• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תראו את הכותרת בוואן ואת התגובות פה. המועדון בסוף ילחץ מהדברים האלה. זה הרי הDNA של המועדון.
מיותר מאוד.

ירוק לבן אמר:
תראו את הכותרת בוואן ואת התגובות פה. המועדון בסוף ילחץ מהדברים האלה. זה הרי הDNA של המועדון.
מיותר מאוד.
אם המועדון לא מסוגל לעמוד בלחץ של ראשית בוואן אז ממליץ לעבור ענף

שמתם לב לדימיון בין חזיזה לחג'ג'
אותו סגנון משחק, אותה התנהלות במגרש.

דם ירוק!!! אמר:
רק אני ראיתי שג'וש כהן מחזיק את הכתף וסובל??
ראיתי גם מישהו שכתב על זה בטוויטר שבסוף המשחק הוא גם היה עם קרח על הכתף. אם הוא לא מאה אחוז אנחנו בבעיה כי משפתי לא קרוב לכשירות

בלי קשר למשחק היום, אני חושב שהיינו צריכים לרענן יותר את הסגל, להביא יותר שחקנים חדשים להרכב.
מרגיש לי שיש יותר מדי שובע בקבוצה
נהיה תלויים הרבה ביכולת ובאנרגיות של השחקנים החדשים.

חסר לקבוצה איזה קשר רעב שירענן את השורות...ובלם נורמלי..ארד ודהן לא בענינים בכלל

ברק.י אמר:
בתחילת המשחק חוליית ההגנה הייתה מאד לא מתואמת (בעיקר פלאניץ׳ שהיה רע וסונדגרן) וההתנהלות בקישור הייתה מוזרה - שרי בא אחורה להוביל את הנעת הכדור כשנטע חיכה גבוה יותר. זה גם הביא לאיבוד של שרי וגם העלים אותו. אח״כ נטע היה זה שהתחיל את הנעת הכדור ושרי התחיל את המעורבות שלו באזורים שהוא טוב בהם וזה הכניס אותו למשחק. לא יודע אם זו הוראה או חוסר סדר. במחצית השנייה הכל נראה הרבה יותר מאורגן, למרות שהרבה שחקנים לא חדים עדיין וחלק צריכים ללמוד את הקבוצה.

ברמה האישית היה בעיקר אפשר להתרשם לרעה מבוגדאן, ארד, דהאן, לוי, עלי וצ׳יבוטה. מנגד, חזיזה, ניקי, דוד, ג׳אבר ושון נראו בעיניינים. לגבי הצעירים - יפרח נראה בלבל המקצועי אבל לא מפוקס הגנתית וחג׳ג׳ היה בינוני אבל עם הרבה אנרגיות ומשמעת.

לא מתרגש מהדברים כי זה משחק אימון אחד שכנראה לא משקף הרבה, אבל חייבים לעשות עבודה כדי לבוא מוכנים לאלוף האלופים.
זה תמיד קורה שנטע משחק קשר אחורי, הוא מתחבא באופן קבוע בין 2 שחקני יריב, וזה גורם לקישור שלנו להיות לא קיים. ואז, או שאנחנו משחקים על כדורים ארוכים של הבלמים, או ששרי או שחקן התקפה אחר יורד לנסות לנהל את המשחק, ואנחנו מפסידים אותו באזורים המסוכנים.

יש הסבר למה לוי, גרשון ודהן בסגל? מה שחקנים כאלה מביכים ומיותרים עושים בסגל שלנו?
למה הם במכבי חיפה ולא בריינה/נס ציונה/קבוצה מהלאומית/ליגה א?

ירוק זה אני אמר:
ברק.י אמר:
בתחילת המשחק חוליית ההגנה הייתה מאד לא מתואמת (בעיקר פלאניץ׳ שהיה רע וסונדגרן) וההתנהלות בקישור הייתה מוזרה - שרי בא אחורה להוביל את הנעת הכדור כשנטע חיכה גבוה יותר. זה גם הביא לאיבוד של שרי וגם העלים אותו. אח״כ נטע היה זה שהתחיל את הנעת הכדור ושרי התחיל את המעורבות שלו באזורים שהוא טוב בהם וזה הכניס אותו למשחק. לא יודע אם זו הוראה או חוסר סדר. במחצית השנייה הכל נראה הרבה יותר מאורגן, למרות שהרבה שחקנים לא חדים עדיין וחלק צריכים ללמוד את הקבוצה.

ברמה האישית היה בעיקר אפשר להתרשם לרעה מבוגדאן, ארד, דהאן, לוי, עלי וצ׳יבוטה. מנגד, חזיזה, ניקי, דוד, ג׳אבר ושון נראו בעיניינים. לגבי הצעירים - יפרח נראה בלבל המקצועי אבל לא מפוקס הגנתית וחג׳ג׳ היה בינוני אבל עם הרבה אנרגיות ומשמעת.

לא מתרגש מהדברים כי זה משחק אימון אחד שכנראה לא משקף הרבה, אבל חייבים לעשות עבודה כדי לבוא מוכנים לאלוף האלופים.
זה תמיד קורה שנטע משחק קשר אחורי, הוא מתחבא באופן קבוע בין 2 שחקני יריב, וזה גורם לקישור שלנו להיות לא קיים. ואז, או שאנחנו משחקים על כדורים ארוכים של הבלמים, או ששרי או שחקן התקפה אחר יורד לנסות לנהל את המשחק, ואנחנו מפסידים אותו באזורים המסוכנים.

בעיני, זה הפאק אולי הכי גדול של נטע (אחריו, האיטיות בלי כדור).
בכר צריך למצוא פתרון אחר אם הוא רוצה את נטע בהרכב. להוריד את שרי לעמדה אחורית משל נטע זה בעייתי. עדיף שפאני יעשה את זה, אם זה המצב.

amitoima אמר:
ברק.י אמר:
amitoima אמר:
מביא את אלחמיד וכנעאן בכל מחיר לגיטמי.

מה זה בעיניך מחיר לגיטימי?

סה"כ על שניהם?
מיליון וחצי-2 במקסימום של המוגזם
לא יודע לגבי חאתם, אבל נשמע שבן זקן רוצה על כנעאן סכום כפול.

רונן22 אמר:
יש הסבר למה לוי, גרשון ודהן בסגל? מה שחקנים כאלה מביכים ומיותרים עושים בסגל שלנו?
כי אין לנו שחקנים אחרים בעמדות האלו לרוטציה רחבה.
אם אלחמיד מגיע לפה, ואני מקצועית מחזיק ממנו, תהיה בטוח שדהן מושאל.
לגרשון האריכו חוזה לא מזמן, הוא לא באמת מזיק כבלם רביעי ברוטציה.

אגב דהן, אני ממש רוצה לראות אותו משחק קבוע בקבוצת פלייאוף תחתון. לא ראינו ממנו כלום.

Ramos אמר:
רונן22 אמר:
כי אין לנו שחקנים אחרים בעמדות האלו לרוטציה רחבה.
אם אלחמיד מגיע לפה, ואני מקצועית מחזיק ממנו, תהיה בטוח שדהן מושאל.
לגרשון האריכו חוזה לא מזמן, הוא לא באמת מזיק כבלם רביעי ברוטציה.

אגב דהן, אני ממש רוצה לראות אותו משחק קבוע בקבוצת פלייאוף תחתון. לא ראינו ממנו כלום.

ראינו ממנו כשהיה ביחד עם נחמיאס בקריית שמונה בעונת אליפות הראשונה שלנו , היה באמת מהבלמים הטובים בליגה ואולי הטוב ביותר בקבוצות שהן לא מכבי , גרמנים ובש.

היה בסיס להאמין שיהיה טוב פה אבל זה ממש לא קרה , התרסק על ההתחלה

שני בלמים בינוניים (דהן ונחמיאס) שלא במקרה שניהם נכשלו בקבוצות החדשות שלהם. בכללי אסור להביא שחקנים מק״ש, זה חממה לשחקנים בלי לחץ, בלי ציפיות ובלי קהל.

דהן צריך להיות מושאל לקבוצת אמצע טבלה בליגה ולשחק בה קבוע. הוא ממש לא שחקן בינוני כמו שעושים ממנו פה.
יש לו הרבה איכותיות, אבל כמו הרבה שחקנים הוא התקשה לעשות את המעבר למכבי חיפה בגיל 21.

Judokan אמר:
דהן צריך להיות מושאל לקבוצת אמצע טבלה בליגה ולשחק בה קבוע. הוא ממש לא שחקן בינוני כמו שעושים ממנו פה.
יש לו הרבה איכותיות, אבל כמו הרבה שחקנים הוא התקשה לעשות את המעבר למכבי חיפה בגיל 21.

מסכים. הוא פשוט הגיע בוסרי מדי וחשבו שהוא יצליח לעשות את הקפיצה מהר, מה שלא צלח.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה