• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
lemmacantor אמר:
רונן22 אמר:
עדיף 700-800 דקות בעונה בליגת העל מאשר 35 הופעות בהרכב בלאומית. לא ראיתי שחקנים צעירים עושים איזו קפיצת מדרגה משמעותית בלאומית, זו ליגה מביכה

ג'אבר, ארד ואבו פאני כולם התקדמו דרך לאומית.

גם חזיזה ואצילי אגב

הם לא היו שווים יותר מליגה לאומית כשהם יצאו להשאלה. פיינגולד יותר אתלטי משלושתם, יש לו כושר גופני גבוה מאוד. והוא יכול להשתלב כבר בעונה הקרובה בליגת העל

רונן22 אמר:
הם לא היו שווים יותר מליגה לאומית כשהם יצאו להשאלה. פיינגולד יותר אתלטי משלושתם, יש לו כושר גופני גבוה מאוד. והוא יכול להשתלב כבר בעונה הקרובה בליגת העל

זה מה אני אומר מעדיף להרוויח אותו מאשר ינון אליהו

David אמר:
רונן22 אמר:

איזה סיכוי יש לו לשחק? אתה תזרוק ילד בן 17 בלי שום ניסיון בליגת העל להגנה? עדיף להשאיל אותו לקבוצה עם פחות לחץ אם כבר

פיינגולד נתן הופעה הירואית. מחצית שלמה כמעט משחק עם צהוב ומגלה אחריות הגנתית אדירה

חזיזוש אמר:
David אמר:
רונן22 אמר:

איזה סיכוי יש לו לשחק? אתה תזרוק ילד בן 17 בלי שום ניסיון בליגת העל להגנה? עדיף להשאיל אותו לקבוצה עם פחות לחץ אם כבר
המחשבה שילד בן 17 לא יכול לשחק בבוגרים זה רק בישראל אין פלא שלא מתקדמים אפעם

David אמר:
חזיזוש אמר:
David אמר:

לא אמרתי בבוגרים. אמרתי שילד בן 17 בהגנה של מכבי חיפה זה לאו דווקא מים בטוחים לקפוץ אליהם.

בוא נראה מה יצא עוד 5 שנים מכל השחקני נוער האלה.

עם כל הירידות על המחלקת נוער של מכבי חיפה ב15 שנים האחרונות אולי הליגיונרים הכי משמעותיים יצאו מפה (רפאלוב, חמד, טאלב, וייסמן)

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
כאלב ליגיונר משמעותי?
עשה 40 הופעות בקבוצה כמו פרנקפורט עם כל הכבוד.
ב3 עונות שלמות בקבוצה שעושה קמפיינים ארוכים גם באירופה, זה כלום. חוץ מזה כמות הופעות לא מעניינת כמו דקות, יכול להיות שבחלק מהמשחקים הוא נכנס כמחליף להעביר זמן, מודה שלא עקבתי אחריו ובכל מקרה הוא לא עשה שום דבר משמעותי באירופה חוץ מלהקיא באימונים הראשונים כמו טירון

David אמר:
חזיזוש אמר:
David אמר:

מצד שני גם חשיבת ההכל או כלום היא נורא ישראלית.
בכל העולם מקובל להוציא שחקנים בני 18-19 לצבור ניסיון בוגרים משמעותי בליגות נמוכות יותר.
תראו איך מתנהלים באנגליה עם השאלות לצ'מפיונשיפ וליג 1, תראו את זלצבורג ששולחת כל שנה 15 שחקנים ללייפרינג בליגה האוסטרית השניחה.
רק בישראל זה לא בכבוד ללכת להשאלה בליגה נמוכה יותר, וכולם רק רוצים בכוח השאלות לספסל בליגת העל כאילו יש בזה איזשהו כבוד רב

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
כאלב ליגיונר משמעותי?
ב3 עונות שלמות בקבוצה שעושה קמפיינים ארוכים גם באירופה, זה כלום. חוץ מזה כמות הופעות לא מעניינת כמו דקות, יכול להיות שבחלק מהמשחקים הוא נכנס כמחליף להעביר זמן, מודה שלא עקבתי אחריו ובכל מקרה הוא לא עשה שום דבר משמעותי באירופה חוץ מלהקיא באימונים הראשונים כמו טירון
אולי לשים אותו באותה קטגוריה עם וייסמן, חמד ורפאלוב שעשו דברים יותר גדולים זה עוול, אבל עדיין. לאן יצאו כל הכוכבים של מכבי ת''א ב15 שנים האחרונות? של הפועל?

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
אולי לשים אותו באותה קטגוריה עם וייסמן, חמד ורפאלוב שעשו דברים יותר גדולים זה עוול, אבל עדיין. לאן יצאו כל הכוכבים של מכבי ת''א ב15 שנים האחרונות? של הפועל?

הכוכבים של הפועל יצאו למכבי תל אביב

האמת היא שאני חושב שאולי מאז רפאלוב (וגם לרפאלוב לקח איזה 4 שנים לקחת את עצמו בידיים) לא עלה מהנוער שלנו אף יהלום עם כישרון יוצא דופן בחלק הקדמי. לא מחשיב גם את חמד וויסמן על 10-11 שעריהם בעונות השיא שלהם פה. מדבר על כוכב כמו קטן, כשרונות ברורים מהרגע הראשון שמככבים מגיל צעיר דוגמת עבדה גלוך. לא זכור לי ואני אפילו לא זוכר את רפאלוב כאחד כזה. גולסה היחיד שאני חושב עליו שמתקרב לזה אבל הוא לא מהנוער שלנו באמת

זה לא עניין של ''לא בכבוד''. הליגה הלאומית היא תת רמה מכל הבחינות: מגרשים, קצב משחק, איכות משחק, מאמנים. הכל. אין שום סיבה ששחקן צעיר שבשל לשחק בליגת העל ילך לשחק בליגה הלאומית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה