ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
David אמר:אני רואה תפיינגוולד הזה בנבחרת וואלה היה אפשר לבנות עליו במקום להביא את ינון אליהו עד עכשיו בכול המשחקים ששותף הוא דיי מרשים אותי
David אמר:אני רואה תפיינגוולד הזה בנבחרת וואלה היה אפשר לבנות עליו במקום להביא את ינון אליהו עד עכשיו בכול המשחקים ששותף הוא דיי מרשים אותי
חזיזוש אמר:Judokan אמר:חזיזוש אמר:איזה מחדל שיש לנו שחקן אחד בהרכב נבחרת הנוער מתוך 2 בכל הסגל. כישלון מאוד
תעבור על שחקני נבחרת ישראל הבוגרת או אפילו הצעירה ותבדוק כמה מתוכם היו שחקנים קבועים בנבחרת הנוער/נערים. לא תמצא מתאם משמעותי.
על סמך מה נניח לדור תורג'מן שירד ליגה בלאומית יש מקום לפני חג'ג'? השד יודע.
אבל בתכלס אני מעדיף את חג'ג' מתאמן ומשחק במשחקי אימון עם הבוגרים שלנו. בטוח שהוא ילמד יותר מאשר מהטקטיקן הגדול אופיר חיים
עילאי חג׳ג׳ בן 21. עם כל הכבוד ל5 גולים בלאומית, הוא איזה כישרון יוצא דופן?
אני חושב שב3 שנים האחרונות היו 2 ״ילדי פלא״ שהייתה איזושהי ציפיה שהם יהיו כוכבים.NOSFERATU ZODD אמר:זה נכון חלקית.KevinDurant אמר:נראה תוצאות עוד כמה שנים, שחקנים בנבחרות נוער לא מעיד על כלום, כמו אליפויותבירקי אמר:כן. אבל בגדול צריך ראש מערכת מקצועית שמנווט , זה שמתחלפים שם עובדיה, פביאן וכן הלאה….. זה לא תורם. בוקסה בעיניי עשה עבודה מטורפת בהפועל תא. כן, בוודאות עם תקציב קטן יותר.
כי סולומון ועבדה שכרגע הם הכוכבים של הנבחרת מסומנים מגיל ממש צעיר.
אצלנו אין שחקנים בפרופיל הזה או לפחות לא ממה שאני יודע.
Undertheknife אמר:המחלקת נוער של הפועל ת״א פשוט מטורפת.
אתה מדבר על שחקן אולי בכל 2 שנתונים. הם בשנים האחרונות הוציאו שנתונים עם 3/4 שחקני הרכב לליגת העל (לא בהכרח אצלם) שזה מטורף.Judokan אמר:אנחנו צעד מאחוריהם בעיקר בגלל שהם מנהלים את התהליך עם ביתר תל אביב כבר כמה שנים, ואנחנו עם עפולה עונה אחת.
מעבר לזה אנחנו לא נופלים מהם ברמת כשרונות והוצאת שחקנים לליגה הבכירה. אנחנו נפלנו פעם אחר פען בזה שהשחקנים לא קיבלו הזדמנויות במועד והתחילו לשחק בבוגרים בגיל 20 וכאלה.
הרי גם לנו יש את ארד, אבו פאני, ג'אבר, נטע שנמצאים אצלנו מהנוער. וייסמן, פודגראנו, ליש בויאדוליד. לא חסרים פה כשרונות אדירים
ברגע שנתחיל גם אנחנו לתת לשחקנים לשחק בקבוצה בוגרת שלנו בגיל 18 או 19 לכל המאוחר, הכישרון שלהם יפרוץ מוקדם יותר.
גם פיינגולד למשל - הלוואי וייצא להשאלה בעפולה השנה או לכל המאוחר בשנה הבאה.
Undertheknife אמר:המחלקת נוער של הפועל ת״א פשוט מטורפת.
חזיזוש אמר:להביא תלוגסי הזה עוד היום
רונן22 אמר:עדיף 700-800 דקות בעונה בליגת העל מאשר 35 הופעות בהרכב בלאומית. לא ראיתי שחקנים צעירים עושים איזו קפיצת מדרגה משמעותית בלאומית, זו ליגה מביכה