• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נו אחלה
אין לו מקום, אז שישחררו אותו לנפשו. מה רוצים שהוא יהיה שחקן אימונים של בכר? למה שהוא יגיע לאימונים? יש מצב גם שרוצים להכריח אותה לעבור בהשאלה לקבוצה מסוימת

Shocking4U אמר:
MHFC4EVER אמר:
ג'קי דהאן הסוכן שלו. חבל שהקשיב לו

בלי קשר אני דווקא חושב שהוא כן היה צריך להילקח בחשבון מבחינה מקצועית
אין לו שום מקום מבחינה מקצועית במכבי חיפה.

2. פעם שנייה שג׳קי דהאן ממליץ לשחקן שלנו להחרים אימונים. שיענקלה יגיד לחבר שלו להתאפס על עצמו

לדעתי יכול להיות מגן טוב בקו 5 בשני הצדדים.
שיחק בתפקיד הזה העונה בנוף הגליל והיה טוב.

מי הפעם הקודמת שג'קי דהאן המליץ?

ומאיפה המידע שהוא חבר של יענקלה?

MHFC4EVER אמר:
Shocking4U אמר:
MHFC4EVER אמר:
ג'קי דהאן הסוכן שלו. חבל שהקשיב לו

בלי קשר אני דווקא חושב שהוא כן היה צריך להילקח בחשבון מבחינה מקצועית
אין לו שום מקום מבחינה מקצועית במכבי חיפה.

2. פעם שנייה שג׳קי דהאן ממליץ לשחקן שלנו להחרים אימונים. שיענקלה יגיד לחבר שלו להתאפס על עצמו

לדעתי יכול להיות מגן טוב בקו 5 בשני הצדדים.
שיחק בתפקיד הזה העונה בנוף הגליל והיה טוב.

מי הפעם הקודמת שג'קי דהאן המליץ?

ומאיפה המידע שהוא חבר של יענקלה?
הוא היה במקרה הטוב בסדר בנוף הגליל. רחוק מלהיות טוב ורחוק מלהיות שחקן לגיטימי למכבי חיפה.

ג׳קי דהאן המליץ לסאן מנחם להחרים אימון כדי לנסות לכפות מעבר לבית״ר

וזה עובדה ידועה שג׳קי דהאן ויענקלה מקורבים

''לא ישחק יותר תחת בכר''. אהבתי את האיום. כאילו בכר סופר צעירים

רונן22 אמר:

כל שנה תירוץ אחר לקידום האג׳נדה.
פעם זה היה "בכר לא מקדם שחקנים", עכשיו "בכר לא סופר צעירים". מה הדבר הבא?
"ספירת" צעירים באה על חשבון הישגים בטווח הקצר.

יש עובדות בשטח. אפילו רוני לוי ב10 עונות הראשונות שלו כמאמן קידם יותר צעירים מבכר. זה בסדר גמור, זכותו של בכר להיות מאמן ארנק, זכותו לא לקחת סיכונים. אני רק מציין עובדות.

מוזי לא קשור לרמה בכלל. למה בכלל ממשיכים להשאיל אותו? אין לו שום עתיד פה.

רונן22 אמר:
יש עובדות בשטח. אפילו רוני לוי ב10 עונות הראשונות שלו כמאמן קידם יותר צעירים מבכר. זה בסדר גמור, זכותו של בכר להיות מאמן ארנק, זכותו לא לקחת סיכונים. אני רק מציין עובדות.

מאמן עיוור צעירים זה מאמן שמקדם את הצעירים הלא נכונים. זה בדיוק רוני לוי. הוא דפק את רפאלוב ומליקסון. שחר הורה לו לקדם את כיאל.

האידיאל זה להשתמש בו כקלף בעסקת טרייד על שחקן שבאמת שווה מכבי חיפה.

רונן22 אמר:

קידום צעירים פוגע בהישגיות של הקבוצה בטווח הקצר, צריך להכיר בזה. בכר כאישיות הוא תחרותי בצורה פסיכית, הוא לא מוכן לוותר על ניצחונות בדוקים.
בכר הביא לפה הישגים וכדורגל שלא ראינו שנים במכבי חיפה, אני לא הייתי מחליף את זה בקידום צעירים.

