ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אין לו שום מקום מבחינה מקצועית במכבי חיפה.MHFC4EVER אמר:ג'קי דהאן הסוכן שלו. חבל שהקשיב לו
בלי קשר אני דווקא חושב שהוא כן היה צריך להילקח בחשבון מבחינה מקצועית
2. פעם שנייה שג׳קי דהאן ממליץ לשחקן שלנו להחרים אימונים. שיענקלה יגיד לחבר שלו להתאפס על עצמו
הוא היה במקרה הטוב בסדר בנוף הגליל. רחוק מלהיות טוב ורחוק מלהיות שחקן לגיטימי למכבי חיפה.MHFC4EVER אמר:Shocking4U אמר:אין לו שום מקום מבחינה מקצועית במכבי חיפה.MHFC4EVER אמר:ג'קי דהאן הסוכן שלו. חבל שהקשיב לו
בלי קשר אני דווקא חושב שהוא כן היה צריך להילקח בחשבון מבחינה מקצועית
2. פעם שנייה שג׳קי דהאן ממליץ לשחקן שלנו להחרים אימונים. שיענקלה יגיד לחבר שלו להתאפס על עצמו
לדעתי יכול להיות מגן טוב בקו 5 בשני הצדדים.
שיחק בתפקיד הזה העונה בנוף הגליל והיה טוב.
מי הפעם הקודמת שג'קי דהאן המליץ?
ומאיפה המידע שהוא חבר של יענקלה?
רונן22 אמר:''לא ישחק יותר תחת בכר''. אהבתי את האיום. כאילו בכר סופר צעירים
רונן22 אמר:יש עובדות בשטח. אפילו רוני לוי ב10 עונות הראשונות שלו כמאמן קידם יותר צעירים מבכר. זה בסדר גמור, זכותו של בכר להיות מאמן ארנק, זכותו לא לקחת סיכונים. אני רק מציין עובדות.
רונן22 אמר:יש עובדות בשטח. אפילו רוני לוי ב10 עונות הראשונות שלו כמאמן קידם יותר צעירים מבכר. זה בסדר גמור, זכותו של בכר להיות מאמן ארנק, זכותו לא לקחת סיכונים. אני רק מציין עובדות.
כאילו מישהו סופר את טימוטי מוזירונן22 אמר:''לא ישחק יותר תחת בכר''. אהבתי את האיום. כאילו בכר סופר צעירים
ירוק לבן אמר:הלוואי על כל מאמן להיות "תקוע" ככה עם ההישגים שלו.
הוא מאמן בקבוצה שהוא אוהד מאז שהוא ילד, מצליח בה והוא רוצה להגיע איתה לצ׳מפיונס, שזה משהו שהוא לא עשה עדיין.
אני לא כל כך מבין מה הנקודה שאתה מנסה להעביר - שבכר לא מאמן טוב? שהוא אוברייטד? הלוואי על כולם להיות אוברייטד עם ההישגים והכדורגל שהוא מצליח להפיק מהקבוצות שלו.