ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
ברק.י אמר:ירוק זה אני אמר:זה תמיד קורה שנטע משחק קשר אחורי, הוא מתחבא באופן קבוע בין 2 שחקני יריב, וזה גורם לקישור שלנו להיות לא קיים. ואז, או שאנחנו משחקים על כדורים ארוכים של הבלמים, או ששרי או שחקן התקפה אחר יורד לנסות לנהל את המשחק, ואנחנו מפסידים אותו באזורים המסוכנים.ברק.י אמר:בתחילת המשחק חוליית ההגנה הייתה מאד לא מתואמת (בעיקר פלאניץ׳ שהיה רע וסונדגרן) וההתנהלות בקישור הייתה מוזרה - שרי בא אחורה להוביל את הנעת הכדור כשנטע חיכה גבוה יותר. זה גם הביא לאיבוד של שרי וגם העלים אותו. אח״כ נטע היה זה שהתחיל את הנעת הכדור ושרי התחיל את המעורבות שלו באזורים שהוא טוב בהם וזה הכניס אותו למשחק. לא יודע אם זו הוראה או חוסר סדר. במחצית השנייה הכל נראה הרבה יותר מאורגן, למרות שהרבה שחקנים לא חדים עדיין וחלק צריכים ללמוד את הקבוצה.
ברמה האישית היה בעיקר אפשר להתרשם לרעה מבוגדאן, ארד, דהאן, לוי, עלי וצ׳יבוטה. מנגד, חזיזה, ניקי, דוד, ג׳אבר ושון נראו בעיניינים. לגבי הצעירים - יפרח נראה בלבל המקצועי אבל לא מפוקס הגנתית וחג׳ג׳ היה בינוני אבל עם הרבה אנרגיות ומשמעת.
לא מתרגש מהדברים כי זה משחק אימון אחד שכנראה לא משקף הרבה, אבל חייבים לעשות עבודה כדי לבוא מוכנים לאלוף האלופים.
בעיני, זה הפאק אולי הכי גדול של נטע (אחריו, האיטיות בלי כדור).
בכר צריך למצוא פתרון אחר אם הוא רוצה את נטע בהרכב. להוריד את שרי לעמדה אחורית משל נטע זה בעייתי. עדיף שפאני יעשה את זה, אם זה המצב.
RakMaccabi31 אמר:ברק.י אמר:ירוק זה אני אמר:זה תמיד קורה שנטע משחק קשר אחורי, הוא מתחבא באופן קבוע בין 2 שחקני יריב, וזה גורם לקישור שלנו להיות לא קיים. ואז, או שאנחנו משחקים על כדורים ארוכים של הבלמים, או ששרי או שחקן התקפה אחר יורד לנסות לנהל את המשחק, ואנחנו מפסידים אותו באזורים המסוכנים.
בכר צריך למצוא פתרון אחר אם הוא רוצה את נטע בהרכב. להוריד את שרי לעמדה אחורית משל נטע זה בעייתי. עדיף שפאני יעשה את זה, אם זה המצב.
הוראות של מאמן, מאמן מחליט כמה הוא ילך קדימה וכמה אחורה בהשתתפות בהנעת כדור
הבעיות של אורי דהן אף פעם לא היו עם הכדור או בבניית המשחק, הבעיות שלו היו בהגנהbenrey אמר:לדעתי אורי דהן שיחק לא רע אתמול, עשה פעולה טוב בגול של רוקאביצה וגם היה נראה באופן מפתיע שיש לו בטחון עם הכרור. אתם די שומרים לו טינה על שנה שעברה.
וגם בזה לא היו לו בעיות אתמול, לכן אני טוען שביקורת על אתמול היא לא לגיטימית.KevinDurant אמר:הבעיות של אורי דהן אף פעם לא היו עם הכדור או בבניית המשחק, הבעיות שלו היו בהגנהbenrey אמר:לדעתי אורי דהן שיחק לא רע אתמול, עשה פעולה טוב בגול של רוקאביצה וגם היה נראה באופן מפתיע שיש לו בטחון עם הכרור. אתם די שומרים לו טינה על שנה שעברה.
אף אחד לא מתרשם מהמשחק אתמול, לטוב או לרעbenrey אמר:וגם בזה לא היו לו בעיות אתמול, לכן אני טוען שביקורת על אתמול היא לא לגיטימית.KevinDurant אמר:הבעיות של אורי דהן אף פעם לא היו עם הכדור או בבניית המשחק, הבעיות שלו היו בהגנהbenrey אמר:לדעתי אורי דהן שיחק לא רע אתמול, עשה פעולה טוב בגול של רוקאביצה וגם היה נראה באופן מפתיע שיש לו בטחון עם הכרור. אתם די שומרים לו טינה על שנה שעברה.
KevinDurant אמר:אף אחד לא מתרשם מהמשחק אתמול, לטוב או לרעbenrey אמר:וגם בזה לא היו לו בעיות אתמול, לכן אני טוען שביקורת על אתמול היא לא לגיטימית.KevinDurant אמר:הבעיות של אורי דהן אף פעם לא היו עם הכדור או בבניית המשחק, הבעיות שלו היו בהגנה
RakMaccabi31 אמר:ברק.י אמר:ירוק זה אני אמר:זה תמיד קורה שנטע משחק קשר אחורי, הוא מתחבא באופן קבוע בין 2 שחקני יריב, וזה גורם לקישור שלנו להיות לא קיים. ואז, או שאנחנו משחקים על כדורים ארוכים של הבלמים, או ששרי או שחקן התקפה אחר יורד לנסות לנהל את המשחק, ואנחנו מפסידים אותו באזורים המסוכנים.
Rmc אמר:RakMaccabi31 אמר:ברק.י אמר:בעיני, זה הפאק אולי הכי גדול של נטע (אחריו, האיטיות בלי כדור).
מעניין, אז למה זה קורה רק לו כשהוא משחק 6?
רונן22 אמר:''קובעת'' , הוא צריך את האישור של הקבוצה לה שהוא שייך. ממש לא קובעת. אבל כרגיל אתה מחפש ויכוח לשם ויכוח. משעמם לך בשישי. לך תקרא ספר או משהו
Judokan אמר:ברור שזו החלטה משותפת של שני הצדדים.
מוזי יכול לרצות ללכת לקבוצה מסוימת, אבל אם מבחינת המועדון זו לא הקבוצה המתאימה בשבילו משיקולים של דקות משחק, מוכנות להתחייב לתנאים מסוימים וכו') - המועדון יכול להחליט שהוא לא מוכן להשאלה לשם.
בלי קשר, העובדה שמוזי מחרים בגלל זה אימונים היא ביזיון רציני, והמועדון צריך להגיב על זה בצורה אגרסיבית וברורה. ועדת משמעת, ועצירה מוחלטת של כל מו"מ עבורו עד שהוא חוזר לאימונים. זה משהו שלא עוברים עליו לסדר יום