מלבד הקטע עם אלימלך אני לא מצאתי לנכון להתלונן על קידום הצעירים של בכר.
מאור לוי היה שחקן מחליף די קבוע וכשהיה צריך לא היסס לתת לג'אבר את המפתחות בהרכב.. שלא לדבר גם על אבו פאני שנכון, הוא לא בדיוק שחקן נוער, אבל הוא כן תקע יתד בעיקר כי בכר נתן לו את המקום להיות אחד מה11 שלו

רונן22 אמר:
כאילו מישהו סופר את טימוטי מוזי

לא יודע מי סופר את מוזי, ולא דיברתי על מוזי ספציפית. לאיים על שחקן צעיר שבכר לא יספור אותו יותר זה כמוו להגיד לדין דוד ''קלופ לא יספור אותך יותר''. איום משעשע

כן לגמרי בכר פשוט הרס את הקריירות של מחמוד ג׳אבר, אבו פאני, רועי קהת, וובה בראון וכו׳ וכו׳

פשש איזה צעירים, ממש תינוקות בכר. בראון בן 34. וגאבר זה פוקס של החיים, כולם יודעים שלולא הפציעה של לביא והבעיות שהיו עם אבו פאני, ג'אבר היה משוחרר.

אם בכר לא היה סופר את ג'אבר הוא לא היה נזרק להרכב. עם כל הכבוד לאבופאני ולביא היו עוד אופציות וכולם היו מופתעים כשראו אותו בהרכב עם תחילת הליגה.
אפשר להכיר בעובדה שבכר נתן אמון בשחקנים צעירים וזה השתלם לו וגם במקביל להכיר בעובדה שהוא אחד שמעדיף הישגים על פני הכל. זה לא סותר והכל בסדר.
לא מבין את הקטע הזה לרדוף אחרי אג'נדות כל היום.

עכשיו הוא גם קידם את לביא. כן לביא היה עוד אופציה, הוא לא היה אחרי עונת שיא. גם את רוקאביצה ושרי הוא קידם. רק את עצמו הוא לא מצליח לקדם, תקוע בכדורזבל הישראלי למרות כל ההישגים שלו

הלוואי על כל מאמן להיות "תקוע" ככה עם ההישגים שלו.
הוא מאמן בקבוצה שהוא אוהד מאז שהוא ילד, מצליח בה והוא רוצה להגיע איתה לצ׳מפיונס, שזה משהו שהוא לא עשה עדיין.
אני לא כל כך מבין מה הנקודה שאתה מנסה להעביר - שבכר לא מאמן טוב? שהוא אוברייטד? הלוואי על כולם להיות אוברייטד עם ההישגים והכדורגל שהוא מצליח להפיק מהקבוצות שלו.

אם כבר בכר פתח פה עונות עם אובר דחיפה בהרכב של הרבה שחקנים מאוד חלשים.
פתחנו עונות איתו עם חבשי ודהן בהרכב.
מאור לוי שקיבל מלא קרדיט על כלום על חשבון גאבר את זה שכחתם.
ובתקופתה האחרונה איבדנו את סוף לרומא, ועוד בלם לויאדוליד או משהו.
אין לנו הרבה נוער מוצלח, אבל את הטובים צריך לגלות ולתת להם אופציה להצליח.

ירוק לבן אמר:
הלוואי על כל מאמן להיות "תקוע" ככה עם ההישגים שלו.
הוא מאמן בקבוצה שהוא אוהד מאז שהוא ילד, מצליח בה והוא רוצה להגיע איתה לצ׳מפיונס, שזה משהו שהוא לא עשה עדיין.
אני לא כל כך מבין מה הנקודה שאתה מנסה להעביר - שבכר לא מאמן טוב? שהוא אוברייטד? הלוואי על כולם להיות אוברייטד עם ההישגים והכדורגל שהוא מצליח להפיק מהקבוצות שלו.

סלייק

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה