא?

ויש לי תחושה שעוד נשמע שטוואטחה ''פורח'' (אם הוא לא ייפצע)

אגב 25 שחקנים מכל הליגות בארץ נבחנים כעת באשדוד

משחקי האימון האלה לא שווים כלום מבחינת מדד אמיתי ליכולת של הקבוצה. מי שזוכר ניצחנו את נוריץ שעלתה לפריימירליג במחנה אימון בקדנציה האחרונה של רוני לוי

כולה משחק אימון ועדיין מעצבן אותי שפוקס פתח בשער. למה הוא ולא כיוף?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה