• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
גם אני ראיתי את השקף הזה.
אסור שזו תהיה אחת "המטרות" של הקבוצה.
ברור שאם מגיעה הצעה שאי אפשר לסרב לה, או שחקן שהמועדון חושב שכדאי למכור כדי להשתפר (בן שהר, גרשון וכאלה) - אז סבבה.
אבל הלו, אנחנו לא מכבי פ"ת.

אני חושב שבכל מקרה זו לא המטרה הראשית של המועדון (יותר נכון, אני מקווה..). אבל הכוונה היא ששחקנים שכן פורצים אצלנו ויש פוטנציאל מהם למכירה שתניב הכנסה יפה, כי מן הסתם חזיזה, אבו פאני ונניח מוחמד לצורך העניין לא יישארו פה לנצח והם שואפים להתקדם, אז המטרה צריכה להיות להתנהל איתם נכון כדי שהמועדון יוכל בכסף הזה להתחזק בעמדות אחרות. ושלא יקרה מקרה שון וייסמן למשל.

חייבים מחר בבוקר להטיס מפה את כל הקבוצה לפני שהזרים יברחו בתקווה שעד יום רביעי תהיה רגיעה .
כמעט הגיע עכשיו לנתניה .
שיטוסו לקפריסין כמה שיותר מהר .

טילים לנתניה זה לא טוב. שרי גר בנתניה ויש מצב שגם זרים אחרים. מצטרף לקריאה להקדים את הטיסה לקפריסין

Shocking4U אמר:
טילים לנתניה זה לא טוב. שרי גר בנתניה ויש מצב שגם זרים אחרים. מצטרף לקריאה להקדים את הטיסה לקפריסין

עכשיו תיקנו את העדכון ואמרו שהם נפלו בתל אביב בים ולא בנתניה.
עדיין, הם צריכים לטוס מחר על הבוקר .
שרי לא מתרגש, אבל אני הכי חושש מהתגובה של פיירו .
הוא נראה לי גם עשה שרירים לפני שהגיע בגלל המצב הביטחוני פה.

Daniel123 אמר:
חייבים מחר בבוקר להטיס מפה את כל הקבוצה לפני שהזרים יברחו בתקווה שעד יום רביעי תהיה רגיעה .
כמעט הגיע עכשיו לנתניה .
לרובם יש משפחות..
זה ממש לא מרגיע עבורם לטוס לקפריסין כשהילדים שלהם פה.

benrey אמר:
Daniel123 אמר:
כמעט הגיע עכשיו לנתניה .
לרובם יש משפחות..
זה ממש לא מרגיע עבורם לטוס לקפריסין כשהילדים שלהם פה.

לדעתי רק לשרי ולדניאל יש כאן .
כל עוד זה לא מגיע לצפון או לנתניה הכל בסדר, אבל חשוב שיהיו מחוץ לארץ בשביל השקט וההרגשה כי כל עוד הם כאן הם חשופים יותר לידיעות ולתחושות .

הכי חשוב שרועי שני או מי שזה לא התפקיד שלו במכבי יהיה בקשר רציף עם השחקנים והמשפחות, ירגיע אותם וידאג שיש להם את כל מה שהם צריכים ולא יתן להם להיכנס ללחץ.

Shocking4U אמר:
הכי חשוב שרועי שני או מי שזה לא התפקיד שלו במכבי יהיה בקשר רציף עם השחקנים והמשפחות, ירגיע אותם וידאג שיש להם את כל מה שהם צריכים ולא יתן להם להיכנס ללחץ.

אולי הוא חושב שזה לא רלוונטי. אנחנו מכירים כבר את הראש המנותק שלו. לא אתפלא אם לא חשב לעדכן אותם על המבצע והכל כי זה ״לא חשוב״. מנותק 🤮

לגבי ההתקדמות של הקבוצה - אני מסכים שרואים גרף ברור של שיפור. אבל עוד מוקדם לתת ציונים על העונה הנוכחית ובואו לא נשכח שאת העונה האחרונה סיימנו עם הלשון בחוץ, וכל הפורום פה אמר (בצדק) שינואר שנה שעברה היה כשלון של המערכת. זוכרים מי היה המגן הימני שלנו בפלייאוף ?

לגבי הזרים והמצב הבטחוני - אני ממש מקווה שהמצב לא יסלים. הסלמה יכולה גם לגרום לקבוצות זרות לא לבוא לשחק בארץ. ואני מבין אותן..אני גר בחול ואני מתוכנן להגיע החודש לביקור, רק שמעתי על אזעקות בתל אביב וכבר התחלתי לחשוב על זה שיבטלו לי טיסות או יסגרו את נתבג

מה עם הארכת חוזה לאצילי ופלאניץ? מה עם הארכת חוזה לנטע לביא ושון גולדברג?

הם יודעים שזה לא חוכמה רק להחתים שחקנים אלא גם צריך להחתים ולשמר את הקיימים? שוב פעם נרדמים בשמירה

בוואן אומרים שאנחנו רוצים לדחות את סכנין.. באמת? לא עדיף לשמור על כושר וכן לשחק משחק בין השניים נגד הכוכב

לשמור על כושר משחק?
הגומלין שבוע אחרי לא?. זה מספיק טוב כדי לשמור על כושר משחק.
זה מה שחסר לנו גם משחק ליגה 3 ימים אחרי אחד המשחקים.

בלי קשר שאני לא רואה סרט שיאשרו את זה.
כי אז יבואו גם מכבי תל אביב ובאר שבע באותה הבקשה. לא יהיה לזה סוף.

אין בעיה עם 6-7 ימים בין משחק, העניין שהמשחק מול סכנין תקוע באמצע ויעמיס על שחקנים.

אגב הכוכב במהלך העונה שם וביקשו אותו דבר מההתאחדות הסרבית וקיבלו תשובה חיובית

כל התאחדות רוצה בטובת הנציגה הבכירה שלה באירופה, חוץ מבממלכת הבירוקרטיה שלנו שמנוהלת ע"י בולסי בורקסים מנותקים.

אם ההתאחדות הייתה מאשרת בקשה כזו לצהבת, היו קופצים פה שכולם מושחתים מניאקים גרמנים.
בואו לא ניתמם ונדבר מפוזיציה, ברור שההתאחדות צריכה לשמר הגינות ספורטיבית לפני הכל. זה שבהתאחדות מושחתת כמו הסרבית פעולים לאינטרסים של קבוצה בכירה זה לא בדיוק דוגמה טובה

לדעתי ראוי ביותר ליצור תקדים של דחייה לקבוצות ישראליות שמתמודדת בשלב ליגת אלופות! לא קונפרנס ולא אירופית. ליגת אלופות. לא מעניין אם זה צהוב/אדום/ירוק.

Judokan אמר:
אם ההתאחדות הייתה מאשרת בקשה כזו לצהבת, היו קופצים פה שכולם מושחתים מניאקים גרמנים.
בואו לא ניתמם ונדבר מפוזיציה, ברור שההתאחדות צריכה לשמר הגינות ספורטיבית לפני הכל. זה שבהתאחדות מושחתת כמו הסרבית פעולים לאינטרסים של קבוצה בכירה זה לא בדיוק דוגמה טובה

גם בהולנד ההתאחדות מושחתת?

[bbvideo]https://twitter.com/AssafCohen2/status/1557250999177330688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1557250999177330688%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=[/bbvideo]

יש כאן הזדמנות שעלולה לא לחזור להגיע לליגת האלופות, אין שום סיבה לא לדחות את המשחק.
הבעיה היחידה כאן היא שאין איפה לדחוף את המשחק, הלו"ז צפוף מאוד גם ככה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה