• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
במשחקי אימון כשאין אינטנסיביות, נחכה לראות אותו במסגרת רשמית, הוא הגיע שכונה בינואר מקווה שהוא הבין שפה זה לא בני יהודה

צ׳יבוטה מקבל השנה את כל ההכנה עם הקבוצה, מדובר בשחקן שנתן מספרים לכל אורך הקריירה שלו. לדעתי ההכנה מאוד משמעותית בשבילו, ואני מקווה שיחזור לעצמו השנה.

4-1
צ'יבוטה, דוד (צמד ובישול), רוקאביצה
עילאי עזר מצמק לטובת עפולה

מצוין שכל החלוצים כובשים...אין ספק שהגעת פיירו כבר מצדיקה את עצמה :))))

כל החלוצים כבשו. יהיה קשה לפיירו להשתלב בהרכב 8-)

קטרי הושאל לעפולה?
היה שחקן מבטיח לפני הפציעה, מעניין איך הוא יחזור ממנה

דם ירוק!!! אמר:
ההרכב של מכבי חיפה: כהן, סונדגרן, פלאניץ', גולדברג, מנחם, לביא, ג’אבר, שרי, לוי, צ'יבוטה ודוד
ההרכב של עפולה: שריף, אלימלך, אזרואל, לאופר, נדיר, אזרד, קווין, קטרי, באסם, חג'ג' והירש

מעניין שאחרי כל הפרסומים על חג׳ג׳ הוא שיחק באימון דווקא בצד עפולה. נחמני, שכולם מדווחים שיושאל, קיבל דקות בצד הירוק.

ברק.י אמר:
דם ירוק!!! אמר:
ההרכב של מכבי חיפה: כהן, סונדגרן, פלאניץ', גולדברג, מנחם, לביא, ג’אבר, שרי, לוי, צ'יבוטה ודוד
ההרכב של עפולה: שריף, אלימלך, אזרואל, לאופר, נדיר, אזרד, קווין, קטרי, באסם, חג'ג' והירש

מעניין שאחרי כל הפרסומים על חג׳ג׳ הוא שיחק באימון דווקא בצד עפולה. נחמני, שכולם מדווחים שיושאל, קיבל דקות בצד הירוק.
אפשר להגיד שרצו לראות את חג'ג' מתמודד מנגד עם שחקנים קצת יותר איכותיים, כנ''ל שאר השחקנים שעוד שייכים לנו.

תאר לך מצב כביכול שאחד מהם היה מרשים מאוד היום ובולט. זה אותו סיפור שהיה עם גולדברג כבלם (שיחק בקבוצה המחליפה בלם והיה מרשים מאוד)

אה, אין לי התנגדות לזה וזה אפילו מובן.
רק הבחירה לשחק עם נחמני בצד שלנו מעניינת (בניגוד לחג׳ג׳). מה שכן, אם זה לא מעיד מי יהיה איפה, זה גם לא אומר שבהכרח ויתרו על זערורה/גדיר לעיבוי האמצע.

אני חושב שיחליטו סופית מי יהיה איפה אחרי ריינה, כשיחליטו מי השחקן נוער-שניים שיוצאים למחנה האימון.
מניח שיפרח ועוד שחקן אחד מבין חג'ג' וזערורה

Judokan אמר:
אני חושב שיחליטו סופית מי יהיה איפה אחרי ריינה, כשיחליטו מי השחקן נוער-שניים שיוצאים למחנה האימון.
מניח שיפרח ועוד שחקן אחד מבין חג'ג' וזערורה

אלו באמת הקולות בתקשורת וגם ההיגיון מושך לשם - יפרח לא קיבל עדיין הזדמנות בגלל הנבחרת וחג'ג'-זערורה משחקים בעמדות שאנחנו צריכים בהן עומק. בין כה וכה אלו היו המועמדים הבכירים להצטרפות לסגל, לצד נחמני שכמובן לא יהיה פה בעונה הקרובה.

אגב, זה גם מסקרן לדעת מי ישלח להשאלה בעפולה כי יש לא מעט שמות שכנראה יחזרו לשם ולא מעט שמות שיצטרפו לשם מהנוער.

הגיוני להניח שהשחקנים המרכזיים שהשאלנו לעפולה יהיו השנה בליגת העל.

מהמר שזו תהיה רשימת המושאלים בליגת העל: אחד מבין יפרח/חג'ג' (השני יישאר אצלנו), אורי דהן, נחמני, מוזי וגדיר.

ולעפולה ישלחו לעוד עונה את כיוף, אלימלך, אקווה ולאופר. וגם את אזרואל, קטרי ופיינגולד ועוד בוגרי נוער שלא קופצים לי לראש כרגע.

Judokan אמר:

מהמר שזו תהיה רשימת המושאלים בליגת העל: אחד מבין יפרח/חג'ג' (השני יישאר אצלנו), אורי דהן, נחמני, מוזי וגדיר.

ולעפולה ישלחו לעוד עונה את כיוף, אלימלך, אקווה ולאופר. וגם את אזרואל, קטרי ופיינגולד ועוד בוגרי נוער שלא קופצים לי לראש כרגע.

שוערים - כיוף
הגנה - אלימלך ופיינגולד (2004) אלו שני מגנים ימניים שאחד מהם ישב על הספסל וזה די חבל. כנ"ל לגבי אזרואל, לאופר, אקווה, חוטר (2003) וארבל (ישב על הספסל של עפולה בעונה האחרונה).
קישור - קטרי (2002) ועמאר (2003). קולי (2003) גם לדעתי יצטרך לפנות מקום לזר חדש.
התקפה - שדו (2002) ורזון (2003).

אלו לא מעט שחקנים שצריכים לצאת להשאלות, כשבשנתון 2004 של פיינגולד יש גם את חלאיילי, אלמישלי וחרמש (ואולי גם את ליש שהאל יודע מה איתו בסוף).

מה עם לייש באמת
אם השאילו אותו לחצי עונה כמו שאמרו אז האופציה נגמרה עם חוזה ההשאלה ב30.6 אתמול

רונן22 אמר:
קולי שוחרר

לא להאמין.
טורה, סונקו וקולי הם שלושה שחקנים גמביים שהגיעו לנוער מאותה אקדמיה ואף אחד מהם לא הצליח להשתלב פה, כשהמצב החמיר משחקן לשחקן (טורה נעצר בהשאלה בליגת העל, סונקו שהגיע אחריו נעצר בהשאלה ללאומית וקולי שהגיע אחרון נעצר כבר בנוער).
אני מאד מקווה שבמועדון חושבים על כיוון אחר לפיתוח זרים ולא ימשיכו לזר רביעי מאותה אקדמיה.

Apoc אמר:
מה עם לייש באמת
אם השאילו אותו לחצי עונה כמו שאמרו אז האופציה נגמרה עם חוזה ההשאלה ב30.6 אתמול

מעניין באמת - לא רואה שום פרסום שהאופציה עליו מומשה. לפי טרנספרמרקט עדכנו שהוא שחקן שלנו ושההשאלה הסתיימה...
יכול להיות שמאחורי הקלעים הודיעו לנו על מימוש האופציה ועכשיו מנהלים איתו מו"מ.

בתכלס הלוואי שלא יסתדר ושיחזור אלינו. שחקן שיכול בקלות לצאת להשאלה בליגת העל העונה ולהתחיל לצבור דקות בוגרים

ברק.י אמר:
Judokan אמר:

שוערים - כיוף
הגנה - אלימלך ופיינגולד (2004) אלו שני מגנים ימניים שאחד מהם ישב על הספסל וזה די חבל. כנ"ל לגבי אזרואל, לאופר, אקווה, חוטר (2003) וארבל (ישב על הספסל של עפולה בעונה האחרונה).
קישור - קטרי (2002) ועמאר (2003). קולי (2003) גם לדעתי יצטרך לפנות מקום לזר חדש.
התקפה - שדו (2002) ורזון (2003).

אלו לא מעט שחקנים שצריכים לצאת להשאלות, כשבשנתון 2004 של פיינגולד יש גם את חלאיילי, אלמישלי וחרמש (ואולי גם את ליש שהאל יודע מה איתו בסוף).

תודה! מעניין באמת.
בתכלס צריך לזכור שיש 3 שיישארו כחריגי גיל בנוהל מתוך שנתון 2002/3.
ויכול להיות ש2-3 מהרשימה הזו יושאלו לקבוצה שאינה עפולה או ישוחררו.

אבל כל השיח הזה ממחיש את החשיבות של עפולה עבורנו. מספיק שאחד או שניים מתוך השחקנים שהולכים אליהם היו "נאבדים" לנו אחרת, וזה שווה את משקלו בזהב.
יפרח, חג'ג', זערורה, כיוף ולאופר קיבלו שם עונה שלמה של ניסיון איכותי וכמעט מובטח, ואין חשוב מזה לשחקנים בגילאים האלה שיוצאים לעונות ראשונות בבוגרים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה